| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Aha simdi gel daha hala ordayim. Ve bende bir akilli Telefon var, bana mesaj atarsan bilidir Kenan.. Gel de karsimda da böyle cak cak ötebilecekmisin orospucougu gel, bekliyorum seni.. Sen ama gelmeyeceksin.. Ben seni bulacacgim Kenan.. Gelen Adam haber veriri.. Öyle haftaya geliyorum degil, ben burdayim bekliyorum... Böyle haber verilir bisekuel kenan... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bana mesaj atmazsan beni orada bulamazsin verdigim adres yanlsi diyemedin? sen beni kendin gibi ötlek zannettin ve etrafa bu zaten gelmeyecek diyordun. sirketimin adresi benim sirket orada derken yalan konusmuyorum diyen sendin. veridigm adres dogru ben yalan konusmam diyen sendin. bak ilk geldigimde o yazdiklarini sildin ve ben yanlis anladim, hatirlamiyorum ve karisiklik olmus diyerek kivirdin. ikinci gelisimde screenshot yaptim. ve geldip senin yanlis adres veridigni fark edince burada lastosch orospucocugudur yanlis adres verdi dedigim gün tüm yazdiklarini sildin. yalan mi lan ötlek? arkadaslar takip edin bu orospucocugu o konu ile ilgili tüm yazdiklarini sildi. simdi ücüncü defa gel diyor. siz böyle orospucocuklarini ciddiye alirmisiniz? ben amacima ulastim. bunu dövecektim ama dövmekten beter ettim. kendisine orospucocugu dedirttim. köpek gibi havlayacagina o anlattigin kahramanliklari gerceklestir dedikce kiviriyor. 8 haftadir beni bulackta dövecekmis. arkadaslar burada bir 8 hafta daha gecse bu basiretsiz korkusundan birsey yapamayacaktir. hatta 16 hafta gecse bile burada yüzsüz sekilde aramizda dolasacaktir. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bak bi-seksüel Kenan aslinda ben seni ciddiye almiyorum. Ama Almanya geldigimde bos vaktimde senin bulacagim, ve kel kafana tasma takip seni dört ayak üzerinde yürütecegim. Korkaklara ancak böyle muamele gerekir.. Bak eger seni Rather Strasse deki camide ya da Derendorf S-Bahnhof'un icindeki camide görürsem, dua edebilirsim oranin minaresi ancak 2 m yükekliginde.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
Zitat:
9 hafta oldu. bos konusuyorsun. ben devamli almanyaya is icin gidiyorum diyen serefsiz simdi 'almanyaya geldigimde' diyor. niye öyle dedigini ben size aciklayayim arkadaslar. cünkü 2 sene sonra almanyaya gidecegim deyip bu isten kurtulmaya calisacak. böyle serefsizler bu tür kacamak arasada ben affetmeyip bunlari böyle caktiririm. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sanki karsima adam cikacak... Alllahhh caningini ala lan baston bacakli, cüce cobut boylu, kel kafali, Theo Waigl kasli, pörtlek kurbaga gözlü töntön.... Ya da tunte... Ama sana o havlamanin ne demek oldugunu gösterecegim daha lagim kurbagasi.. Seni ben bulacagim Kenan, ama senden önemli islerim de var... Ama oraya yolum düstügünde ki, Almanya'ya benim yolum her zaman düsüyor, seni elimle koymus gibi bulacagim lan kurbaga.... Geändert von the_last_time (16.07.2013 um 15:21 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
orospucocugu lastosch demek istedigimi iyi anliyor. 9 haftadir bekliyorum ve 12 hafta (3 ay) daha ekledim. bakalim anasini kurtarabilecekmi? stichtag -> 08.10.2013 bu tarihte ya toni yok olacak yada oc lastosch anasini satmis olacak. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Vaad ettigi günler yakindir Hakk'in Kim Bilir belki yarin, belki yarinda da yakin.... Geändert von the_last_time (16.07.2013 um 16:54 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
o kadar anlatiyordun ne yapacagini simdi niye kiviriyon? sen daha kacacak delik arayacaksin oc lastosch. önce kendini orospucocugu ilan ettin simdide annesini satan adam olmaya adaysin. 08.10.2013 tarihine kadar kurtarabilirsin. ps. arkadaslar bu yavsak u-dönüsü yapip birkac tokat atacagim demesinin nedeni ileride yalanini hazirlamasidir. gittim attim diyecek ve baskalarina yutturmaya calisacak. ama hatirlarsaniz daha önceleri söyle yapacagim yapmazsam anami siksinler diyordu. simdi birileri cikip yapmadin ben senin anana o teklif ettigini yapmak istiyorum derse ne diyebilecek??? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |