| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Ingiltere Twitter'i kesti
G8 protestolari cok agir siddetle dagitmaya calisan ingiltere basina sansürden sonra internet sansürüne basladi. ingilteredeki göstericiler tas atmiyor. ingilteredeki göstericiler molotof atmiyor ingilteredeki göstericiler kamu maluna zarar vermiyor. ingilteredeki göstericiler yakip yikmiyor. AMA INGILIZ POLISI TÜRK POLISINDEN DAHA SERT MÜDAHALE EDIYOR DIREN INGILTERE |
|
|||
|
|||
![]() Istedigin her yerde paylasabilirsin, bilgi paylastikca cogalir.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Bagimsiz medya bunun icn gerekiyor iste,ulusalcilar,pkk'ya yakin olan yayin organlari, devsolcu yayinlar hepsi ayri ayri anlatiyor.
Diyorum ya, Medya'nin disinda düsünün olaylari... Sol, 1980 yilina kadar türkiyenin büyük bir kesmini kapsiyor hemen hemen herkese hitap ediyor.1980 darbesi ile büyük bir kirilma yasaniyor,bitme asamasina geliyor.Geriye kalanlar ya alevici ya da atatürkcü oldu cok az bi bölümü mücadelerini sürdürmeye devam etti. Aslina bakrsan Dayi'nin DHKPC'si tamamen devlet tarafindan ele gecirilmistir. Dayi (Dursun karatas) 1993 yilinda bedri yagan'i ölü olarak devlete teslim ederek diger bi anlamda Örgütü Mit'in yönetimine aldi... Bedri yagan operasyonun katilan,hanifi avci (operasyon yönetici) ve cüneyt carkin (operasyon gücü) yillar sonra bunu dile getirmislerdir.Cüneyt carkin ayrica, "O bebegi biz öldürdük!" cikisi yaparak devlet nezdinde deli damgasi yemistir.yillarca devletin tetikciligini yapan bu deli,kürt cografyasinda kürtlere etmedigi iskence kalmamistir.Kendide kendini Katil olarak niteler... Kisa ve Öz: Olaylara bu bilgi dahilinde bakin, DHKPC artik atatürkcülesmis,alevicilesmis bir ideolojidir.Devlet tarafindan yönetilmektedir.Haber kaynagi AKP'nin uzantisi... Türkiye basin ve yayin özgürlügü seni iyice mallastirmis ![]() ![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() arkadaslar csr'i sildirmekle cok ayip ettiniz.
burada bile isteyen istedigi gibi konusamiyorsa ne kadar aciz olmusuz. insallah düsündügüm gibi degildir. büyük ihtimal yine dilek ve ruh ikizi csr79u sildirmistir. öteki üyelere böyle hareket yakistiramiyorum. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Isteyen istedigi gibi konusmamali, konusmanin da adabi var. Sen Almanya'da 'Holocaust yoktur' demekle bile ceza yersin. Internette yahudi soykirimini kucumse, yine seni bulur hapse atarlar ya da kefalete carptirilirsin. Yani internette olmak, herkesin lafini bilmeden konusacagi anlamina gelmiyor. Sahsen onu sikayet etmedim ama, kimsenin DUNYANIN (yerli-yabanci butun insan haklari orgutleri dahil) kabul ettigi bir teror orgutunu ve liderini boyle uluorta ovme ve yasallastirma hakki yoktur. Bu, katledilmis olan 30 000 Turk ve Kurt insanina, kadin ve cocuguna hakarettir, ailelerine akrabalarina inciticidir. Nasil ki yahudi soykirimini inkar kurbanlarin ailelerini incitiyorsa bunun ondan farki yoktur. Bahsi gecen kisi APO'yu overken katliamlarini kinamadi bile. Herkes kendi sozlerinden sorumludur. O kisi internette sucluyu overek bile suc islemis oluyor. Hangi maddeler oldugunu da belirttim. Yoksa herkesin zaten ayni fikirde olmama hakki var. Ben senin annenin, babanin katilini internette ovemem, yucelestiremem, yasallastiramam. Vaybee yoneticileri buna mahal vermedigi icin sahsen tesekkur ederim. Asagida yine yasadisi olan DHKP-C teror orgutunu yasal zemine oturtmaya calisarak Ataturkculestigini iddia edecek kadar provokasyonda bulunmus. Iddialari asilsiz ve uyduruk. Boyle yaparak amaci burada insanlari Ataturkculukten ve devletten nefret ettirmek. Cok basit oyunlar bunlar. Her forumda birkac tane boyle provokator vardir. Geändert von BosphorusTaurus (14.06.2013 um 17:33 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bencede apo bir katil ve lanet pkk bir terör örgütü. ama atatürkü bu yolda sevdiremezsin. ne kadarda kandirilmis olsa veya pkkyi iyi bir örgüt olarak taniyan birini kazanmak icin bununla konusmamiz gerekiyor. konustukca insan ortak noktalari buluyor. bak gezi olaylarinda atatürkcü ile pkkli yanyana nasil durdular. atatürke apo posteri bile astilar ![]() ama sildirerek insanlarin düsüncelerini degistiremezsin. benim nickin silinmesi söz konusu degil. benim nickimin silinmesinin sebebi 4-5 üye. admin bana devamli sikayet ediyorlar dedi. bazi insanlar dogrulari kabul edemiyorlar. yine tekrar ediyorum. herseyi acikca konusabilmemiz gerekiyor. konusarak ortak nokta bulunur. |
|
|||
|
|||
![]() Düsünce özgürlügü kapsaminin,kisi ya da degerlere hakaret icermedigini senden iyi bilirim bosphorus,Ben ataturk'e hakaret etmedim iftira ediyorsun.ama sizlerin düsledigi gibi 8 metre uzunlugunda,cok insani bir insan oldugunada katilmiyorum.
Türkiye sistemini tanimiyorum,ben almanya da yasayan Türk asilli alman vatandasiyim.tanima gibi bir mecburiyetim yok,o sistemin kuzulari sizlersiniz... Yazdigim hicbir sey iddaa degil,Türkiye nufüsunun yarisina tekabul eden sol hareket nerede simdi? siyasi bilimden,diger ideolojilerden cok cok uzaktasin.onlari tanidigin zaman siyaset yapabilirsin aksi halde,kendi düsünce icerisinde kavrulup fasistlesirsin.DHKPC milyonlari sokaga dökebiliyordu,simdi ise 100 kisiyle zor eylem yapiyorlar...Bu da benim yazdiklarimi dogrular.Devlet kumandali,kacanlar ise atatürk ve alevici zihniyet altinda. Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
türkiyede egitim sistemi baska. cocuklara okulda bu atatürk sevgisi asilaniyor. atatürkün gercegi anlatilmiyor sadece önü yüceltecek seyler ve o olmasa sizde olmiyacaktiniz korkusu asilaniyor. devamli zit görüslerimizi dillendirmesek arada bir ortak noktalarimizi bulsak bu sohbetler daha tatli olur. aslinda hepimiz vatanimizi sevmiyormuyuz? tabiki yanlislari elestirecegiz ve elestirirken acikca istedigimiz gibi ifade edecegiz ama dis güclerden bize kötülük geldiginde kenetlenerek bunlarin haddini bildirmemiz gerekiyor. akp türkiyede niye bu kadar basarili? cünkü atatürkcüsü ve atayi sevmeyeni, sagcisi ve solcusu, alevisi sünnisi bu partide ortak noktalarda bulusabiliyor. hepimiz vatanimizi seviyoruz. ps. seni sildiren büyük ihtimal bu mirakel aka aurum aka dilek |