| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yazdiklarin yürüyüse katilanlari ve onlarin yazdiklarini kabsiyor. Atatürkün askerleriyiz diyenlere fasist demissin mesela. Ben konudayim, saptiran ben degilim. Akpyi secmemisin ama düsüncelerin ayni.
Fethullahci oldugunu simdi gördüm. |
|
|||
|
|||
![]() 30bin insan yürütülen yanlis politika sonucu ölmüstür (nokta)
almanya ve avrupa insani benim gibi düsünüyor merak etme.kimse senin gibi düsünmüyor.türkce dilinde yayin organlarini takip eden medyanin akimina kapilip aptallasiyor.tipki siz gibi! bunlar benim düsüncem,düsüncem yargilanamaz,fasist anayasalar bile düsüncelerimi yargilama hakkina sahip degildir.yasaklanicam,silinicem diye de senin gibi kuyrugumu büzük, korka korka yazacakta degilim.bu dogrular sadece benim degil tüm insanligin dogrularidir.sikayet sana ve ideolojine yakisiyor! adimi ve adresimi hic cekinmeden yollarim amerikaya,ayrica ABD'nin ihlal ettigi insan haklarini president----@--whitehouse.gov adresine defalarca mail göndermisimdir.ne amerikadan ne de baska birseyden korkacak degilim. bu düsünceleri sadece ben degil, Vedat Türkali televizyon programlarinda söylüyor.bu düsüncelerle de her yil pasa pasa kendi ülkemde kendi topraklarimda tatilimide yapiyorum. ajanlik,kalleslik siz ve ideolojinizin temelidir bunu bir kez daha gözlerimin önüne serdigin icin tesekkür ederim. "ac tavuk kendini bugday ambarinda sanir" bu sizi özetliyor.demokrasiden,insanliktan ve ekolojiden tamamen kopuk bir düsünce icerisinde en iyisi benim atmosferiyle geziyorsunuz... Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
kendini normal insan olarak tanitiyorsun ama akp'ye oy verenlerin hepsini cahil ilan ediyorsun. cok dar görüslüsün. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
cok celiskili konusuyorsun. isteyen burada istedigini yazsin. aradiginiz demokrasi bu degil mi? degilse o demokrasiniz nasil isliyor? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
türkiyede hangi konuda düsündügünü ifade edemiyorsun? isteyen istedigini söylüyor hatta atatürkün üstüne apo posteri asabiliyor. aradigin demokrasi nasil olmali? hür olup istedigine tas atip kamu malina zarar vermek demokrasi degildir. kusura bakma ama 7 maddelik gezi eylemi cok sacma ve demokratik haklarla hicbir alakasi yok. belki bir kac hafta sonra herseyi daha net göreceksiniz. bu taksimdeki siddet kime yaradi ve kime zarar verdi. o zaman kimin oyununa geldiginizi anlayacaksiniz. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ben seni oldureyim, 'beynim yikandi' 'tahrik edildim' deyip siyrilayim isin icinden. Buna karsi cikarsin. Almanya'da yasadisi orgutler yasadisidir ve izin verilmiyor. Anca PKK gibi TR'ye zarar veren orgutler elini kolunu salliyor. Ama ustune gidilmekle asilabilecek bir sey bu. Su an TR'deki senin gibilerle mucadele ediliyor, eminim sira Almanya'dakilere de gelir. PKK'nin en buyuk mali destekcisinin de Almanya'daki gocmenler oldugunu unutmamak gerek. Zitat:
'Fasizm'in arkasina saklanman, PKK ve BDP'nin 30 000 kisiyi oldurdukten sonra BARIS kelimesini kullanmasi gibi bir sey. Bir baska ornek de, BARIS icin adam oldurmek bekaret icin sevismeye benzer diye bir soz vardir. Tam senin kafani anlatiyor. Oldur oldur, sonra BARIS'i agzina sakiz et. E-posta adresini mumkunse bana da yollar misin? Gerekli yerlere iletecegim. Mumkunsa sahte adres olmasin. Zitat:
Dedim ya, propagandani anca klavye arkasinda yaparsin. Git Antalya'da, Rize'de, Izmir'de elinde ''PKK halktir'' ''Apo ender bir beyindir'' pankarti ac yiyorsa. Ulkeye geldiginde sut dokmus kedi gibisindir. Demokrasiyi ve insanligi 30 000 kisinin katilini oven sonra da halk arasinda masum bir köylü gibi rol yapan bir terorist sempatizanindan ogrenecek degilim. Geändert von BosphorusTaurus (12.06.2013 um 20:14 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
almanlar bu olaylari tetikleyen ve destekleyenlerden. almanya 25 yildir pkklilari alip besleyen devlet. her zaman bunlari koruyan devlet. pkknin basta gelen yöneticiler almanyada yasiyordu. her sehirde e.v. ismi altinda pkk bürolarini acmistir. demokrasi diyorsak bunlarda istedigi kadar apoyu övsün. taksimde atatürkcülerle apocular bir olup her yere saldirdi. aslinda türkiye AK Partiyi hakketmiyor. CHP MHP ve BDP koalisyonu gelsede türkiyenin cöküsünü hep beraber seyretsek... Menderes'te gördük sonucu. Özal'i zehirleyip sonuclarina katlandik. Simdide Erdogan giderse bir daha türkiye ayaga kalkamaz. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
eskiden darbe yapilirdi, devalüasyon ve finans krizi olusurdu. menderes asilmadanda yalan nedenlerle halki sokaga dökmeye calistilar. ayni oyunlari bugün yine görüyoruz. bu eylemler devam ederse biz hicbir ülkeye baski uygulayamaz duruma gelecegiz. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bu arada AB ulkeleri Turkiye'de nukleer santral yapilmasin istiyor, kendilerinde yuzlerce var ve hic de vazgecmediler n. santrallerinden. Dedigin gibi, Turkiye'nin gelismesini istemiyorlar. Icerideki hainler de buna yardimci oluyor. |