Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 12.06.2013, 18:33
zerrecikler

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
hazal merak etme gülenin eli yok bu iste.

gülen aponun posterini atatürkün üstüne astirmakla isi olmaz.

Sodep, Ödp, Chp, Bdp, Tkp, Edp, Dsip ile hele hic isi olmaz.

bu olanlarin istihbarati aylar önce gelmisti ama kimse ciddiye almamisti.
gelisen ve büyüyen türkiye tüm gelismis ülkelere tehdit olmaya basladi!!!

gezi parkinin yayinladigi 7 madde sadece dis güclerin bizden istediklerinin siralamasi.

hic kendine sordunmu niye dünyanin en büyük havalimani istanbulda yapilmasin diyorlar? istanbulda yapilacak 3. havalimani sadece almanyaya yilda 15 milyar euro zarar verecek ve bizim kasalarimiza aktarilacak.

hic sordunmu niye kanal istanbula karsi ciktiklarina? kanal istanbul yapilmazsa montrö sözlesmesine göre 100 yilin gecmis olmasi halde oradan gecen gemilerden para alamiyacagiz. bu sadece rusya'ya 10 milyar dolar ve diger ülkelere 10-15 milyar dolar zarar verecek ve bizim kasalara girecektir.

bu 7 maddenin hepsini tek tek incele. kimin yararina ve kimin zararina oldugunu tespit et.

türkiyede reel faiz bu haftalarda 0 (sifir) olacakti ama bu eylemler bizim planlari alt üst etti. malesef bizim isimizi uzattilar ama türkiye bir daha bu küresel güclere boyun egmeyecek.

marmaray kötü birseyse kullanmayin kardesim.
dünyanin en büyük havalimani kötüyse kullanmayin.
dünyanin en genis köprüsü kötüyse kullanmayin.
dünyanin en büyük kanali kötüyse kullanmayin.

ama dis güclerin oyununa gelip masa olmayin!!!

dünyadaki tüm zararli cikacak ülkeler su anda eylemlerin devam etmesini istiyor ve destekte bulunuyor.

elimizde somut bilgi ve belgeler var. su an itibariyla eylemcilerde bulunana banknot ve üzerindeki seri numaralarla üc is adami tespit edilmistir. bu paralarin hangi banka ve subeden cekildigi ve hangi isadamlarin cektigi belgelendi. bu is adamlari bu paralari hangi kanallarla eylemcilere ulastirdi ve niyetleri nedir?

türkiyede isteyen istedigi gibi hürdür ve istedigini ifade edebilir. tek sart siddet kullanmamasi.

aramizda siddet kullanmadan düsündügünü özgürce ifade edemeyen varsa ilk ben sokaga cikarim.

hodri meydan: kim neyi özgürce ifade edemiyormus? cok merak ediyorum sizin demokrasi anlayisinizi!
allooo, sen bu yazini benim yazimdan önce paylasmistin. yine basa gecme arzusunda mi bulundun!? yakarim! ona göre ;p
Alt 12.06.2013, 18:38
Mirakel

Standard

Zitat:
Zitat von hazal40 Beitrag anzeigen
Arkadaslar lüften biraz düsünelim... bu isin icinde aceba cemaat mi var? Gülen in eli türkiyenin polisinemi dayaniyor? Bu oyunu Kim kazanacak?

@anadoluajans dün söyle Haber cikardi "#SONDAKİKA Başbakan Erdoğan yarın GeziParkı ile ilgili 20 kişilik heyetin yanı sıra Hasan Kaçan, Necati Şaşmaz, Gökhan Özoğuz'u kabul edecek" ..
Sasmaz Gülenin adami degilmi? Türkiye nereye gidiyor? Kimlerin oynuna geliyoruz? Durun Bir düsünün... dikkatine: http://www.haberturk.com/gundem/habe...-yeni-mesajlar
Ben hep demokrasi den yana olmusumdur. Herkesin düsüncelerini ifade edebilecek bir ülke olmasini istedim Türkiyenin - her ne olursan ol, kim olursan ol. Düsündüklerini özgürce ifade edip tartismak, moderat bir sekilde isteklerini dile getirmek, aydinlanmak, aydinlatmak - Demokrat Bir Türkiyede. "Diger"leri kardes gibi degil, olduklari gibi farkli kabul etmek. Ve ayni zamanda secimlerin sonuclarini kabullenmek.... Hic Bir zaman "tayyip istifa" diye bagirmadim/yazmadim.. Benim afislerimde demokrasiden yanayim, seninleyim Türkiye yaziyordu. Neden? Cünki bu bir cok seyin temeli olduguna inandigim icin. Ben Erdogani secmedigim icin ve üstelik polemigi ve provokasyonlari zarar verici ve sacma buldugum icin. Bir partiyi nasil secdiginiz gibi secmeme imkani da sizde oldugu icin. Ayni zamanda yürüyüslerde "zipla, zipla, ziplamayan tayyip" diye sacma sapan sloganlar. Veya Atatürkün askerleri oluyoruz... veya antiemperialism diyoruz. Ayni anda hepimizin fasist oldugunu anlayabilme kapasitemizi kullan(a)miyoruz. Bu ne bicim zihniyet? Giderim, yürüyüslere katilirim, ancak bu sekildemi? Bu ne aptallik anlayadim. Hic bir objektif elestiri / ifade yok. Sürekli Polemik... her bir yandan... Ben bu oyuna gelmem...
Demokrasi düsüncesi olan ve akpyi tutan birisini görmedin, olsa bile cahillikten olabilir. Sokaga dökülen normal insanlara mi fasist diyorsun. Tam anlamadim. Herhalde türkiyeden hic haberin yok. Biraz alman düsüncesi de, biraz da cahillik. Yani bana yazdiklarin sacma sapan geldi.
Alt 12.06.2013, 18:40
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen

PKK'ya senin ve benzerin ideolojilerinden daha cok önem verdigim dogrudur.Bu tür fraksiyonlar insani,dogayi ve yasamlara deger verirler cünkü hepsinin temelinde marksist ideoloji yatar.
Marksist ideolojini de al git, egitimsiz sempatizan ;-) oyle sacmaliklara bu ulkede halk arasinda yer yok. Isiniz gucunuz provokasyon, yakmak yikmak, pusu kurmak asker sehit etmek. Kalabaliga karisip insanlari kiskirtmak sonra da uzaktan ellerinizi ovusturmak. Bu protestolarda da amaciniz yavas yavas ortaya cikiyor.
Alt 12.06.2013, 18:41
Mirakel

Standard

Zitat:
"Csr79 seninkiside kisaca hicbir argumanti olmayan subyektif bakisli elestirin." böyle malca bi yoruma cevap verebildigine göre bende anlayabiliyorum seni.

PKK'ya senin ve benzerin ideolojilerinden daha cok önem verdigim dogrudur.Bu tür fraksiyonlar insani,dogayi ve yasamlara deger verirler cünkü hepsinin temelinde marksist ideoloji yatar.
Madem öyle türk forumunda ne isin var. Kendi insanlarinin oldugunu yere git. Yada git sende onlara katil. Gelmis buraya bir terorist örgütünü övüyorsun, inanilmaz birsey.

Geändert von Mirakel (12.06.2013 um 18:44 Uhr).
Alt 12.06.2013, 18:48
crs79

Standard

Zitat:
Zitat von sevtap05 Beitrag anzeigen
Seni cahilligine bagisliyorum Bir gün pembe bulutlardan siyrilip gercekleri elbet sende görürsün ayni milyonlarca zorla komunist Bir rejimi uygulamaya calismak isterken, insanlari sefalete sürükledileri Gibi. Marxist düsünceler ancak theoride ama paratikte hicbir zaman gercek olamayacak ama bilhassa kürt kökenli vatandaslarimizi dindar komunist apocular mi kurtaracak))? Sadece onlara komunist bakislarini asilayip din özgürlüklerini engellikleri Vakit bile haklarini engellerken.., ama yine konuyu sen APO savunmasina döndermek istiyorsun o Baska
Tartismalarin bu sekil esnemelerinin sebeplerinden bitaneside sensin sevtap.
Akillilik sendeki ise cehaleti hayli hayli kabullenirim.Zulfikar,bosphorus ve sen tüm tartismalarin kalitesini asagilara indirgiyorsunuz.digerlerini okumuyorum bile,hazal40'in yazdigi yazi nokta olmaliydi bence muthis yazmis anlayabilene.o yazinin cevab olmaya calisan zulfikar abes durmus.

CNN, türk basini protesto etmek icin gezi direnisini yayinladi. bu tavriyla türkiyedeki basini protesto etti aslinda ve bununla birlikte bir cok insan türk basinin ne sekil kullanildigini gördü.kimse inanmiyor artik türk basinina (bunu üzülerek yaziyorum). apo,erbakan bunlar cografyamizin yetistirdigi ender beyinler.böyle beyinler bu ana akim medya tarafindan sürekli karalaniyor,sizlerde beyinsiz oldugunuz icin (bunuda üzülerek yazdim) medyanin bu oyununa geldiginiz icin öcü belliyorsunuz onlari oysa bu topraklar demokratiklesmek icin o beyinlere muhtac.

dip not: apo ve erbakan'a olan övgü degil gerceklik,bu seferde erbakanci yaparsiniz beni .k.
Alt 12.06.2013, 18:53
zerrecikler

Blinzeln madame etepetete

Zitat:
Zitat von Mirakel Beitrag anzeigen
Madem öyle türk forumunda ne isin var. Kendi insanlarinin oldugunu yere git. Yada git sende onlara katil. Gelmis buraya bir terorist örgütünü övüyorsun, inanilmaz birsey.
hast du deine löckchen geglättet?
Alt 12.06.2013, 19:03
zerrecikler

Standard

ÖZGÜRLÜK

Ellerimden kaptilar ekmegimi
sirf inandigim icin gelecege
sonra özgürsün dediler

Sevgi ve iyiligi
yüksek sesle haykirdigim icin
vücudumu kana boyadilar
ve özgürsün dediler

Sonunda da özgürlükten
özgürüm dememden korktuklarindan
dilimi kestiler

özgürsün dediler!
Alt 12.06.2013, 19:08
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
apo,erbakan bunlar cografyamizin yetistirdigi ender beyinler.böyle beyinler bu ana akim medya tarafindan sürekli karalaniyor,sizlerde beyinsiz oldugunuz icin (bunuda üzülerek yazdim) medyanin bu oyununa geldiginiz icin öcü belliyorsunuz onlari oysa bu topraklar demokratiklesmek icin o beyinlere muhtac.
Uzulerek yaziyormus. Herif resmen 30 000 kisinin katiline ender beyin, millete de beyinsiz diyor. TERORIST SEVDALISI. Senin beynin sulanmis. Adam Apo'yu ozgurluk savascisi yapti halen de tartisma bekliyor. Teroristbasinin ne mal oldugu ortadayken oturup seninle ''Apo terorist'', ''terorist degil'' tartismasi mi yapacagim.

Almanya'da neden bu kadar cahil, egitimsiz, kendisini gelistirememis gocmenlerin oldugunu simdi anliyorum, sizin yuzunuzden oradaki insan gibi insanlar da zan altinda kaliyor.. Almanlara hak vermeye basladim simdi. Kokunuz bir kurumadi gitti. Madem Apo ve PKK bu kadar mukemmel git cik daga, korkaksin bunu yapamazsin. Anca klavye arkasindan sempatizanlik, yasallastirmaya calismak.

Bu forumun cidden moderatoru yok mu? Diyorum ya, amerika'da bir amerikan forumunda El-Kaide'yi ov, sempatizanligini yap aninda seni IP'nden enseler amerika'ya POTANSIYEL tehditsin diye hapse tikarlar. Keza diger ulkelerde de aynisi uygulaniyor.

Turkiye Cumhuriyeti gizli servisi derhal Almanya'da boyle kisileri tespit edip Alman makamlari ile isbirligine giderek gerekeni yapmalidir. Suc unsurlari ortada, teroru ve teroristbasinin propagandasini yapmak, sucluyu ovmek.

TÜRK CEZA KANUNU MADDE 215: İşlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, bu nedenle kamu düzeni açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması hâlinde, iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

ve:

TERÖRLE MÜCADELE KANUNU MADDE 8 : Terör örgütünün; cebir, şiddet veya tehdit içeren yöntemlerini meşru gösterecek veya övecek ya da bu yöntemlere başvurmayı teşvik edecek şekilde propagandasını yapan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu suçun basın ve yayın yolu ile işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır. Ayrıca, basın ve yayın organlarının suçun işlenmesine iştirak etmemiş olan yayın sorumluları hakkında da bin günden beş bin güne kadar adli para cezasına hükmolunur.

Kimse sirf Turkiye sinirlari disinda yasiyor diye bu suclari elini kolunu sallaya sallaya isleme hakkina sahip degildir.

Geändert von BosphorusTaurus (12.06.2013 um 19:38 Uhr).
Alt 12.06.2013, 19:09
hazal40

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
hazal merak etme gülenin eli yok bu iste.

gülen aponun posterini atatürkün üstüne astirmakla isi olmaz.

Sodep, Ödp, Chp, Bdp, Tkp, Edp, Dsip ile hele hic isi olmaz.

bu olanlarin istihbarati aylar önce gelmisti ama kimse ciddiye almamisti.
gelisen ve büyüyen türkiye tüm gelismis ülkelere tehdit olmaya basladi!!!

gezi parkinin yayinladigi 7 madde sadece dis güclerin bizden istediklerinin siralamasi.

hic kendine sordunmu niye dünyanin en büyük havalimani istanbulda yapilmasin diyorlar? istanbulda yapilacak 3. havalimani sadece almanyaya yilda 15 milyar euro zarar verecek ve bizim kasalarimiza aktarilacak.

hic sordunmu niye kanal istanbula karsi ciktiklarina? kanal istanbul yapilmazsa montrö sözlesmesine göre 100 yilin gecmis olmasi halde oradan gecen gemilerden para alamiyacagiz. bu sadece rusya'ya 10 milyar dolar ve diger ülkelere 10-15 milyar dolar zarar verecek ve bizim kasalara girecektir.

bu 7 maddenin hepsini tek tek incele. kimin yararina ve kimin zararina oldugunu tespit et.

türkiyede reel faiz bu haftalarda 0 (sifir) olacakti ama bu eylemler bizim planlari alt üst etti. malesef bizim isimizi uzattilar ama türkiye bir daha bu küresel güclere boyun egmeyecek.

marmaray kötü birseyse kullanmayin kardesim.
dünyanin en büyük havalimani kötüyse kullanmayin.
dünyanin en genis köprüsü kötüyse kullanmayin.
dünyanin en büyük kanali kötüyse kullanmayin.

ama dis güclerin oyununa gelip masa olmayin!!!

dünyadaki tüm zararli cikacak ülkeler su anda eylemlerin devam etmesini istiyor ve destekte bulunuyor.

elimizde somut bilgi ve belgeler var. su an itibariyla eylemcilerde bulunana banknot ve üzerindeki seri numaralarla üc is adami tespit edilmistir. bu paralarin hangi banka ve subeden cekildigi ve hangi isadamlarin cektigi belgelendi. bu is adamlari bu paralari hangi kanallarla eylemcilere ulastirdi ve niyetleri nedir?

türkiyede isteyen istedigi gibi hürdür ve istedigini ifade edebilir. tek sart siddet kullanmamasi.

aramizda siddet kullanmadan düsündügünü özgürce ifade edemeyen varsa ilk ben sokaga cikarim.

hodri meydan: kim neyi özgürce ifade edemiyormus? cok merak ediyorum sizin demokrasi anlayisinizi!
Yani yine geldik benim günlerce arkadaslarla tartistigim konuya: Türkiye'lilerin demokrasi anlayisi (nedir?)..... Lütfen .. hürlük nedir tartismasina girmeyelim.. görünen köy kilavuz istemezmis..
objektif, tarafsiz ve konu ile ilgili bir tartisma arz ederim...
ben "dur bir düsün" diye ricada bulunmustum.
sorum GÜLENe yönelik baglantilar ve diger net sekilde göremedigim(iz) baglantilar...
Insanlar bu siddet Polisten geliyor diyor. Demiyormu? Bu siddet neden, kim yönlendiriyor bunlari bu sekilde müdahaleye?

dikkatine: http://gundem.milliyet.com.tr/hukmet...14/default.htm
http://www.odatv.com/n.php?n=fethull...stu-1006131200
http://www.samanyoluhaber.com/kultur...landi/1017256/
http://www.radikal.com.tr/radikal2/i...reketi-1136709
http://www.21yyte.org/arastirma/mill...nasil-gizliyor
http://www.21yyte.org/arastirma/amer...-donum-noktasi
Alt 12.06.2013, 19:17
hazal40

Standard

Zitat:
Zitat von Mirakel Beitrag anzeigen
Demokrasi düsüncesi olan ve akpyi tutan birisini görmedin, olsa bile cahillikten olabilir. Sokaga dökülen normal insanlara mi fasist diyorsun. Tam anlamadim. Herhalde türkiyeden hic haberin yok. Biraz alman düsüncesi de, biraz da cahillik. Yani bana yazdiklarin sacma sapan geldi.
lütfen konuyla ilgili konusalim
neyi görüp gör(e)medigin beni ilgilendirmez (habe nie behauptet, ich sei Erdogan-Anhängerin, im Gegenteil.. bitte bleib' doch sachlich)
fasist antiliberal, antisosyal ve totaliter anlamda kullandim... bu konuyla ilgili felsefe yapmak istemiyorum... tsk'ler

Geändert von hazal40 (12.06.2013 um 19:31 Uhr).
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche