| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Csr79 seninkiside kisaca hicbir argumanti olmayan subyektif bakisli elestirin. Hislerini Bir kenara cekip biraz obyektif ve pro contralari listeleyip cizginin altindaki yarar, zarar bilancosuna baksan? Birilerinin humanist reklamini yapiyorsun örnek vermeden
|
|
|||
|
|||
![]() bunlarin cogunlugu humanist veya cevreci degil.
öyle olsaydi Sodep, Ödp, Chp, Bdp, Tkp, Edp, Dsip flama ve bayraklarini görmezdik. humanist ve cevreci olan kamu malina zarar vermez. cevreye zarar vermez. türkiyenin 68 ilinde cevreci protestolari oldu. 66 ilde polise tas atilmadi ve poliste müdahele etmek zorunda kalmadi. bu serefsizler israil ile ayni dualarda bulunuyorlar: İsrail Parlamentosu Başkanı, İbrani radyosunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın düşmesi için dua etti. Livni radyodan canlı verilen duasında, "Türkiye'deki gösterilerin Erdoğan düşene kadar devam etmesi için dua ediyoruz. Kendisi İsrail'in düşmanı. Onunla barısmamıza ve resmî özür sunmamıza rağmen bize karşı da düşmanca bir tavrı var." dedi. İsrail Dış İşleri Başkanı Avigdor Lieberman, İsrail televizyonuna yaptığı açıklamada, “Biz Türkiye’de olup bitenler karşısında mutluluğumuzu gizleyemiyoruz.” dedi. Altyapı Bakanı Silvan Şalom, İsrail ordu radyosuna yaptığı açıklamada, “Türkiye ile ilişkileri geliştirmek İsrail için önemli ama aynı zamanda Türkiye’yi Yeni Osmanlıların iktidarından kurtaracak her gelişmeyi memnuniyetle karşılarız.” diyor. arkadaslar bu marjinal gruplarin kimlere hizmet ettigi ortada!!! bunlarin istekleri: - dünyanin en genis köprüsü yapilmasin - dünyanin en büyük havalimani yapilmasin - dünyanin en büyük kanali yapilmasin gözünüzü acin. bunlara siddetle cevap vermeyin. cevabinizi sandikta verin. |
|
|||
|
|||
![]() PKK humanist mi davraniyor? Kahrolsun PKK. O hayvanlarin hic ama hic humanist yönleri yok. Sen onu gelde sehitlerin ailesine anlat.
Insana insan diyordu bizim Türk milleti, ama öyle degilmis. Demekki hem insan hem hayvan dan ötesi varmis. Heryeri kundaklayip türk bayragini yakmayi, ayrica Öcalanin pankatlarini asilmasini yakistiramadim Istanbulun halkina. Nerdesiniz o milliyetciyiz diyen kisiler? Sahip cikin O vatana. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
20.000 anarsistin arasinda 200-300 gercek cevreci eylemci var. bu eylemden nemalanmak icin chp, sodep, bdp, ödp, edp..... bu eylemlere katilip siddet kullaniyorlar. hepimizin halk otobüslerini, isyerlerini, polis araclarini ve kamu malini yakip yikiyorlar. atatürk anitina türkiye cumhuriytei tarihinde ilk defa apo posteri asilmistir. türkiye cumhuriyeti tarihinde ilk defa böyle bir eylemde türk bayragi yakilmistir. o milliyetciyiz diyen solcular bunlara göz yumuyor. mhp'liler bu eylemlere karismiyor. karismamasida cok iyi cünkü onlar taksime gitse cinayet olur. onlar atatürkün yanina aponun posterini astirmazlar. atatürk kültür merkezinin yagmalanip flama cephesi yapilmasina göz yummazlar. resmen kan gölü olur orasi. sagolsun polislerimiz dün cumhuriyetimizde ilk defa yasadigimiz ayibi temizledi ve aponun posterini atatürkün üzerinden cikardi. iste o tas attiginiz polisler sizin ayibi temizliyor!!! arkadaslar sokaga cikmayin. siddete siddet ile karsilik vermeyin. bu chp'nin hesabini sandikta verin!!! cok chp'li aydin kisiler chp'ye sirt ceviriyor bu olaylardan sonra. hem atatürkcüyüm diyor hemde atatürke apo posterini yakistiranlara destek veriyor. o kadar chp'li o meydanda iken bir tanesi bile erkekligini gösterememis. bir tanesi bile her pahasina cikip bu utanci temizleyememis. yine diyorum bunun cevabini sandikta verecegiz!!! |
|
|||
|
|||
![]() crs79'un koyu bir PKK sempatizani oldugunu yorumlarindan halen anlamadin mi? Daha foruma geldigim ilk gun dikkatimi cekmisti PKK'yi humanist gosterme propagandasi.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
PKK'ya senin ve benzerin ideolojilerinden daha cok önem verdigim dogrudur.Bu tür fraksiyonlar insani,dogayi ve yasamlara deger verirler cünkü hepsinin temelinde marksist ideoloji yatar. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Arkadaslar lüften biraz düsünelim... bu isin icinde aceba cemaat mi var? Gülen in eli türkiyenin polisinemi dayaniyor? Bu oyunu Kim kazanacak?
@anadoluajans dün söyle Haber cikardi "#SONDAKİKA Başbakan Erdoğan yarın GeziParkı ile ilgili 20 kişilik heyetin yanı sıra Hasan Kaçan, Necati Şaşmaz, Gökhan Özoğuz'u kabul edecek" .. Sasmaz Gülenin adami degilmi? Türkiye nereye gidiyor? Kimlerin oynuna geliyoruz? Durun Bir düsünün... dikkatine: http://www.haberturk.com/gundem/habe...-yeni-mesajlar Ben hep demokrasi den yana olmusumdur. Herkesin düsüncelerini ifade edebilecek bir ülke olmasini istedim Türkiyenin - her ne olursan ol, kim olursan ol. Düsündüklerini özgürce ifade edip tartismak, moderat bir sekilde isteklerini dile getirmek, aydinlanmak, aydinlatmak - Demokrat Bir Türkiyede. "Diger"leri kardes gibi degil, olduklari gibi farkli kabul etmek. Ve ayni zamanda secimlerin sonuclarini kabullenmek.... Hic Bir zaman "tayyip istifa" diye bagirmadim/yazmadim.. Benim afislerimde demokrasiden yanayim, seninleyim Türkiye yaziyordu. Neden? Cünki bu bir cok seyin temeli olduguna inandigim icin. Ben Erdogani secmedigim icin ve üstelik polemigi ve provokasyonlari zarar verici ve sacma buldugum icin. Bir partiyi nasil secdiginiz gibi secmeme imkani da sizde oldugu icin. Ayni zamanda yürüyüslerde "zipla, zipla, ziplamayan tayyip" diye sacma sapan sloganlar. Veya Atatürkün askerleri oluyoruz... veya antiemperialism diyoruz. Ayni anda hepimizin fasist oldugunu anlayabilme kapasitemizi kullan(a)miyoruz. Bu ne bicim zihniyet? Giderim, yürüyüslere katilirim, ancak bu sekildemi? Bu ne aptallik anlayadim. Hic bir objektif elestiri / ifade yok. Sürekli Polemik... her bir yandan... Ben bu oyuna gelmem... Geändert von hazal40 (12.06.2013 um 16:52 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() ÖZGÜRLÜK
Ellerimden kaptilar ekmegimi sirf inandigim icin gelecege sonra özgürsün dediler Sevgi ve iyiligi yüksek sesle haykirdigim icin vücudumu kana boyadilar ve özgürsün dediler Sonunda da özgürlükten özgürüm dememden korktuklarindan dilimi kestiler özgürsün dediler! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
gülen aponun posterini atatürkün üstüne astirmakla isi olmaz. Sodep, Ödp, Chp, Bdp, Tkp, Edp, Dsip ile hele hic isi olmaz. bu olanlarin istihbarati aylar önce gelmisti ama kimse ciddiye almamisti. gelisen ve büyüyen türkiye tüm gelismis ülkelere tehdit olmaya basladi!!! gezi parkinin yayinladigi 7 madde sadece dis güclerin bizden istediklerinin siralamasi. hic kendine sordunmu niye dünyanin en büyük havalimani istanbulda yapilmasin diyorlar? istanbulda yapilacak 3. havalimani sadece almanyaya yilda 15 milyar euro zarar verecek ve bizim kasalarimiza aktarilacak. hic sordunmu niye kanal istanbula karsi ciktiklarina? kanal istanbul yapilmazsa montrö sözlesmesine göre 100 yilin gecmis olmasi halde oradan gecen gemilerden para alamiyacagiz. bu sadece rusya'ya 10 milyar dolar ve diger ülkelere 10-15 milyar dolar zarar verecek ve bizim kasalara girecektir. bu 7 maddenin hepsini tek tek incele. kimin yararina ve kimin zararina oldugunu tespit et. türkiyede reel faiz bu haftalarda 0 (sifir) olacakti ama bu eylemler bizim planlari alt üst etti. malesef bizim isimizi uzattilar ama türkiye bir daha bu küresel güclere boyun egmeyecek. marmaray kötü birseyse kullanmayin kardesim. dünyanin en büyük havalimani kötüyse kullanmayin. dünyanin en genis köprüsü kötüyse kullanmayin. dünyanin en büyük kanali kötüyse kullanmayin. ama dis güclerin oyununa gelip masa olmayin!!! dünyadaki tüm zararli cikacak ülkeler su anda eylemlerin devam etmesini istiyor ve destekte bulunuyor. elimizde somut bilgi ve belgeler var. su an itibariyla eylemcilerde bulunana banknot ve üzerindeki seri numaralarla üc is adami tespit edilmistir. bu paralarin hangi banka ve subeden cekildigi ve hangi isadamlarin cektigi belgelendi. bu is adamlari bu paralari hangi kanallarla eylemcilere ulastirdi ve niyetleri nedir? türkiyede isteyen istedigi gibi hürdür ve istedigini ifade edebilir. tek sart siddet kullanmamasi. aramizda siddet kullanmadan düsündügünü özgürce ifade edemeyen varsa ilk ben sokaga cikarim. hodri meydan: kim neyi özgürce ifade edemiyormus? cok merak ediyorum sizin demokrasi anlayisinizi! |