| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Was der deutsche sagt ist für die türkische Innenpolitik nicht von Bedeutung, doch sowas sie trotzdem nicht. Was die Deutschen von Erdowahn halten, pfeifen es die Spatzen von den Dächern. Und dem Türken vergeht das Lachen immer mehr und mehr..
|
|
|||
|
|||
![]() provoke ayri insanlarin özeline saldirmak ayri...
sahsen bende hic hos bulmadigim haraketler.insanlarin özeli kimseleri ilgilendirmez.burda bir cok kisi yazdiklarinizi okuyor... yine günlerdir birbirinize cirkin saldirilarda bulundugunuzu okuyorum.lütfen,ikinizdende rica ediyorum,bu tür muahbbetlerinizi özelden tartisin! rahatsiz oluyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ama bunlarin yalanlarini düzeltmeyince bilmeyenler inanir diye düzeltmekle en dogrusunu yapiyorum. birkac arkadas bunun ne mal oldugunu ögrendi ve burada tekrarliyorlarda. ama yüzsüz insana terbiye ögretmek mümkün degil gibi. bugünlük senin hatrina cocugu rahat birakiyorum. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ozaman batiya vize getirmek lazim. istanbula eddi yine vize getirmek istiyormus. beyaz türklük bizim isimizdir.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sen daha bu sahsin ne mal oldugunu ögrenemedin ama zamanla ögrenirsin. daha yenisin ama yazilanlari dikkatle takip et, sonra kendi yorumunu yap ![]() |
|
||||
|
||||
![]() bir kürt bin insandan güclüdür. tamam kürdiyeyi kurtardin ama sira simdi öbürlerine geldi. dünyayi gez ve kurtar. ayna programinda gibi kürtlügü dünyaya anlat. ögrensinlerde adam olsunlar
|