Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 29.05.2012, 10:35
AzziToni

Daumen runter CHP gerekirse silah kullanacakmis

Anayasa çalışmalarını gerekirse silah kullanarak durduracaklarını söyleyen CHP'li Kamer Genç'e ben buradan cevap veriyorum.

Yine tükürdügünüzü yalamayin.
Boyunuzdan büyük laf etmeyin.
Ankarada silah kullananin dagdaki örgüt ile farki nedir?
Alt 29.05.2012, 13:06
Benutzerbild von Der_Levantiner
Der_Levantiner Der_Levantiner ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von AzziToni Beitrag anzeigen
Anayasa çalışmalarını gerekirse silah kullanarak durduracaklarını söyleyen CHP'li Kamer Genç'e ben buradan cevap veriyorum.

Yine tükürdügünüzü yalamayin.
Boyunuzdan büyük laf etmeyin.
Ankarada silah kullananin dagdaki örgüt ile farki nedir?
CHP DEGIL, LAIK DEMOKRAT, ÜLKESINI SEVEN, ÜLKESININ VE MILLETININ CIKARLARINI KENDI CIKARLARININ ÜSTÜNDE TUTAN SUURLU TÜRK MILLETI DIYOR!
Keser gelir sap döner, gün gelir hesap döner! Hep siz mi savas cigirtkanligi yapacaksiniz? Hep siz mi "biz kefenimizle bu yolla koyulduk" diyeceksiniz! Artik karsi tarafta catismayi ciddi ciddi düsünyor! Bu ic savasin ayak sesleridir! SÖYLEMDEN EYLEME GECILMESI O KADAR DA FAZLA UZUN BIR SÜREC DEGIL! Hayirli ugurlu olsun! AMA BU AKP'NIN SONU OLUR! TAYYIP'I DE ARINC'I TA$$AKLARINDAN TAVANA ASARLAR!!

Geändert von Der_Levantiner (29.05.2012 um 13:15 Uhr).
Alt 29.05.2012, 13:22
AzziToni

Standard

Zitat:
Zitat von Der_Levantiner Beitrag anzeigen
CHP DEGIL, LAIK DEMOKRAT, ÜLKESINI SEVEN, ÜLKESININ VE MILLETININ CIKARLARINI KENDI CIKARLARININ ÜSTÜNDE TUTAN SUURLU TÜRK MILLETI DIYOR!
Keser gelir sap döner, gün gelir hesap döner! Hep siz mi savas cigirtkanligi yapacaksiniz? Hep siz mi "biz kefenimizle bu yolla koyulduk" diyeceksiniz! Artik karsi tarafta catismayi ciddi ciddi düsünyor! Bu ic savasin ayak sesleridir! SÖYLEMDEN EYLEME GECILMESI O KADAR DA FAZLA UZUN BIR SÜREC DEGIL! Hayirli ugurlu olsun! AMA BU AKP'NIN SONU OLUR! TAYYIP'I DE ARINC'I TA$$AKLARINDAN TAVANA ASARLAR!!
Umarim sen tükürdügünü yalamazsin.
Söyle bakalim ne zaman baslayacaksin savasini? Ben TV'den takip edeyim
Alt 29.05.2012, 13:28
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Umarim sen tükürdügünü yalamazsin.
Söyle bakalim ne zaman baslayacaksin savasini? Ben TV'den takip edeyim
Iste aramizda ki fark mu seni gidi bati taklitcisi müslüman müsveddesi.. Seni Allah konusturdu.. Sen TV'den seyrederken ben ve benim gibi nice sayisiz Türk gencleri gerekirse vatani ve milleti uguruna tatli canini bile bu dava hicin ortaya koyarlar!

Azzi Toni, Türkiye cadi kazani gibi kayniyor, Genc Subaylar Emir komutasini tamimakla tehdit ediyor, Ordu, Asker, yargi, polis bölünmek üzere.. Kilavuzu karga olanin burnu boktan cikmazmis! Minibüscü ERdogan'nin yapacagi budur..

Sana sunu söyleyim, Cumhuriyet'in temel ilkeri ile oynansin o zaman bende elime silah alip savasirim. Senin gibi asker kacagi olmadigimdan silah nedir bilirim, savas nedir bilirim!

Özü baska sözü baskasiniz, farkindamisiniz? Gavur Almanya'da yasiyorsunuz, Atatürk'ün muassir medeniyet dedigi ülkelerin birisinde? Sen aslinda hanefi mezhepinin fikhinina (hukukuna) göre yönetilen Afghanistan'a niye gitmiyorsun? Götün tutmuyor demi, orda tv bakmayi yasakarlar diye korkuyorsun degil mi?
Alt 29.05.2012, 13:34
AzziToni

Standard

Zitat:
Iste aramizda ki fark mu seni gidi bati taklitcisi müslüman müsveddesi.. Seni Allah konusturdu.. Sen TV'den seyrederken ben ve benim gibi nice sayisiz Türk gencleri gerekirse vatani ve milleti uguruna tatli canini bile bu dava hicin ortaya koyarlar!

Azzi Toni, Türkiye cadi kazani gibi kayniyor, Genc Subaylar Emir komutasini tamimakla tehdit ediyor, Ordu, Asker, yargi, polis bölünmek üzere.. Kilavuzu karga olanin burnu boktan cikmazmis! Minibüscü ERdogan'nin yapacagi budur..

Sana sunu söyleyim, Cumhuriyet'in temel ilkeri ile oynansin o zaman bende elime silah alip savasirim. Senin gibi asker kacagi olmadigimdan silah nedir bilirim, savas nedir bilirim!

Özü baska sözü baskasiniz, farkindamisiniz? Gavur Almanya'da yasiyorsunuz, Atatürk'ün muassir medeniyet dedigi ülkelerin birisinde? Sen aslinda hanefi mezhepinin fikhinina (hukukuna) göre yönetilen Afghanistan'a niye gitmiyorsun? Götün tutmuyor demi, orda tv bakmayi yasakarlar diye korkuyorsun degil mi?
Bak ikinci defa hakaret ediyorsun.

Lafi agzinda geveleyip hep baska konulara cekme. Sorularimin cevabi agir geldigi icin kuyrugunu kiviriyorsun.

Bundan sonra sana hakettigin gibi yazacagim, ama sonra aglama

Kendi düsen aglamazmis
Alt 29.05.2012, 13:37
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Bak ikinci defa hakaret ediyorsun.

Lafi agzinda geveleyip hep baska konulara cekme. Sorularimin cevabi agir geldigi icin kuyrugunu kiviriyorsun.

Bundan sonra sana hakettigin gibi yazacagim, ama sonra aglama

Kendi düsen aglamazmis
Ben sana niye hakaret ediyim, ki sen kimsin ki sana hakaret ederek bile seni yüceltegim Hak ettigin gibi yaziyorum. Ben kisilerle degil fikirlerle ugrasirim. Sen olmazsan baska birisi cikardi, hangi birinize hakaret ediyim. Ki hakaret etmek benim yönetemim degil. Bazen delikanli gibi konusuyorum, ama bir azzi olarak senin alinganligina $a$tim dogrusu )

Oldugun gibi görünemiyorsan, göründügün gibi olamíyorsan suc ne benim ne de karsina durdugun aynanin :-D

Geändert von Der_Levantiner (29.05.2012 um 13:41 Uhr).
Alt 29.05.2012, 13:42
AzziToni

Standard

Zitat:
Ben sana niye hakaret ediyim, ki sen kimsin ki sana hakaret ederek bile seni yüceltegim Hak ettigin gibi yaziyorum. Ben kisilerle degil fikirlerle ugrasirim. Sen olmazsan baska birisi cikardi, hangi birinize hakaret ediyim. Ki hakaret etmek benim yönetemim degil. Bazen delikanli gibi konusuyorum, ama bir azzi olarak senin alinganligina yastim dogrusu

Oldugun gibi görünemiyorsan, göründügün gibi olamíyorsan suc ne benim ne de karsina durdugun aynanin :-D
Hakaret etmediysen ayni laflari sana iade edeyim:

Levantin sen bir bati taklitcisi müslüman müsveddesisin

Levantin, senin gibi asker kacagi olmadigimdan silah nedir bilirim, savas nedir bilirim!

Levantin özü baska sözü baskasin. Sen aslinda kasar nuri mezhepinin fikhinina göre yönetilen bir ülkeye niye gitmiyorsun?

Levantin götün tutmuyor dem?

Alt 29.05.2012, 13:46
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Hakaret etmediysen ayni laflari sana iade edeyim:

Levantin sen bir bati taklitcisi müslüman müsveddesisin

Levantin, senin gibi asker kacagi olmadigimdan silah nedir bilirim, savas nedir bilirim!

Levantin özü baska sözü baskasin. Sen aslinda kasar nuri mezhepinin fikhinina göre yönetilen bir ülkeye niye gitmiyorsun?

Levantin götün tutmuyor dem?

Bunlar hakaret degil ki bunlar bi tespittir. Askere gittigini söyle, bende tamam asker kacagi degil deyim., Afghanistan'a git madem o kadar mezhep bazinda seriat meraklisi isen, bu sözümü de geri aliyim.

Götün tutmuyora gelince, yanlis kelime sectim, onun yerine yüregin varsa yaziyorum..
Alt 29.05.2012, 13:51
AzziToni

Standard

Zitat:
Bunlar hakaret degil ki bunlar bi tespittir. Askere gittigini söyle, bende tamam asker kacagi degil deyim., Afghanistan'a git madem o kadar mezhep bazinda seriat meraklisi isen, bu sözümü de geri aliyim.

Götün tutmuyora gelince, yanlis kelime sectim, onun yerine yüregin varsa yaziyorum..
aslanlar gibi askere gittim ve mezhepci degilim.
Alt 29.05.2012, 13:53
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
aslanlar gibi askere gittim ve mezhepci degilim.
Askere gittim diyen birisine ben gitmedi deyipte iftira atmam. Mezhepci de degilsen o zaman dini yönden gayet yakiniz bir birimize bu didi$me bu igneleme ne o zaman? Bos yere vakit mi harciyoruz?
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche