| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Allah yardimcilari olsun !
|
|
||||
|
||||
![]() Kimden:
ruhmemoo [ Bloku kaldır ] Konu: Xxxx Tarih: dün, 16:40 Senin babanda ibnemi Serefsiz siktir git burdan Baban sana yakisir, git babanin yanina Piccccccc |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Und Du weisst, dass dies auf Gegenseitigkeit beruht
![]() Sooo nun aber zurück zum Thema, sonst gibt es Ärger... Hmm da ich sowohl Schwule als auch Lesben in meinem Freundeskreis habe bin ich wahrscheinlich zu pro-homo... Jedem das Seine, solange sie glücklich sind und keinem wehtun... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Ich bin nicht pro- oder contra homo, sondern eher contra contra-homos und pro Lebensglück! Hmm, das waren mir jetzt aber zu viele pros und contras,...sach maa, war das jetzt etwa ein "outing" von dir? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() "outing"? Hehe neee, ich habe es ausprobiert und kann sagen, dass ich absolut Hetero bin.. Was ist mit Dir? Kannst Du dies auch zu 100% von Dir behaupten? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Geändert von Anarcho (22.08.2011 um 13:04 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Kocasıydı 2 Ay Sonra Karısı Oldu
Kocanız evlendikten sonra "Bundan sonra hayatımı kadın olarak sürdürmek istiyorum" dese ne yapardınız? İşte ABD'li Diane Daniel'in zor kararı. ABD’de Kuzey Carolina’da yaşayan Diane Daniel, kocası Wessel’le 2003’ün Sevgililer Günü’nde tanıştı. İkili bir yıl beraberliğin ardından 2004’te nikâh masasına oturdu. Ancak mutlulukları sadece iki ay sürdü. Wessel 2 ay sonra karısının karşısına dikilip “Bundan sonra yaşamımı kadın olarak sürdürmek istiyorum” dedi. Diane önce her gün ağladı. Sonra birlikte terapiye gitmeye başladılar. Ancak kocası kararından vazgeçmedi. Diane bir süre “Kocamı kadın olarak da sevebilir miyim” sorusuna yanıt aradı. Yanıtı “Evet”ti. YAŞADIKLARI KİTAP OLDU Diane kadın gibi giyinen, cinsiyet değiştirme ameliyatı için hazırlanan ve Lina adını alan kocasıyla yaşamaya devam ediyor. Yaşadıklarını “Elveda Kocacığım Merhaba Karıcığım” adlı bir kitapta anlatan Diane “1.85 boyunda kalın sesli, kadınsılaşmaya çalışan bir partnerle yaşamaya alışmak gerçekten çok zor” dedi. |
|
|||
|
|||
![]() Aligaycan kusuruma bakma, ama escinsellik psikolojik bir bir hastaliktir. Bu hastaligin ne genetik ne biyolojik ve ne sosyolojik bir sebebi vardir.
Böyle hasta insanlara aciyorum ve onlari topluma kazanmak icin her türlü yardimi yardimi ediyorum. Senin ne kadar yalnizlik cektigini sen bilirsin. Ne kadar bunalimlardan gectigini önce Allah sonra sen bilirsin. Allah deyince. Senin inancin var mi? Yoksa ateistmisin? Bak asagida bir link birakiyorum sana, yardimci olacagindan eminim http://www.erziehungstrends.de/node/164 |