Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 07.02.2010, 21:55
Betriebssystem

Standard

Zitat:
Zitat von Virtual_Reality Beitrag anzeigen
Onun gibilerini ben cok gördüm. Cok gürlerler ama yagdiklari yok! Elinden gelse beni bir kasik suda bile bogmak ister ya. Ama elinden gelmiyor. Keine Angst mehr hat er nicht drauf. So sind alle Hampelmänner. Grosse Töne spucken aber sonst auch gar nichts!
Git kafani duvarlara vur, belki rahatlarsin
Alt 07.02.2010, 22:00
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von Betriebssystem Beitrag anzeigen
Git kafani duvarlara vur, belki rahatlarsin
Weisst ja "Heroische Gelassenheit" aber mit breiten Schultern und nicht wie andere bei denen es den Anschein machen würde, als ob sie Rasierklingen unter den Achseln hätten..
Sana ne oluyor da durup dururken bana dalasiyorsun amladim dogrusu. Ben gayet rahatim.
Alt 07.02.2010, 22:04
Betriebssystem

Standard

Zitat:
Weisst ja "Heroische Gelassenheit" aber mit breiten Schultern und nicht wie andere bei denen es den Anschein machen würde, als ob sie Rasierklingen unter den Achseln hätten..
Sana ne oluyor da durup dururken bana dalasiyorsun amladim dogrusu. Ben gayet rahatim.
Durup dururken dalasan yok.Iyi bir düsün.
Alt 07.02.2010, 22:07
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Durup dururken dalasan yok.Iyi bir düsün.
Düsünecek bir durum yok ki ortada. Hani derler ya dü$ün ta$in boktur isin misali öyle mi?
Alt 07.02.2010, 22:11
Betriebssystem

Standard

Zitat:
Düsünecek bir durum yok ki ortada. Hani derler ya dü$ün ta$in boktur isin misali öyle mi?
was besseres konnte man kaum erwarten
Alt 07.02.2010, 22:13
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
was besseres konnte man kaum erwarten
Sabahin $eri aksamin hayrindan daha iyiymis Betriebssystem. Hadi sana iyi gecelr dillerim..
Alt 08.02.2010, 15:04
unixxx

Standard

Sen ona bakma, o baskasinin islerine burnunu sokmayi seven, yangina körükle giden kisilerden. Salla gitsin.
Alt 09.02.2010, 16:07
Benutzerbild von NadirKacan
NadirKacan NadirKacan ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Kes ordan lan dangalak herif. Kabahat bende mi ne demek istedigimi anlayamiyorsan eder? Sen ve senin gibilerin entel-dantel kiro ingilizcene de, almancana'da türkcene'de be$ degil onbes basarim. Sadakimi versem süalenize yeter- Burda bana dil ögretmeye kalkisma. Ögretmek isteyenler küfür bas vurdular orda yedi sualesine bile yetecek kadar küfür yediler. Adam gibi cevap veriyorsan ver. Bizde yüzeyselik diye bir sey yoktur her sey siyasete malzemedir. Böyle seyler deyip kücümsedigin ve es gectigin seyler örnegin Tessetür, cember sakal, kestane biyiklar, gümüs yüzükler vesaire. Bunlar neyin habercisi biliyormusun? Seriat ordularinin at nallarinin ve ayaklarinin sesler. Bende Asker postalari da söyle duyulacak sekilde yere bir kac kere vursun dedim miydi adim millitariste cikiyor.
Kusmak gelirse eger icimden sen ve senin gibilerinin yüzüne kusardim biyigini tiktigin ...
wuff wuuf wuufff
gut gebellt
Aber wie heisst es so schön, bellende hunde..... haben sich die eier geklemmt, oder so in der Art. Böyle seni düsünüyorum, sanki sandalyenin üstüne cikmissin, kafan kipkirmizi, sinirden catlamak üzere ufak bi adam deli gibi tepiniyorsun...ulen, su yazdiklarimin hic birtanesine cevap vercek kapasitede degilsin galiba...bekliyorum, ama senden hep wuffwuff cikiyor. tamam ingilizcen benimkisine 100 basar, yok almancama bilmemne kadar basar, araban benimkinden hizli, pipin de benimkinden cok daha uzun. Aber was nutzt dir ein 30cm Schwanz, wenn der erste cm. nicht hart wird??? Istersen daha basit dilde söyliyelim, burda allahin magandasi gibi nutuk atacagina, adam gibi konusmasini ve yazmasini ögren, tartismayi ögren, küfür etmeden bi cümle kurmayi ögren...texas mi saniyon sen burayi? kiro miro diye suclamalarda bulunuyorsun sen, herkes aptal, herkes salak, bi senin aklin basinda....bence bi aynaya bak, halinden utan....geveze sey

hadi bakalim....wuff wuff
Alt 09.02.2010, 23:01
Virtual_Reality

Standard Küfürlerimden dolayi özür diliyorum. Özürüm ama sirf küfürlerim icin gecerlidir!

Zitat:
Zitat von NadirKacan Beitrag anzeigen
wuff wuuf wuufff
gut gebellt
Aber wie heisst es so schön, bellende hunde..... haben sich die eier geklemmt, oder so in der Art. Böyle seni düsünüyorum, sanki sandalyenin üstüne cikmissin, kafan kipkirmizi, sinirden catlamak üzere ufak bi adam deli gibi tepiniyorsun...ulen, su yazdiklarimin hic birtanesine cevap vercek kapasitede degilsin galiba...bekliyorum, ama senden hep wuffwuff cikiyor. tamam ingilizcen benimkisine 100 basar, yok almancama bilmemne kadar basar, araban benimkinden hizli, pipin de benimkinden cok daha uzun. Aber was nutzt dir ein 30cm Schwanz, wenn der erste cm. nicht hart wird??? Istersen daha basit dilde söyliyelim, burda allahin magandasi gibi nutuk atacagina, adam gibi konusmasini ve yazmasini ögren, tartismayi ögren, küfür etmeden bi cümle kurmayi ögren...texas mi saniyon sen burayi? kiro miro diye suclamalarda bulunuyorsun sen, herkes aptal, herkes salak, bi senin aklin basinda....bence bi aynaya bak, halinden utan....geveze sey

hadi bakalim....wuff wuff
Burda küfürlerimden dolayi incittigim ve kalplerini kirdigim insanlanar varsa eger, onlardan özür dilemeyi gerekli ve dogru buluyorum. Inege gelince, artik diledigin küfürleri edebilirsin. Ama dua et gercek hayatta karsima cikmazsin ondan sonra. O küfürlerin bedelini sana agir ödetirirdim. Elestiriye her insan acik olmali. Yoksa yanlislarimiz nasil düzeltelim degil mi. Ancak elestirmek baska en adi sekilde durduk yere küfür etmek baska. Marifet uzaktan küfür etmek degil, bir insanin yüzüne karsi böyle adi sözleri konusmaktir. Haksiz yere en agir küfürleri isitmistim. Hadi kendime edilen küfürlere sünger cekelim. Yirtik takim elbiselerini bilmem kac kere yamayarak giyen artik aramizda bulunmayan dedeme ve diger gecmislerime küfür edilince suurumu bir nevi kay bettim. Ben inekleri, sinekleri fisfislari ciddiye alan birisi degildim. Ancak gercek hayatta bunlari yüzüme karsi söylemeye cesareti olsaydi onunla ne yapacagimi bilmezdim. Abu Ghurayb'ta Amerikalilarin Iraklilara yaptigindan her halde asagi kalmazdi.

NadirKacan, bak haksiz oldugun notkalara deginmek istemiyorum. Ama hakli oldugun noktalar var. Burda bir inegin yüzünden kendi cizigimden ciktim ve gercek hayatta en nefret ettigim seylerden birisi olan küfüre bas vurdum. Agir tahrik bile edilmis olsa, yaptigim yanlisti! Kabul!

Geändert von Virtual_Reality (09.02.2010 um 23:03 Uhr).
Alt 09.02.2010, 23:08
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von rotzloeffel Beitrag anzeigen
pass auf, jetzt kommt bestimmt ein satz wie "das war kein gebelle, das war ein acht oktaven gesang" :-D

tststs, sein größenwahn ist ihm über den kopf gestiegen, kein wunder, dass ich ihn "insanity" getauft habe ;-)
Rötzlöffel, wann war den bitte Altweiber-Fastnacht? Oder hast Du jeden Tag Narrenfreiheit?

http://www.youtube.com/watch?v=2RrL0DAgu_U
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche