| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Git kafani duvarlara vur, belki rahatlarsin
|
|
|||
|
|||
![]() Weisst ja "Heroische Gelassenheit" aber mit breiten Schultern und nicht wie andere bei denen es den Anschein machen würde, als ob sie Rasierklingen unter den Achseln hätten..
Sana ne oluyor da durup dururken bana dalasiyorsun amladim dogrusu. Ben gayet rahatim. |
|
|||
|
|||
![]() Durup dururken dalasan yok.Iyi bir düsün.
|
|
|||
|
|||
![]() Düsünecek bir durum yok ki ortada. Hani derler ya dü$ün ta$in boktur isin misali öyle mi?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() was besseres konnte man kaum erwarten
|
|
|||
|
|||
![]() Sabahin $eri aksamin hayrindan daha iyiymis Betriebssystem. Hadi sana iyi gecelr dillerim..
|
|
|||
|
|||
![]() Sen ona bakma, o baskasinin islerine burnunu sokmayi seven, yangina körükle giden kisilerden. Salla gitsin.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
gut gebellt ![]() Aber wie heisst es so schön, bellende hunde..... haben sich die eier geklemmt, oder so in der Art. Böyle seni düsünüyorum, sanki sandalyenin üstüne cikmissin, kafan kipkirmizi, sinirden catlamak üzere ufak bi adam ![]() ![]() hadi bakalim....wuff wuff |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
NadirKacan, bak haksiz oldugun notkalara deginmek istemiyorum. Ama hakli oldugun noktalar var. Burda bir inegin yüzünden kendi cizigimden ciktim ve gercek hayatta en nefret ettigim seylerden birisi olan küfüre bas vurdum. Agir tahrik bile edilmis olsa, yaptigim yanlisti! Kabul! Geändert von Virtual_Reality (09.02.2010 um 23:03 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
http://www.youtube.com/watch?v=2RrL0DAgu_U |