| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gözlerinin icine baska hayal girmesin
bana ait cizgiler dikkat et silinmesin istersen yum gözlerini tipki düsünür gibi benden evvel baskasi bakip seni görmesin benden evvel baskasi bakip seni görmesin. Kiskanirdim seni ben kendi gözümden bile.. Nasil verirdim seni bir gün yabanci ele? Sana gelen yollarda daima beni bekler benden evvel baskasi seni görüp sevmesin benden evvel baskasi seni görüp sevmesin.. Klasiklerimizin yeri bambaska... Kölnde güzel fasil geceleri varmis diyorlar, gitmek lazim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hani o birakip giderken seni
bu öksüz tavrini takmayacaktin? Alnina koyarken veda buseni Yüzüme bu türlü bakmayacaktin? Gelsede en aci sözler dilime Ucacak sanirim bir kac kelime Bir alev halinde düstün elime Hani ey gözyasim akmayacaktin.. Bir alev halinde düstün elime Hani ey gözyasim akmayacaktin.. |
|
|||
|
|||
![]() Sen beni ellerin olsun diyemi sevdim..
Herseyi ugruna ben bosyere mi verdim.. Yalan sözlerle aldatip seninim derdin herseyi ugruna ben bosyere mi verdim. |
|
|||
|
|||
![]() ben seni unutmak icin sevmedim
gülmen ayrilik demekmis bilmedim bekledim sabah aksam yollarini ölmek istedim, bir türlü ölmedim.. ask bu mu, sevda bu mu hayat bu mu kalp aci, dünya hüzün göz yas dolu simdi sen kimbilir nerelerdesin gelir gecelerden kosarak sesin bana en aci haber kiminlesin adini icimden hala silmedim http://www.youtube.com/watch?v=lfo_RKQSIo0 |
|
|||
|
|||
![]() Off be Gelincik!
...gel de icme.. Simdi Antalya yat limaninda sabah 11:de baslican piize..matiz olmaya..teknede |
|
|||
|
|||
![]() Gercekten tatilde olmak vardi simdi. Sahilde oturup sabaha kadar sarkilar söylemek vardi.
Elbet bir gün bulusucagiz bu böyle yarim kalmayacak.. Ikimizinde saclari ak öyle durup bakisacagiz.. Belki bir deniz kenarinda el ele maziyi konusacagiz Benim icimde yanan ates var Sevgilim ne zaman kavusacagiz? |
|
|||
|
|||
![]() Gülünce gözlerinin ici gülüyor
Kendimi senden alamiyorum.. Bilmem bakislarin neler söylüyor Cesaretim yokki soramiyorum.. Bilmem bakislarin neler söylüyor Cesaretim yokki soramiyorum.. Icime dert oldu mahsun bakisin Seni düsünmeden duramiyorum. Beni öylesine aldinki benden Kendimi arayip bulamiyorum.. Beni öylesine aldinki benden Kendimi arayip bulamiyorum.. of kültürümüz, sarkilarimiz...cok güzel. Hissedemeyenlere aciyorum gercekten.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Buda benim favorilerimin arasında ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kiskanirim
Sacin yüzüne degse tenini kiskanirim birine söz söylesen dilini kiskanirim Kiskanirim seni ben, kiskanirim kalbimden bu nasil ask allahim ölecegim derdimden sakin takma gögsüne gülünü kiskanirim seni saran kemerden belini kiskanirim |
|
|||
|
|||
![]() Nihansın Dideden
Nihansın dideden ey mest-i nazım Bana sensiz cihanda can ne lazım Benim sensin felekte çare sazım Bana sensiz cihanda can ne lazım Sezadır matemim tutsa felekler Bana insan degil aglar melekler Hevaya gitti hep bunca emekler Bana sensiz cihanda can ne lazım http://www.youtube.com/watch?v=JVRh61Mwn5o |