| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() foruma biraz renk atiyordu
|
|
||||
|
||||
![]() Allerdings mache ich Klugheit nicht an ABI oder gar UNI abschlüssen fest
![]() ![]() Ansonsten hast Du natürlich vollkommen Recht. Hast gemerkt? War keine Tür,Du hast ein offenes Scheunentor bei mir eingerannt ![]() lG |
|
||||
|
||||
![]() her zaman baris ve huzur icinde olmak icin birileri ile önceden kapismak lazim
![]() |
|
||||
|
||||
![]() beni simdiye gadar bi sürü Essekkkk istedide varmadim, hatta ne arap atlari engiliz gisrahlari istedi gine varmadimmmm aha simdi senin gara gacaninami galdim zaniyon, benim aradigim adam gibi irkekkkk olacah gici basi oynameycek evlendigimizdede ülem 500 akarabaaasinin elini öptürmeycek,saat 12 ye on gala beni gacirceh otele gimsenin ruhu bilem duymeycek,ahanda beni anlamissan??
|
|
||||
|
||||
![]() Kazim sana ne lazim ... sana sisme kadin lazim yada cift motorlu vibratör, nasil olsa burun, kulak her yerin delik dolu
![]() |
|
||||
|
||||
![]() deli raporunu alir almaz tesrif edeceklermis sizlere bol,bol selami var
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Isch zuche aynen Mann
sum hayradän. Isch bin zeya intäligend, wundaschön, hap foll fil Gelt. Deya Mann, den isch zuche zolltä ned zo schlau zayn wi isch. Ned zo schön wie isch abba meya gelt ham als isch. Isch beforsuge ältäre Menna. Bittä meldät oysch bay miya. Hapt kaynen schoy! |
|
||||
|
||||
![]() hemide gac dene buldum. evlendüm sonram bosandum..... sincük dahadam zenginüm
ahil dirler bizüm koyde benimkine evladum ![]() artih genc herif ariyom, süle iradelü, seksü bidemin salah... varmi leyn üle salaholar???? basvurular lutfen bakanliga |
|
||||
|
||||
![]() ne dedün sen??? anlamadum... hele bi daham süle
|
|
||||
|
||||
![]() die leute hier persönliche dinge und fehden in den foren austragen. habt ihr euch was mitzuteilen, schreibt in eure GBs. die foren sind richtig verkommen!
|