| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() ist nicht das aushängeschild des islams, da gebe ich dir recht, allerdings ist es ein gutes beispiel dafür das viele völker und religionen in zivilisierter art und weise human miteinander leben können.
|
|
||||
![]() du ochs, in anatolien gibt es auch keine christen ...wieso sollten dort auch kirchen stehen..und ich bin mir sicher wenn du dort 100 christen sammeln würdest, die würden sagen..*hasch da asch offe oder was..bisch verrückt..wozu brauchen wir eine kirche..spinnsch doch..
im dogu gibt es auch ein paar kirchen..es macht ja auch sinn, denn da gibt es ja auch kirchen..also nochmals.. wozu sind kirchen da? kirchen sind für christen da...ok, und wo gibt es christen in der türkei..klären wir erst mal diese frage. in istanbul -(richtischhh) hatay hab ich ja bereits erwähnt..brauchst du in geschichte etwas nachhilfe?? also antakya war ja mal früher syrisch und daher gibt es im heutigen antakya noch christen, aleviten, und sogar jüdische minderheiten..und vorhin hatte ja jemand gemeint..muslimische länder. in syrien gibt es sehr viele christen und diesen christen geht es sogar viel besser als den muslimen dort. in palästina leben auch christen und mit denen leben die muslime auch ganz friedlich ..*aber sobald man sich umdreht fallen sie einem wie hunde in den rücken* |
|
||||
![]() Önceki yazi cok asagida kaldi icin tekrar yaziyorum buraya. Ramazan icin hatim yapiyoruz ve cüz almak isteyen arkadaslar benimle irtibata gecsinler..
su ana kadar verilen cözler.. 1,2,3,4,17,18,19,20 ve 30.. Herkese iyi günler |
|
||||
![]() Bakiyorum da kelime hazinende baska insanlarin düsünmek icin aklindan bile gecirmek istemedikleri kadar ucuz ve basit kelimeler mevcut. Yazi yazma kabiliyetin yok kadar az. Kendini ifade etmekde zorlandigin icin küfür le doldurmussun makaleni. Senin gibi müslümanlar var oldugu müddetce islam, kuran elbette battikca batacak ve kirlenecektir.
Soruna gelice Sure Bakara, Ayet 106. Basit bir yöntemle internette google üzeri aramadir. Kabiliyetliler bu yöntemi kullanir, kabiliyetsizlerde senin gibi bir yanlari yanmis gibi aciz bir makale yazar. Istersen Bakara 106 hakkinda ve diger assagida yazdigim onlarca sacma sapan ayet hakkinda düsüncelerini bir acikla suraya. Yada Runkli arkadasin gibi "kör inanirim, anlamam ama anlamamda gerekmez, benim yasamak icin inanmaya ihtiyacim var, icerigi bos ve sacmaliklarla doluda olsa kitap verin inanayim" diyorsan bunu acikca yaz. Kuran Allahtantir diyenlerden bu ayetlerin (sade ce bakara 106 degil, assagida yazdiklariminda) aciklamasini bekliyorum. Nasil oluyorlarda bu ayetler Allahtantir diyebiliyorsunuz? Satasmalardan, küfürden cok aciklamalarinizi bekliyoruz. |