| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() Peygamberi inkar etmektir. peygamberi inkar eden Kurani inkar etmektir , kurani inkar eden Allahi inkar etmektir!!!!
Ondan sonra ben Müslümanim deeeeee!!! Eger müslümanim demessen ozaman azcik diyenden iyisin ![]() mfg |
|
||||
![]() daha cok ceza yer???
Benim düsündügme göre Bilemyen kisi bilenden daha cok ceza yer. Yani dini bilmek Farzsa bilmeyen burda bir ceza yer ve o harami islediyine ceza yer yani 2 ceza. Bilen kisi sade islediyine ceza yer yani bir ceza. Yani acikcasi öbür türlü olsaydi bana dini anlatmayin kullagimi tikardim sade allaha inan ve hayatini yasaa!!! ![]() mfg |
|
||||
![]() is anlasiliyor.. bir hadise göre orta yol iyidir.. cogu konularda en ucunda bulunanlar oluyor.
ibadette asirisi masirisi tartisilmaz. herkes istedigi kadarini yapar, baskasini zorlama hakki yoktur, ama tabiki davet edebilir. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() bevor ihr klugscheisst fragt besser die muslime und lernt den islam von den muslimen.
ansonsten mund halten. wir brauchen eure armseligkeit nicht. armselig in verstehen des glaubens anderer, armselig in verständnis für andere, armselig weil nur hochmut, großkotzigkeit und arroganz zu euren eigenschaften gehört. |