| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
|||
|
Hadislerin ZERRE kadar yükümlülügü yoktur....
Islam ise bir Kelimedir... saaaadece bir KELIMEDIR..... Kuranin kendisi söylüyor EHLI-Kitap... yani Hiristiyanlardan ve Yahudilerden veya tüm Ilahi Kitaplari seven sayan ve okuyan BEN icinde gecerli.... Yani o Ayetler sadece onlari icin degil... tüm Insanlik icin gecerlidir... Yaaaa Reis.... artik bir seyi ögren... Islam, Muhammed, Kuran, Hadis kelimelerini agzinda SAKIZZZZZ yapmakla BESLETEN BEDAVADAN CENNET YOOOOOOOOOOOKKKKKKK Hiristiyanlarda agizlarinda KREUZ, YADA JESUSU SAKIZZZZ yapmislar... Eger onlarda Belesten hidayete ererseler... sende erersin... Eger onlar ermezsen sense ermezsin.... Artik DIN veya Allah olayi inanc olayi degil... HAYATIN VE EVRENIN GERCEGI... ve ICIMIZDE GENETIK OLARAK VARDIR... Olmayan bir sey degilki Allah ve Sunnetullah adini verdigi Sistemi.... varrrr icinde yasiyoruz ve bir parcasiyiz.... yani Allahin icindeyiz Allahin bir parcasiyiz... MECAZI anlamda... Iste o Allah kelimelere bakmaz... YAPILAN SALIH AMELE BAKAR... BITTTTIIIIIIIII |
|
|||
|
ohne Text
|
|
|||
|
Hadisler ise cogu kez uydurlmustur kiiiiii Unilerdeki uzmanlar sadece 16 tanesinin Kurandaki Ayetlerle korospondieeren ediyor diyorlar... ve öyledirde...
Öyle Ayetler varkiiii... yaaa DELI SACMASI DERSIN |
|
|||
|
ohne Text
|
|
|||
|
kaldiki seninle yasit bile olsak yada benden kücük bile olsan.... IDEOLOJI sahibisin..... yani seninle DINDE bir ortak temel anlayisi yok...
O yüzden tartismamiza gerek yok.. ayri ayri DINDENIZ.... bizlerin amaci ancak genclerin bizim anne babalarimiz gibi DINDEN uzak bir Ideiloji yasantisi sürmemeleridir... VE SÜRMEYECEKLERDE..... Ancak Demokratik ve Aydin bir Beyin DINI algilayabilir... Düsün Resül Muhammed bile Sosyo-Kültürel hayati kavradiktan sonra Müslüman oldu... yoksa adami 20 yasinda Reül yapmissin ne cikar... )) |
|
|||
|
söz bundan sonra bekledigin sekilde Forumda tartismalara katilacagim....
Amacim assagilayici sekilde degil, viel mehr war das Freundschaflich gemeint und das weisst du auch, dennoch werde ich deine Wünsche beherzigen )) |
|
|||
|
ohne Text
|
|
|||
|
ve onun ile birlikte çaðdaþ olan nesil 21. yüzyýlýn nesilidir.
Sen hangi yüzyýlýn nesilisin? ve bir öðrenci olduðunu düþündüðünü sanan ve olaylarýn vahametini bile kavrayamayan bir ucube olarak? Ben sana söyliyeyim nereye ait olduðunu, gideceðin yere aitsin, yani baþýna büyük belalar alacaðýn yere aitsin, ama buralardan bir kiþiyi bile yanýnda götüremeyeceksin o cehennemine!!!! |
|
|||
|
Ve söz ete dönüsmesi icin yola ciktik...
Biliyorum ki yanimizdasin Alpi! Kacamazsin ![]() Yaw ben binbir surat gibim oldum. Bu arsizlar hem nicklerimizi siliyor hemde bizden röpörtaj istiyor...hemdi adimla yazamadim az önce Basma yida kapadilar alpi. Ödünc nicklerle sanalda savasa devam! Realde nasil olsa sokak cocuguyuz )) |