Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 15.08.2005, 17:15
eniskaya

Standard Cok cok basit.. zamaninda LAIKLESMEDIGI

icin... tam 250 yil gec kaldi... o kadar gec kaldiki, anacak bu kadar toparlanabildi...

Yoktan var edilen Türkiye devleti su aniyle Dünyanin en önde gelen Müslüman devletidir kiiiii digerlerini bir araya toplasan binde bir TR etmez... kiii TR Medeniyetler toplulugundan cok cok daha uzak halde...

Anla gör bak senin Musilman kardeslerin ne hallerde sürünüyorlar... artik biurakin sahsi DININIZI basklarina empoze etmeye.. kimse kimsenin üzerinde vekil degildir..

bizler sizleri ancak Anayasal haukuk cercevesinde takariz... yoksa sizlerin sahsi DININI asla ve asla deger saymayiz.. viel mehr sehen wir das als Teufelszeug an... und so ist es auch
Alt 15.08.2005, 17:17
eniskaya

Standard Ben ne kadar hakliyimki üretecek kelimel

er bulamiyorsun dimi ???

Iste Allahin JANDARMALIGINI yapan Mahlukatlarin pesinde kosarsan hem aklindan olursun hemde dininden olursun ve günün birinde ömrün gelmis gecmis olur ve hic bir deger üretmeden ve topluma zerre kadar faydan olmadan ölüp gidersiniz.... ne yazikki TR halkinin 100 de 70 böyle
Alt 15.08.2005, 17:22
eniskaya

Standard belli... Tayipte aynisini yapmis

hahahaaaa...

Oxfordda yada baska bir serde okumak marifet degil Uni bitirmek hele hele hic marifet degil... hatta cokta kolay bir sey...

Ancak okumayla Cahillik gitmez... sosyo kültürel hayat okunmaz, yasanir.. ancak yasayarak gözlemleyerek ve sorgulayarak ögrenilir... kiiii sizler DININIZI bile sorgulamadan lumbada icerisine atliyorsunuz....

Na dann Prost Mahlzeit
Alt 15.08.2005, 17:26
eniskaya

Standard Olay basit yaww... su anki Haliyle Islam

zaten Demokrasidir....

DINLER Teolojisine en yakin gelen hayattaki uygulama ancak Demokrasidir.... kiii DIN AZMANLIGINI görüyoruz IRAN ve ARAPLAR...

O yüzden vatandaslarin kisisel ve sahsi DIN anlayisina nallayip HUKUK cercevesinde bir aradaya yasayacagiz...
o kisi gidip evinde ahirdaki Ineginemi tapar gider Oküzemi atlar ne halt ederse etsin... o onun sahsi sorunu.. herkes kendi seytanlarini kendisi öldürmeli... Devlet degil

O yüzden gide gide Laikligin kurulusuna ve uygulanisina hayranligim o kadar artiyorkiiiiii... zaten DIN bireyseldir ve herkes Allahi farkli farkli algiladigi o kadar acik ortadaki anlamamak icin deli olmak lagzim
Alt 15.08.2005, 17:27
eniskaya

Standard Ben zaten su anki haliyleki DIN dersleri

ni befürworten etmiyorum...

ÖLYE MEZHEP HURAFESI yerine.. DINLER TEOLOJISI VERILMELI....

Gecin u hurafe anlayislari... onlarla cocuklarin kafasini bozarsiniz baska bir sey degil
Alt 15.08.2005, 17:33
Benutzerbild von mrdragon
mrdragon mrdragon ist offline
Neuer Benutzer

Standard es sollte..

ben bir kac kere gymnasium"da almanlarin katolik ve evangelik dindersine katildim.. ve sadece hristiyanlik üzerine ders görmediklerini gördüm.. hem yahudilik hem islam"in temelleri ögretiliyor.. din dersi dedigin de böyle olur.. genel bir islami din dersi denildiginde islam dininin disindaki dinlerin de cocuklara ögretilmesi gerekilir.. aradaki farklar ve benzerlikler gösterilmesi gerekilir.. ve basta hosgörü asilanmasi gerekir!
Alt 15.08.2005, 17:38
eniskaya

Standard hahhhh iste DIN dersi böyle olur

kiiii es ist doch SHEISSSS EGAL ob Jesus oder Mohammed oder Moses... jeder von denen hatte eine eigene INTERPRETATION von der Religion... o yüzden insan az cok hepsinden bir seyler kapmali ve hayatina uygulamali..

Su anki haliyle DINLER birbirine düsman yawwwwww...

Yahu tüm DInciler Rabiler, Papazlar Hoclar kafadan catlaklar inan bana
Alt 15.08.2005, 17:47
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Wo läuft er? o.T.

ohne Text
Alt 15.08.2005, 17:58
unknown

Standard o.T.

der Film läuft auf dem ZDF.
auf türkische im deutschem Untretitel natürlich
Alt 15.08.2005, 18:02
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard kafa ütülemeyi birak

senin gibi ESSEG"in bunlari anliyamayacagi ortada idi.

gercek su ki süleymancilar hicbir kadina el sürmemislerdir, böylesine haksiz yere iftirada bulunup ta kurani anlamayanalar terranelerle ugrasmak abesle istigalden ileriye gitmez.
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche