Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 18.06.2005, 22:59
eniskaya

Standard O halde bizler gibi olmaya mecbursunuz

cünkü bizlerin sizler gibi olmasi imkansizdir....

Gel bizim DIN anlayisimiza... terk et simdiye kadar ibadet ettigin Hurafeleri...

Bunu yapabilirmisin ???
Alt 18.06.2005, 23:35
Benutzerbild von beyazoglan
beyazoglan beyazoglan ist offline
Neuer Benutzer

Standard BASÖRTÜSÜ..

AK Parti, kurulduğu günden beri başörtüsü konusunda mesafeli bir politika izledi. Önceleri başörtüsü sorunu bu ülkede yaşanmıyormuşçasına, başını kuma gömmeyi tercih ederek konu ile ilgili soruları yok sayan hükümet, daha sonra türban yasağının Türkiye insanının "öncelikli" meselesi olmadığını, bu nedenle de halkın isteği doğrultusunda bu meselenin halledilmesi gereken işler arasında sekizinci veya dokuzuncu sırada olduğunu her fırsatta dile getirdi. AKP"nin "geren" taraf olmayacağı konusunda sık sık mesajlar verildi; bunlar başörtüsü mağdurlarının AKP"li bir meclis komisyon başkanı tarafından azarlanmasına kadar götürülerek, güç odaklarını rahatlatma amaçlı kullanıldı. Burada amaç, "biz hiçbir surette tahrik olmayacak, içimizi kanatan bu yasağı hiçbir durumda gündeme getirmeyeceğiz" mesajını verebilmekti.

Ama olmadı. Ne olduysa oldu, türban geldi, hükümetin başına dolandı. Her ne kadar hükümetin öncelikli sorunu olmasa da, belli ki Demirel"in ve CHP"nin öncelikli sorunu haline geldi. Bakın bugün neredeyiz? Demirel çıkıyor; "Devrim Kanunları"na bir ek getirin, cumhurbaşkanının eşine başörtüsünü yasaklayın!.. Referanduma giderseniz, halk % 70 başörtüsü der" diyor. Şaşırıyorum. Eskiden, "sinsice" yapılmak istenenler, artık açıktan reçetelerle kamuya yansıyacak kadar cüretkâr bir tavırla sunulabiliyor. Halkı açıktan açığa "karşısına" almayı göze alan bir zihniyetin yeni yüzü olmalı bu. Baykal, Demirel"in bıraktığı yerden alıyor tartışmayı ve "Hemen erken seçim!" diyor. Onda da Demirel"i aratmayan bir açık sözlülük hakim: "Bu meclis, cumhurbaşkanını seçerse Erdoğan"ı Köşk"e yollar!" Eee... Yani? "Seçime gidelim de yeni meclis cumhurbaşkanını seçsin". Ülke istikrara doğru giderken Allah aşkına söyleyiverin, neden gideceğiz seçime? Sayın Baykal"ın "paşa" gönlü öyle istiyor diye mi?.. Oh ne ala!
Alt 19.06.2005, 00:11
Benutzerbild von originalgueler
originalgueler originalgueler ist offline
Neuer Benutzer

Standard Erbakan otel lobbisinde Whisky icerken

fotografcilara yakalandiginda &gt&gtben bunu ilac yerine iciyorum&lt&lt demis

düsün yani, kuzu kiyafetinde kurt böyleleri be
Alt 19.06.2005, 01:04
eniskaya

Standard Sso sind diese Leute.... einfach Idioten

Bos ver Gülli... wir stehen über diesen Dingen..... )) und das ist auch gut so....

Akifin güzel bir lafi var...

Bilenle bilmeyen bir olmaz.. olmaz ya tabi
Biri insan biri hayvan....

Bu kisilerde hayvanlar Aleminden....

Das sind solche verbrecher, du kannst es dir nicht vorstellen.... bizim kentimizde cok var bu hiyarlardan.....

Yine Oeszsu bana kizacak hihi....

Yaaaa soll ich dir mal was sagen... aslinda Oezsulan kafa yapimiz acayip ayni... wir sagen das selbe in anderer Form... aber die will mich am besten Killen hihi...... aussen Hart innen weiche Seele

Ohh man warum müsst Ihr Frauen so komplex sein hihi
Alt 19.06.2005, 01:07
eniskaya

Standard Türban diye bir kavram yok...

bas örtsü var... bu bir DINLER kültürüdür...

Türban ise.. DIN azmani kültürüdür ve Erbakan tarafindan Cehiliye kitlelerine monta edilen bir kacramdir...

Kenan Pasanin hatalarindan bir tanesi ise... Demireli ve Erbakani asmamasi oldu....

O kadar zarar verdilerki bu iki kisi devletimize... ohne die wären wir viel besser dran
Alt 19.06.2005, 11:40
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Demek tek laik ülke Avrupada,

Fransa.

Bir taraflarin sikiyorsa bu asagida yazanlar icinde gecerlidir. Ben bu ülkenin anayasasini, hukugunu, sivil kurumlarini yikip, yerine din devleti ( hangi din olursa olsun fark etmez) kuracagim veya kuracagiz diye bir yaz yada yazinda bir tanisin bu ülke ve diger Avrupa ülkeleri laikmidir degilmidir. Almanya yada diger AB-EU ülkeleri zayifladi mi, gücsüzmü bir görelim. O iste sikar.

Ne garip ve kara cahil insanlar var.
Alt 19.06.2005, 12:43
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard ESCHEK?

Tam istedigin bir Din anlayisini bugünkü genclik yapma yolunda.

Tabiki camiler bos kalir onlari destekliyen senin gibi Eschek ler oldukca Camiler dahada bos kalir.

TV lerlen milleti hiristiyanlastirdiniz sende zaten hiristiyan ruhuda mevcut.

Neyse daha yazacak cok sey var ama vaktim yok.
Alt 19.06.2005, 12:47
Neuer Benutzer

Standard CAHIL OLAN SENSIN

Daha dün ne yazdiginin farkinda deyilsin sana yazmamam icin bana yazi yazmistin yani sen bana cevab verebileceksin ben sana veremiyecegim.

Neyse Cahillik uni lere gidib bir iki kitab okuyup kicini daha nasil silemiyenler icinde gecerlidir.?
Alt 19.06.2005, 12:49
Neuer Benutzer

Standard ESCHEK

SIZE IHTIYACIMIZ VAR DIYE BIR YAZI YAZDIMMI
Alt 19.06.2005, 12:52
Neuer Benutzer

Standard iITALYANLARA VURDURUB?

SONRADA BASIMIZA MÜFTÜ KESILEN ZILLI LERIDE IYI TANIRIZ:

NERDE BELGEN ERBAKANIN VISKI ICTIGINE DAIR SIZIN INANCINIZ BILE EYLENCE HALINE GELMIS:

NEYSE BIRAZDA LAZLARI MEMNUN ET IKI DAKIKALIK ZEVK BAYA EYLENCELI OLUR AKSAMADA HOCAYA NIKAH KILARSINIZ?

GINE YAZMIYACAKTIM AMA
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche