| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() Sanademistim Alevi Kürtlerin kicini Haci Bektasi veli Senliklerinde yaliyorsunuz?
Nerde Türkiye Düsmani bir Ozan varsa senliklerinizde cirit atiyor? Schafi kürtlere iftira attikca üstüne üstüne gelecegim? Ben buda hic bir zaman pkk sempatizanligini ve kominizmi savunmadin Türkiyeyi bölme gibi bir propagandada yapmadim. Amacim sizin gibi yamuklari düzeltib adam etmektir.................. |
|
||||
![]() Devletin her söyledigine inanmam"da...
Ya Kur"an"in, Peygamberin (s.a.a.) ve 12 Imam"larin (a.s.) yolunu izlersin öyle Alevi olursun, veya hic Alevi olma! Komunistleri Alevi sayarak (Sünni olan Komunistler görmemezlikten gelmek) polemik yapmanin bir anlami yoktur! |
|
||||
![]() Hic bir zaman Sünniyim demezler Sünnilikten cikmis Ateist olmuslardir?
Sizdeyse durum farkli? Artik gercek yüzünü gösterdin senin sitene girmistim? Resmen rasistsin sen ikide bir Sünnilere iftira atiyor ve karaliyorsun? ADAM OLUN ADAM????? |
|
||||
![]() "Hic bir zaman Sünniyim demezler Sünnilikten cikmis Ateist olmuslardir?"
Yok yaa... Sizinkiler ateist olamazlar bile korkularindan... Eeeh is nasil cözülüyor acaba? Cok basit, alevi maskesini tak eglemlere katil... "Sizdeyse durum farkli?" Kardesim, bizler Ateist olmalarina SAYGILIYIZ da onun icin! Haa dogru bulmayiz! Ama eger insan gibi rahat oturursa saygili oluruz "Artik gercek yüzünü gösterdin senin sitene girmistim?" Bizim sitemize hos geldin! Gercek yüz ile ne alaka (ve bu konu ile) olduguna anlamis degilim! Bizim sitemiz Ehli Beyt dostlarindan Ehlibeyt dostlari icin yapilmistir, ve bütün insanlar davetlidir! "Resmen rasistsin sen ikide bir Sünnilere iftira atiyor ve karaliyorsun?" Sevgili kardesim, düsünmeden konusmak cok aci! Nerde irkcilik ve ayrim yaptigimi kanitlasan sana minettar olurum, aksi takdirde kuru kuru yufka ekmegi gibi ifadeler hic kimseye yaramaz! "ADAM OLUN ADAM?????" Vallahi bunlari aslinda sizlere demek gerek, hoca müftü yetistirirsiniz ama adam zor yetisteremezsiniz :-) Korkma, üzülme: biz bütün insanlara(!) can-u gönülden sevgi ile karsilariz! |
|
|||
![]() bir organizmasin. Bunu böyle bil. Bir de abullah öcalanin"da safii bir kürt oldugunu unutma. Urfa Halfeti"den alevi cikmaz, kardesi de osman (türkcesi karayilan) olmaz. kürtlerin pkkli olmayanlari aslinda Türkiye Cumhhuriyeti"nin kuran kudretini asil kaninda bulunduran Türkler icin daha tehlikeli. yilan en tehlikelisi cevresine göre renk degistireni degilmidir. said-i kurdi de mi alevi idi? Diyarbakir"a hak talep ediyoruz diyen barzani ve talabani de mi alevi yoksa Sah Ismail dönemimde kilictan gecirilmeye layik ve katli vacip görünen ilkel safii kermanji kürdü mü idi? Daha gecen günlerde haberlerde okumustum. safii bir kürt kizina tecavüz ediyor ve mahkeme heyeti karsisinda su sözleri diyor: Hakim bey sizin tarlaniz olsa idi meyvesini ilk önce siz tatmazmiydiniz? Ilkel yaratik insanliktan uzak yasam bicimi olan safii kürtlerini Türk saymak Türklüge hakarettir. Say bakiyim Oguzun 24 boyunu NEREDE VARMIS LAN KERMANJI???
|
|
|||
![]() su iki hücreli ilkel yarattik safii kürdünü bosver. bunlarin ne yüzüne bakilir ne yöresinden gecilir ne selamlari alinir ne de selam verilir. Cünkü bunlar bunlara layik degil. Deveyde diken kermanjiye tiken lazim.
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() arastirip dogrulari görmene seviniyorum. Ama bunlara kücük parmagini verirsen elini zor alirsin. Güneydogu hic bir zaman kürt degil idi. Onlar sonrada oralara yerlesip enikleyerek cogaldilar. Onlar Istanbul"u istiyorlar, Ankara"yi istiyorlar, Izmir"i, Bursayi, istiyorlar. Yoksa niye bu kadar cocuk yapiyorlar? Alevisi, Sünnisi hic fark etmez Türk aileleri 2 en fazla 3 cocuk yapiyorlar ama bunlar 15 tane yapiyorlar. nüfus cogunlugunu elde edince bak gör neler neler yapmak istiyorlar. Bunlarin biz kardesiz sözüne bakma hepsi dilden ibarett. Diyarbakir"a gitmistim, ve kendim soysal demokrat cizgiye sahiptim. orada bu ilkel hanzolarin davranislarini ic yüzlerini görünce, vatan millet, bayrak kelimelerinin ne oldugunu Mustafa Kemal Atatürk"ün vasiyetinin ne anlama geldigini anladim. Bunlar dagdan gelip bagdakini kovmak niyetindeler. Inanmayin bu ilkel organizmalarin, vualla biz kurdasiz sözlerine. Bir de bunlari kendi aralarinda görmek lazim. O zaman gözlerine kan görünür.
|
|
|||
![]() safiiler arab-acem kirmalari degil mi ki? Sen aslin ile utaniyormusunda o utansin? ;-)
Saka bir yana da bunlarada utanc olmaz kardes. Bunlarin kani bozuk. Bunlar ar damarlari catlamis safii kürtleridir. |