| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
![]() yoksa türkiye cokdan kafir olucak bakin yeni bir sarkici cikmis kafir ismiyle...pamela istanbul seni kaybetmis diye sarki söylüyor müslüman bir ülkede
simdi bu kafirlik degilde nedir ? fatih sultan mehmet istanbulu aldi bu kafirler istanbul icin sarki yazsin diyemi ? yahu bunlarin din hocalarida kafir deniz kenarina cami yapicaklarina sex evleri yapip rus kadinlarla sex yapiyorlar bu kafiroglu kafirler.. sonrada türkiyemiz gelisiyo diyorlar rus karilariyla sex yaparakmi gelisiyor? arkadaslar yakinda seriat gelicek türkiyeye bunlar kacicak delik ariyacaklar bakin görün bizi takip edin |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() diz cökmem.... cöktürenide görmedim.....
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yasarım. Hangi cılgın bana zincir vuracakmıs? Sasarım! Kükremis sel gibiyim, bendimi cigner, asarım. Yırtarım dagları, enginlere sıgmam, tasarım. Schon mal gehört ????? Yok arkadas Akif gibis.... Noch was.... ne zaman geleceksiniz..... haberimiz olsun diye |
|
|||
![]() sana ne Pamelanin seysinden veya Alinin Velinin dalgasindan......
Sen birak baskalarina kendi dinini dayatmayi....... ancak enayiler ve Cahiller kabul eder senin dinini.... Sen simdi kalkip Süleyman Atese 60 yil din arastirmacisi olan bir adama dinmi ögreteceksin.... Belki yari yasinda bile degilsin, hele hele Hafiz yada Ilahiyatcida degilsin... Simdi geleceksiniz bizlerde OK... gel anamizibellemi diyecegiz...... Cok daha beklersiniz........ zaten bekliyorsunuzda...... Bence sizler dinden bey habersiniz....... KAfirin ne oldugunu bile bilmiyorsunuz...... Kafir baskalarina kendi Allahini dayatan kisilerdir........ |
|
|||
![]() degildir........
Abdeste amac, Kurandaki rituali uygulamak..... |
|
|||
![]() DIN Professörü Bey......
NAlat bakalim senin Haocan sana ne diyor ???? Simdi ölmüsmü öldürülmüsmü, yani Kreuza Nageln edilmismi ????? Naaaaaaahhhhhhh anlalatabilirsin.... weil du NULL Ahnung hast..... |
|
|||
![]() nasil sarkicilariyla Üstad Hocalariyla ve Politikacilariylada ünlüysede, ayni sekilde manyaklariylada ünlüdür....
Bosuna demezler hayir ve ser Trabzondan gelir...... |