| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
![]() bu nasil olacak.... hatta Namaz vakitlerinde bile mutabikiz.....
Bizler dünyanin her yerinde ortak buluyoruz... Sizleri destekleyen bir devlet söylermisin ???? |
|
|||
![]() bir cakti yer yarildi.......
Evet evet bence Buda yapti bunu.. ve budalalarda inandi..... Acayip felsefe yaptim dimi, sair olsam bari |
|
|||
![]() komm mal auf dem Boden.... und hör auf zu Träumen.....
Belki sen yaptin..... nede olsa felaket negativ energie dagitiyorsun |
|
|||
![]() seni zorlami tutuyor Almanlar..... namkör Herif...
Iste ayni PKK li gibi.... TR ye nemkörlük yapiyorsunuz... bu sizin ruhunuzda var.... Tabi Türkiyede ALmanyadaki gini EURO yok..... Sizlerin dini imani kari ve para........ Burada karsinda insan var, adam gibi konusacaksan konus..... AhmedDursuna söylerim.... dann kriesgt du eine Verwarnung.... ganz Demokratisch.... bak iste Diktatörlükle Demokrasinin arasindaki farkda bu |
|
|||
![]() ayricalik pesinde kosan kasdesim olamaz.... akldiki ben Laz falanda degilim...... dedigim gibi...Lazlari toplasan 10000 tane bulamazsin.....
Kaldiki adamlar aslini inkar etmiyorki...... Kimbilir senin kaninda kimler var kimler..... sen eiminmisin, senin kaninda Hiristiyan kani olmadigini...... Arsivmi tuutunki 1000 yil gerisine bakabilesin..... Isinize geldigi zaman kardes oluyorsunuz..... das ist immer so.... Ben Türküm, zekiyim, caliskanim ve Trabzonluyum....... Ve bunlarin hepsinle gurur duyuyorum ve ayni zamandada Trabzonlu olmanin Türkiye capinda cazibesi var..... Simdiye kadar aslimla her zaman Türkiyede olsun Almanyada olsun... hep positiv tepki aldim...... Demekki... bölge bölge insanlar gercekten degisik oluyor |
|
|||
![]() ama tüm Trabzon Laz degilki.... yaklasik 1 milyon nufusu olan Trabzon...... disaridakileri saymiyorum... Trabzona sigmazlar.... bu 1 milyonun yaklasik 10000 i Laz, yani Rum asilli....
Benim kanim asil ve temizdir.... ama mecaz anlamda bizlerede Laz derler...... ayri dava, das stört uns nicht... kaldiki Lazlarda Müslüman.... |
|
|||
![]() benim GB uma bazi arkadaslar, Forumdaki yazilarimdan dolayi, cok positiv tepkiler yaziyorlar.... tüm yazilarimi okuyan ve begenen arkadaslara sükranlarimi sunarim.....
Cogu Foruma yazi yazmiyor ama dogru ile Hurafeti herkes ayiraabilir..... ancak Hurafetin zehirine kapilanlar haric... Selamlar Enis |