| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ben sizden duydum bu olayi kimse kimseyi elestirmiyor! Ben almanyada bir sey fark etmedim. Yani bu olay yüzünden beni negativ etkileyen bir olay bile olmadi ... Bu olayi büyüten sizsiniz
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Arablari müslümanlardan ayiranlar bölücüdür. Insanlara böyle davranilmamali.
Misal vereyim: senin deden hapse giremeden vefaat etmis ise. Onun yerine seni hapse atarlarmi su anki düzende? Atmazlar dimi o zamanda sen o zamanki hatalardan dolayi simdiki nesli yargilama. Cünkü sen yargilarsan sen bölücü olursun. |
|
||||
|
||||
![]() verveis auf !
coach01 (06/11/2004 - 12:43) |
|
||||
|
||||
![]() kaynaklari gelistiriyoruz galiba:
1.Kaynak: Kuran 2.Kaynak: Yasarci Kitaplar 3.Kaynak: Atatürkcü Dini Bilgiler Ya bu yeni mesheplerdenmi ? Tanitimini yapsana ismi: POSTMODERN olabilirmi? |
|
||||
|
||||
![]() Bak enis anlamamak istiyorsun galiba. Selbstständig deme sen
ona *FREI BERUFLER* de. Ben kimseyi kücük görmüyorum. Kücük gören sensin. Sen kimsin Yasar kim diyen sen degilmisin. Yani senin gözünde öyle bir ilahlasmi bu insan nefret ettircek sekilde olmus. Yani peygamberleri bile inkar ettirmis gibi bir konuma geliyorsunuz. Ben Abschlusslarimi Gästebuchuma yazan riyacilardan degilim. Okuyorum ve zamani gelince alacagim. Paranin kimde oldugu belli. Kimdemi Yasarda tabiiki ![]() Onca kitap satarda adam zengin olmazmi ? Benim Hocalarima laf atmakla hata etmis olursun. Cünkü onlar senin hocanin hocasi dir! |
|
|||
|
|||
![]() 1.) Okukamk
2.) Anlamak 3.) Uygulamak Bu sistem evrenseldir hem din icin gecerli hemde devlet icin..... Okuyup anlamadigin bir seyi uygulayamazsin.... Okumadanda bir yere varamazsin...... Ben ne sekilde yazdiysam o sekilde algila..... Aliyi Veliyi veya kendi Ideolojini dayatmaya kalkma..... bunu 40 bin sefer sana söyledim..... |
|
|||
|
|||
![]() Müslümanlari öyledir....
Allahin yerine Resul Muhammedten ve Aliden sefaat beklerler..... bilmezlerki yüce Allah Kurani Kerimde Zümer Suresi 44 Ayetinden "Tüm sefaatin Allaha ayit oldugunu" Zümer 44 ---------------- De ki: "Þefaat, tümden ve sadece Allah"ýndýr. Göklerin ve yerin mülkü/yönetimi O"nundur. Sonunda O"na döndürüleceksiniz." ---------------- Böyle insanlar hakkinda Akifin güzel sözlei vardi.... ------ Akiften alinti------- "Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu?" (Kuran-ý Kerim) Olmaz ya... Tabii... Biri insan, biri hayvan! Öyleyse <> denilen yüz karasýndan ------ Alinti Ende ------- Yer yüzünün en büyük tehlikesi cehalettir..... bunu hic bir zaman unutmayalim Selamlar Enis |
|
||||
|
||||
![]() ALLAH ve RESULUNUN yolundan baska bütün yollar fikirler, ..izmler sapkinliktir kardeslerim. Bunlara inanmakta SIRKTIR.
|
|
||||
|
||||
![]() BAK Eniskaya kardes. ALLAH c.c. izin vermedikce hic kimse sefaat veremez. Sen Ayetel Kursi yi hic okumadinmi, anlamini bilmiyormusun. Bizler ezandan sonra ne dua ediyoruz??? Ya Rabbi Peygamberimize MAKAMI MAHMUDU ver diyoruz. Makami Mahmud sefaat makamidir. Allah izin verirse INSAALLAH o makam Peygamberimizindir. SONUCTA HERSEY RABBIMIN KUDRETINDEDIR.
|