| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() demek bütün dünyadaki bilim adamlari keriz hic arapcalri falaln filan yokta senin var........
Sen Peygamberden Ilham aldigina göre sen göster Kurandaki yerlerini............ Farz etki ben kafadan attim veya uydurdum......... sen o zaman Namazla ilgili Kurandaki vakitleri belirleyen ayetleri göster.......... cehalteimizi gider......... |
|
||||
|
||||
![]() dann verstehe dein posting nicht! entweder ists dir wurscht, dann erübrigt sich das posting oder ... ist ja auch egal!
|
|
||||
|
||||
![]() delillerini dahi sunmaktan acizsin. ben bir iddiada bulunmadim, sen bulundun. bunu isbatlayamiyacaksan, sussan?
|
|
|||
|
|||
![]() anlatilmiyor.... namazin vakitleri anlatilmiyormu???????
Cok cok yazik....... bosuna dememisler.... bazilari Kurani apacik inkar eder...... tekrar oku..... umulurki sakinirsin Kurana iftira atmaktan...... tse tse tse "Ey müminler! Ellerinizin altında bulunan (köle ve cariyeleriniz) ve içinizden henüz ergenlik çağına girmemiş olanlar, sabah namazından önce, öğleyin soyunduğunuz vakit ve yatsı namazından sonra (yanınıza gireceklerinde) sizden üç defa izin istesinler..........." Yani burada namaz vakitleri belirlenmemis öylemi........... Ben müsrik kelimesi kolay kolay kullanmam... ama bazilari icin tam kendisidir...... |
|
|||
|
|||
![]() din, evren, sosyal hayat, devlet sana göre degil....
Allahim kelamini kabul etmeyen birisiyle tartismam mümkün degildir....... Acikca Kuran veriyor "sabah namazından önce, öğleyin soyunduğunuz vakit ve yatsı namazından sonra (yanınıza gireceklerinde) sizden üç defa izin istesinler" Sen simdi kabul etmiyormusun.............. banane kardesim, senin kabul veya kabul etmemenden........... benim yerimemi cennete gideceksin......... herkes hürdür istedigine inanir..... ve istdedigini apacik inkar eder..... Dein Problem ist du hast eine große klappe nichts dahinter...... sen yerini göster kuranda bakalim...... AYETLERLE......... hikayelerle degil..... Merak ediyorum dogrusu, senin Kuranin nbaska neresinde vakitleri belirleyen Ayaetler varmis..... Ne yapalim bütün islam dini Alimleri.... bu Ayetlerde bulabilmisler.......... Cevabini ver bakalim |
|
||||
|
||||
![]() cikardigin sonuc fevkalade yanlis. ben ayetin mevzuunun senin cikardiginin olmadigini düsündügümü söyledim.
kuranin baska yerlerinde sadece sabah namazindan bahsediyor, namaz vakti bire inmis oluyor? hayir. ama senin gibi böyle isi bilmeyince, birazda olsa kendi aklini kullanma yetenegine sahip olunmayinca, bir kitaptan sadece kopyalamak ile birilerine dogrunun ne oldugunu isbatlayabilecegini düsünüyor. biraz derine in denilince böyle iskalayip duruyorsun. |
|
|||
|
|||
![]() Bu cehaletine ceza olarak 40 sefer yazimi okuyacaksin..............
Benim burada zamanimi calmaya ugrasma......... ---------------------------- Üc vakti belirleyen ayetler, Bakara 238 ve Nur 58’dir. 24 saatte kac rekat namaz kılınır? Peygamberimizin kıldıgı sekliyle yani farz ve müekked sünneti birlestirerek, sabah 2, Ögle 4, İkindi 4, Aksam 3, Yatsı 4 olmak üzere toplam 17 rekattır. ------------------------------------------- Vakitleri Kuran belirler, ama namazin seklinde bulunan rekatlari Peygamber uygulamasiyla bellidir........... 1500 yildir degismedi..... Ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh arkadas bu bos beyinler dolmuyor, dolmuyor dolmuyor................. |
|
|||
|
|||
![]() yerden göge kadar haklisin.......
Bazilari Allahin apaciki Ayetlerini inkar ediyorlar.............. sen yerini göster dedigimde........ basliyorlar laga lugaya. Bazilari tam cahil degil ayni zamanda taliban rihlu kafirler..... cünkü cahil insandan müslüman olmaz..... Bilgisayari 5 yasindakide kullanir.... ama onu müslüman yapmaz.......... Herkesin görüsüne saygi duyarim, ama bu demek degildirki... sen Ayetleri inkar et..... ondan sonra, yok sen isbatla............ ben sana yerini gösteriyorum ister inan ister inanma banane...... benim icinmi cennete gideceksin...... hallah hallah.... Görüsümü biraz degistiriyorum ve ilave ediyorum. Akli olmayanin dinide yoktur. Bazilari gidip ilk önce genel bilgilerini alsinlar..... ondan sonra dine yönelsinler, aksi takdirde, baskalarinin kölesi olurlar....... |
|
|||
|
|||
![]() belirlermis gercekten merak ediyorum......
Bazilari Bakarav 238 ve Nur 58 Ayetlerini kabul etmiyorlar........... bende marak ediyorum, yokmu benim cehaletimi gidecek olan, bu arkadaslardan..... Göstersinler bakalim, baska nereye gizlenmis bu Ayetlerde, bizler varliklarindan haberdar bile degilmisiz............. Hadi bekliyorum, yazsinlar buraya........ versinler Furkandaki Ayetleri....... Laflarinin arkasinda duramayan lütfen buralara yazi yazip bizlerin zamanini calmasin |
|
||||
|
||||
![]() kuran bakara suresinde yahudilerden örnek getiriyor onlar gibi olmayalim diye.
Allah onlara sigir kurban etmelerini emrediyor ve bunlar sigir hakkinda soru sormaya basliyorlar, sari sigirmi yesil sigirmi vs. bunlar Allah"in muradini kavramayinca veya kavramak istemeyince böyle sacma sorular sorup akabinda kendi islerini daha da zorlastirmis olurlar. bana göre yukaridaki ayette bahsedilen mevzuu baska birsey. ayetleri dikkatli okursan kontextine dikkat edersen, fazla laga luga yapmadan delillerini sunarsan mevzuu hallolur. ama kopyaladigin kitaplari iyi okumamissin. ortaya cikan sonuc bu. |