| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() onu söyle bakalim. Ilim adamlarin cogu begenmiyor Öztürkün gidis hatini
|
|
||||
|
||||
![]() tekrar söylüyorum... La Ilahe Illallah... hangi dilde olursa olsun, Allah, ALlahdir!!!
Der Islam basiert doch auf diesen Satz, baska hangi Din bunu söylüyor ??? |
|
||||
|
||||
![]() Meali kendi Hadis ve Meshep düsmanligina göre yorumluyor. Bunu sende biliyorsun bende biliyorum. O yazdigi mealler kendi penceresinden baktigi sekilde tercüme edilmis.
|
|
|||
|
|||
![]() Hz. Musa Allah kelimesimi kullanmistiydi ?????
Yahudiler Allah kelimesinimi kullaniyorlar??? Hiristiyanlar Allah kelimesinimi kullaniyorlar?? Arkadas herkes Allahi kendi dilinde anlamaya calisir..... Dini bir iki kelimeyle daraltiyorsunuz..... Yahovacilar simdi Allah demedikleri icin.... baska Allahimi tarif ediyorlar..... sen insanlarin icine bakabilirmisin???? |
|
|||
|
|||
![]() Sakat insan olduklarini, dile getirmek istedim
|
|
|||
|
|||
![]() ama kendileri ayni seyleri vaaz ediyorlar
|
|
||||
|
||||
![]() Resulullah karsi cikmadigi seyleri söylüyorum ben. Sizin burada kadinlara karsi haksizlik yapiliyor. Dinde böyle kapanma filan yok demeniz cok acaip. Peygamber efendimiz kadinlarin haklarini bilmiyormuydu ? Kadinlari korumasini bilmiyormuydu peygamber efendimiz. Yani kadinlarin kapanmasi dinde bir yer olmasaydi peygamber efendimiz onlarin kapanmasina sizin karsi ciktiginiz gibi karsi cikardi. Ama yapmamis. Burasini anlayamiyorsun iste. O karsi cikmadiysa siz nasil karsi cikma yetkisine sahipsiniz. O degilmiydi Allahin resulu ? Yanlisliklerin hepisini yok etmeye gelmedimi. Basörtü konusu yanlis olsaydi degistirmezmiydi?? Galiba peygamberimizden sonra sizin Öztürke vahiy inmeye basladiki öyle yorumlamaya basladi !!
|
|
|||
|
|||
![]() Ya Hiristiyanlara, Musevilere ne diyeceksin....
Sebiilerdemi.... Allahi bir kelime yüzünden taniyamamislar.....??? Kuran Hiristiyanligi ve Museviligi kabul ediyor... Incile Ehli-Kitap diye hitab ediyor..... Auf ein neues.... |
|
||||
|
||||
![]() wenn ich das schon höre und dann noch im Zusammenhang mit Osmanli und Kanuni Sultan Süleyman dann wird mir übel... Allah rahmet eylesin... ne ki bu demkrasi ??? EIn System dass der Mehrheit in allen belangen Recht gibt, nur hat nicht immer die Mehrheit recht.
Kein Menschliches System der Welt ist gerecht, auch nicht die Demokratie!!!!!!!!!!!!!!!! YAzik ki okadar yazik ki dass du Osmanli mit USa vergleichts... eine islamisch geprägte Macht mit einer "christlich" geldgierigen Macht von heute... Islami avrupaya götüren Fatih Pasaya ne demeli ??? glaubst du mit unterdrückung, folter und gewalt kann man den Menschen etwas beibringen ??? sence Islam neden bukadar cabuk büyüdü ve büyümekte ??? Sen bilmiyorsun arkdas, sen gercekten bilmiyorsun... Fatih bosnayi almaya gittiginde herkes sevinc icindeydi... Fatihi nasil karsiladilar bir bilsen... Fatihden önceki Byzanz imparatorlugu ne zulümler yaptigini bilmiyorsun herhalde ??? Fatih Bosnaya gidince bütün dünya taniyordu onu, nasil bir Insan, nasil bir Padisah oldugunu biliyordu herkes bunun icin de sevgiyle karsilandi ve bu halen nerdeyse 500 yil sonra devam etmekte. |
|
||||
|
||||
![]() diyer hocalar ? Yani Yasar Öztürkü öyle yüceltmeye gerek yok burada daha dün filosofdu 10 senedir ilahiyatci bu kisi.
|