| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() haklisin, arapca hepimizin ana dili, hurmada genel yiyecegimiz, dogru. Kuranin evrenselligini yaraliyor bu enis arkadasimiz, birisi uyandirsin.
|
|
||||
|
||||
![]() yani müslüman yerine koymuyormusun?
Sence Aleviler Kafirmi? Tek Oruc tutan Hacca gidenmi Müslüman oluyor? Marxist Lenninist olan kisilerde oruc tutuyor ama onlara sorarsan onlar diyorlarki "biz hem müslüman hem aleviyiz". Simdi anlamadim, Devrimcileri Müslüman yaptin, Alevileride Kafirmi? Senin bu yazdigin hangi Hadiste yeri var? Allahin kulu olun. |
|
||||
|
||||
![]() punkt des Islam dar.(wobei ich nicht darauf eingehen will,ob das auf koran/tradition beruht...
-Angst vor Frauen, und sie entmündigen zu wollen scheint ein wesentliche merkmale des praktizierenden islam zu sein.. -Eigentlich jede Religion (tek tanrili dinler) ist patriarkalisch,dies ist im islam jedoch mehr bemerkbar... |
|
||||
|
||||
![]() ve alevi ama. discolarda ehli beyt kardeslerlen dans ediyoruz ve dolu dolu weisswein da iciyoruz.
Senin dediklerine katiliyorum, die Frauen sind nicht mehr ein schwaches Geschlecht, wir können unsere Rechte und Pflichten sehr gut einteilen. |
|
||||
|
||||
![]() böyle bir problem yok, bizim Alevi düsüncelerimiz bu yönden daha acik ve Kizlara daha genis özgürlük veriliyor... ayrica bunlari bir Hadistete okumustum.
|
|
||||
|
||||
![]() sizde bu dünyanin kizlari gibi yasayin, ne giymek isterseniz giyin dans edin weisswein icin. Wieso habt Ihr so wenig Selbstwertgefühle, Peygamberler ne demis Cennet bizim yani kadinlarin ayaklarin altindaymis.
Erkeklerin ayaklarin altinda ne varmis, bizde hadislerimizi dikkatle okuyalim, anlayalim ve gercege cevirelim. |
|
||||
|
||||
![]() bilirsin, kizim dünyaya gelmeden önce bu forumu bol ziyaret ederdim, ordan biliyorum seni. Bir erkegin FAKE"si oldugunu cok iyi hatirliyorum, cok komplexli bir erkek arkadasin, cok anlamsiz, bos makaleler yazardi, ortaligi yeterince karistiramadigini fark edince (o zamanda degerli yazarlar vardi) bu pamuk esra FAKini bulmustu. Sanirim yazilar yine senin seviyeni asti, ayni yolu deniyorsun. Nasil olursa olsun, umarim bir gün komplekslerini yenip dogru yolu bulursun.
Saygilar |
|
||||
|
||||
![]() alevilerde durumun daha pozitiv oldugunu evet kabul ediyorum..
|
|
||||
|
||||
![]() sizin kafanizda tek kuran ve hadisler var, birakin bunlari ehli beyt asil okuyacaginiz kitaptir.
Birakin bu önemsiz uyudurulmus hadisi serifleri. |
|
||||
|
||||
![]() yemek gibi technology consultingmi yapiyorsun?
bence sen beni baska birisinlen karistirdin, belkide fazla lahana yedin. |