Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 01.04.2004, 21:01
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard ??

Wo steht das?? Wenn man etwas behauptet, sollte man es zitieren oder wenn es dem Wahrheit nicht spricht, sich einfach zurückhalten!!! Ich warte, bin mal gespannt! Ömrümüzü dedikodu ile gecirmeyelim lütfen! Beynimizi sacamaliklar ile tüketmeye gerek yok!!!!
Alt 01.04.2004, 21:01
unknown

Standard brrrrrrrrr islam

no comment.
Alt 01.04.2004, 21:11
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard ILAHLAR YOKTUR!!!

Kusura bakma bunu Almanca anlatamiyacagim, cünkü kelimeler yetersiz geliyor! Ögrendigim kadari ile yazmak isterim.
"Lâ ilâhe illallâh" = "Tanri yoktur, sadece Allah!!"
Lâ = yoktur; "Ilâhe" = Tanri, yani tapinalacak Tanri veya tapinalacak bi varlik. "Illa Allah"= sadece Allah. Maalesef henüz bunu Müslüman etiketi tasiyanlarin bir cogu farkina varmamis ve diger sözde semavi dinlerdeki gibi yukarlarda bir yerlerde siginacak bi tanri arayip, sirk konumuna düsüyorlar. Ve anlayamadigimiz icin, Islam´dan haberdar olmayan insanlara yanlis bilgiler tasiyip, sanki onlara aynen sizin Tanriniz var, fakat bizm Tanrimiz daha büyük bi Tanri diye telafuz ediliyor. Zaten var olan tek Allah, Allah dan baska bi vücud sahibi kesinlikle kabul edilemez!!!!
Alt 01.04.2004, 21:41
tecavuezcicoskun

Standard iste mesele de burda ya dayioglu!

her sey ama hersey islamla ve kuranla aciklaniyor..sen bile kurandan örnek verdin..kuranin ve dinin bütün problemlere cözümk ürettigine inaniyor müslümanlar..dinin vicdani,kisisel bir karakteri oldugu ve sadece böyle kalmasi gerektigi es geciliyor..tabii her görüse saygim var elbette..ama kacinci yüzyilda yasiyoruz yahu! islamiyet disinda hic bir din dini bu kadar siyesete ve bilime karistirmiyor..iste bu yüzden iflah olmuyor müslüman ülkeler bana kalirsa..acikcasi buna da üzülüyorum..
Alt 01.04.2004, 22:01
unknown

Standard Koran ist so satanisch

&ltkoran ist gleich;
Satanismus; Tiere Opfern, blut trinken usw. (statt das tier in der seele zu opfern, man macht es sich leicht; Statt charakterreinigung tiere umbringen päh!)
Frauenfeindlichkeit, wie die frauen unterwürfig sind kann man ja nicht noch deutlicher lesen. (zwang der frau zur sexualität gegenüber mann)
Ewige Hölle( erbarmungslosigkeit)

usw.
Alt 01.04.2004, 22:30
Benutzerbild von elasultan
elasultan elasultan ist offline
Neuer Benutzer

Standard Hoschhhht seytan ! o.T.

ohne Text
Alt 01.04.2004, 22:35
unknown

Standard senin yazman ...

..ayni suna benzedi doktora inaniyorum ama ilacina degil
Allaha inaniyorum ama müslümanliga inanmiyorum ayni yukardaki cümleme benzedi
avrupanin göbegi diye itab ediyorsun - hangi basbakanla yemek masasina oturdun avrupada ?yoksa avrupaya inaniyorsun ama basbakanlarina mi inanmiyorsun ?
ilime inaniyorum deyipte ilim nereden gelme diye sorun mu kendine veya gökyüzü neden mavi diye ?

burasi avrupa abi hersoruya binbir cevap var yalnista olsa cevaplar / insanlari dogruyla bilginlendirmemek icin

sen yinede toplumun arkasindan git
Alt 01.04.2004, 23:11
unknown

Standard ???Menschen sind selber teufel geworden

da brauchen sie den teufel nicht mehr.Sie beschmutzen die engel, gott, alles was heilig ist, um sich ein reines gewissen zu schaffen. Handeln falsch im namen allahs.
Alt 01.04.2004, 23:17
unknown

Standard Schreibst du von dir :) o.T.

ohne Text
Alt 01.04.2004, 23:22
tecavuezcicoskun

Standard menschen waren von anfang an teufel

er ist genauso der resultat der menschlichen vorstellungskraft wie gott
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche