| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() G.Birliği - Bursa 2:1
Trabzon - Ç.Rize 0:2 Malatya - Beşiktaş 1:2 G.Saray - Konya 1:1 Elazığ - A.Sebat 1:0 İstanbul - Samsun 0:2 Denizli - A.Gücü 1:1 D.Bakır - Adana 2:1 G.Antep - F.Bahçe 1:2 |
|
|||
|
|||
![]() Kanal D"de yayınlanan 3. Devre programına katılan Beşiktaş teknik direktörü Lucescu, Ahmed Hassan"la ilgili şunları söyledi:
"Benim Ahmed Hassan"la bir problemim yok. Denizlispor"da oynadığından bu yana onu takip ediyorum. Ancak Afrika"dan gelen oyuncular profesyonellik sorunu yaşıyor. Ben ırkçı bir insan değilim ama Inter"i çalıştırırken aynı sorunu West"le yaşadım. Onu oyundan aldım ve bana tavır yaptı. Inter"li yöneticiler bunu görmezden geldi ve arkasından takımda büyük disiplinsizlikler yaşandı. İlginç olan şey, West beni 4 yıldan bu yana transfer etmem için arıyor. Tabiiki onu transfer etmeyi düşünmüyorum. Bir de Ortadoğu"lu oyuncular var. Bunlar saha içinde herşeylerini verirler. Sahada ölümüne mücadele ederler. Onlarda da eğitim ve profesyonellik yoktur. Avrupa"da ise futbolcularda giyiminden kuşamına kadar her yönüyle profesyonel futbolcular var. Afrika"da oynayan futbolcular Bekçika veya kuzey ülkelerinde tecrübe kazanmadıkça profesyonelliği öğrenemiyorlar. Bu sabah Ahmed Hassan"la özel bir görüşme yaptım. Ben onu çok seviyorum. Oyuna girdiğinde mücadele olarak herşeyini veriyor.Bazı oyuncularım varki son 15 dakikada yer verdiğim halde sahada kımıldayamıyorlar bile. İstatistikleri ele aldığımızda Ahmed tekniği çok iyi bir oyuncu, ama ona sert savunma yapıldığı zaman beklentileri boşa çıkarıyor. Halbuki karşı savunma oyuncuları yoruldukça diri olarak sahaya girdiğinde daha faydalı oluyor. siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Onu mutlu edip ilk onbire mi alırdınız, yoksa takımın başarısını düşünüp sonradan mı sahaya sürerdiniz? Bugün Ahmed Hassan"la uzun uzadıya konuştum. Onun İngiltere"de oynama hayalleri var. Mesela benim de hayalim Real Madrid"i çalıştırmak. İngiltere"de oynamayı başarmak için profesyonel olmayı öğrenmeli. Kimsenin hayallerinden vazgeçmesini istemem. Ben oyuncularımın hayallerini gerçekleştirmeleri için herşeyi yaparım. Basın, Ahmed Hassan"ın zayıf yönünü yakaladı. bunu malzeme yapmak isteyeceklerdir. Ancak bizim gibi bir ekipte mutsuz oyuncu olmaz. Basın bizi malzeme yapamayacak. Kaynak: BJKhaber.com |
|
||||
|
||||
![]() G.Birliği - Bursa 2:1
Trabzon - Ç.Rize 2:2 Malatya - Beşiktaş 2:2 G.Saray - Konya 3:1 Elazığ - A.Sebat 1:1 İstanbul - Samsun 2:1 Denizli - A.Gücü 4:2 D.Bakır - Adana 1:2 G.Antep - F.Bahçe 3:2 |
|
||||
|
||||
![]() G.Birliği - Bursa 3-1
Trabzon - Ç.Rize 2-0 Malatya - Beşiktaş 2-2 G.Saray - Konya 2-1 Elazığ - A.Sebat 1-3 İstanbul - Samsun 0-1 Denizli - A.Gücü 2-1 D.Bakır - Adana 0-2 G.Antep - F.Bahçe 3-0 |
|
||||
|
||||
![]() Git isine ya olurmu böyle sey cok sacma düsünüyon ahmet hassan Besiktas"ta ilk 11"de oyniyacak biridir hemde serbest oynamalidir
|
|
||||
|
||||
![]() Airdem,
benim yazdiklarim ve simdi senin yaptiginin farki ne? Birisi BJK üzerine öbürsü FSK üzerine! Benimki siliniyor, nedeni aciklanmiyor! Ilk basta ata olmak üzere benim yazdigim Forumun seviyesini düsürüyormus... Eh ??? Fark ne? saygilarla aliconda |
|
||||
|
||||
![]() G.Birliği - Bursa
3-0 Trabzon - Ç.Rize 1-1 Malatya - Beşiktaş 1-1 G.Saray - Konya 3-2 Elazığ - A.Sebat 1-2 İstanbul - Samsun 1-3 Denizli - A.Gücü 2-0 D.Bakır - Adana 2-0 G.Antep - F.Bahçe 0-6 ;-) |
|
||||
|
||||
![]() G.Birliği - Bursa : 2-1
Trabzon - Ç.Rize : 2-1 Malatya - Beşiktaş :1-3 G.Saray - Konya : 2-0 Elazığ - A.Sebat : 1-1 İstanbul - Samsun :1-2 Denizli - A.Gücü : 2-1 D.Bakır - Adana : 1-0 G.Antep - F.Bahçe : 3-1 Sonradan katilanlar nasil birinci olsun ki ![]() |
|
|||
|
|||
![]() sana veya baska birine?!?
Bu soruyu, sana yapma deyenlere sor. Mod yapiyorda, bana neden yasak de. Ich persönlich habe nichts dagegen! Selam ve saygílarimla |