| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ...güzel laf etmis
![]() ![]() sorma yaff,canSIKIntisindan dansöze döndüm ![]() laf yetismiyor olabilir,ama sen hizli kosabilirsen yetisebilirsin ben johnsonum benim ![]() ps- ben bi naslamak yapiyorum ![]() |
|
|||
|
|||
![]() bunu annem sana degil bana diyor...(bilirsin benim annem acik sözlüdür, hani el öpmeye gelmisdin ya
![]() ![]() yani bi bildigi var.. NOS... |
|
|||
|
|||
![]() simdide cok zamanin oldugu icin burada ki paraya susamis vaybeecilere dogru yolu gösteriyorsun....bravo örnek vatandas...sak sak sak...
peki ben simdi STAR TV sahibi olurmuyum...yasasin 23 nisan gel bana bazi bazi... surup ![]() |
|
|||
|
|||
![]() darf ich zu dir mam sagen, ayni cizgi filmindeki gibi Schweinchen namens Babe..........
![]() ah wie goldisch. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hayir baskalarina iyilik olsun diye yazmiyorum, zeten okuyup anlasaydin, böyle birsey yazma geregi duymazdin. STAR TV ye gelince Cem Uzan onu sana vermek istermi bilmiyorum, ama tek hayalinse bu yol bir ilk basamak olarakda görebilirsin. Ayrica mutlu olmak icin STAR TV ye sahip olmak gerekmiyor (ki suanki sahiplerinin su siralar mutlu olduklarina inanmiyorumda) ama gerceklestirmek istedigin bazi maddi olanaklara bagli olan seyleri gerceklestirebilirsin rahatlikla. Surub"a saygilar
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text