| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sizden rica ediyorum, lütfen bu Videoyu 29:17'den baslatip 36:15'e kadar, yalniz 6,7 dakika sürer ve cok güzel anlatiyor 6,7 dakikanin nasil gectigini anlamazsiniz bile...
Cok zeki bir cocugun Arkadas Grubu yüzünden geldigi durumu kisaca anlatiyor.. belki bizlere bir sey ögretir, bizi harekete gecirebilir o yüzden dinlemenizi tavsiye ederim. Tesekkürler http://www.youtube.com/watch?v=tzgE2qhpqgo |
|
||||
|
||||
![]() filim bakmayalim....okuyalim....
|
|
|||
|
|||
![]() insafsiz, 6 dakikalik Film mi olur
![]() bu yasanmis gercek olayi dinlemezsen cok sey kaybedersin.. yinede sen bilirsin ![]() |
|
||||
|
||||
![]() cakabey, is cikartma abuk subuk filim bakma. ismini de degistir. yeni icat cikartma. felsefe yapma.
yobazliktanda vazgec. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Başarılı olmana destek mi köstek mi? Seninle birlikte doğru yolda mi yürüyor, yoksa seni bataklığa mi sürüklüyor.... Paylaşım için tsk. |
|
|||
|
|||
![]() Nicht die kognitive,sondern die soziale Intelligenz kann einen Menschen im Leben weiter bringen..
|
|
|||
|
|||
![]() ah beni ne kadar mutlu ettiniz bilemezsiniz...
Sayin Halit Ertugrulu cok sevdigim icin, sizinde bu güzel insani tanimanizi cok istedim.. begendiginize cok sevindim sagolun.. Billy senin hakkinda düsündügüm dogruymus, yalniz kendin mutlu olmak istiyorsun ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Üzüm üzüm baka baka kararmis, o yüzden secimlerimiz de
daha dikkatli olmamiz da fayda var, bu kim olursa olsun.... Tesekkürler... Geändert von sive (18.11.2012 um 18:59 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() cakabeyy napiyon beyaaaa?
namkörlük yapma. ich reiss mir hier den arsch auf und mache unterricht für die unterschicht, nur weil ich keine zeit für irgendwelche youtube-filme habe werde ich hier gedisst. so nicht, homie...... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |