| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Evlendiginizde, bekarliginizdaki yaptiginiz seyleri aynen devam ettirmeyi düsünüyormusunuz?
yada size göre dogruluk payi ne kadar? veya dogruluk payi yok, olmasa daha iyi olur mu diyeceksiniz? mesela evde Bilgisayar ve Internet riskli olabilir mi? Ps3 veya Pc oyunlari oynayan Erkekler, evlendikten sonrada devam oynamayi normal bulurlar mi? bekarken eve erkek arkadaslarini cagiran erkekler, evlenincede bekar arkadaslarini sürekli devam cagirirlar mi?uzatabilirsiniz....bir sürü örnek vermek mümkün Ben bu verdigim örnekleri bazi yeni ve yillarin evlilerinde gördüm ve kinamadan, acaba ben nasil olacagim, daha iyisini yapma gücüm var mi, olacak mi diye düsündüm... sizlerinde ne düsündügünü merak ettim... bu konudaki düsüncelerinizi bekliyorum, Tesekkürler |
|
||||
|
||||
![]() felsefe yapma....
als verheirateter mann bist du ein sklave, deswegen musst du immer um erlaubniss beim boss bitten. ansonsten ein erfolgreicher mann bringt mehr kohle nach hause als die alte ausgeben kann und eine erfolgreiche frau ist die, die so einein findet. |
|
|||
|
|||
![]() Billy gözünü seveyim, bir kerede isgal edip gemimin rotasini degistirme...Konularim icin, Foca Korsanlarindan daha tehlikelisin, nedir senden cektigim yahu?
|
|
||||
|
||||
![]() Caka Bey cok güzel bir soru ama masallah hic bir erkek o tarafli degil
![]() Evlilik cok farkli bisiy olsa gerek, yani sorumluluklari ve onu tasiyabilecek cok az insan var malesef.Neyse bende meraklandim simdi, bakalim kac erkek kendine güvenip yazacak.. |
|
|||
|
|||
![]() Evlilik insanin karakterini yüzde yüz degistirmez. Bir insan bekarken nasilsa evliliginde de öyledir. O yüzden kötü aliskanliklari olan bir insani degistiririm ümidiyle evlenmek yanlistir. Bastan kendine uygun sahis oldugunu düsünüyorsan evleneceksin, yok düsünmüyorsan uygunu cikana kadar bekleyeceksin.
|
|
||||
|
||||
![]() aferin kizlar yavas yavas adam oluyorsunuz.
bir erkegi 30undan sonra degismez, degisemez ve degistiremezsiniz |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Simdi ki zamanda hic kimse emek, deger, sevgi, ask , beraberlik konusuna deginmeden hemen cecik hazira konup yada konmadan bayanlardan bekliyorlar adiler... Hic alttan almayip anasinin sectigini de begenmeyip , kendisini bir halt zannetip onu bunu da begenmeyip 7 tane kulp ta takarlar.Bir laf varya, evde ayrani yoktur icmeye, tahtaravan- la gider bilmem ne etmeye ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gotteswerk:
Chat filan gibi basit konulari aklimiza getirerek söylemedik biz onu. Karakter özelliklerinden bahsediyoruz burada. Chat yapmasindan zevk alan bos erkekle evlenilmez zaten. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() arschkriecherei yapmayalim...
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bacilarimiza yazik ya.... Almanya sevdasina kizlarini kurban edenlere ne diyeyim artik... Öylelerine TR den import ediliyor gelin. |