| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() mail kutuma gelmis, paylasayim dedim.
benim favorim nr#5 ![]() 01-Kardan adama tekme atma veya bozmaya çalışma 02-Yeni atılmış bir betona basma ve isim yazma 03-Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal, bıyık ve gözlük yapma 04-En iyi arabayı ben kullanıyorum zannetme 05-Kar topunun içine buz koyma 06-Cep telefonu kullanımının yasak olduğu ortamlarda ille de görüşme yapma 07-Belediyenin duraklara koyduğu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme 08-Kumsalda Deve güresi yapma 09-Şahin marka arabayı, Doğan görünümlü yapma 10-Ağaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim baş harfi kazıma 11-Derslerini çalışıp sınıfını geçenleri inek sanma 12-Mesleğimizdeki unvanımızı İngilizce olarak söyleme 13-Tiki olan insanların tikleri ile uğraşma 14-İskambil kağıtlarından kule yapan birinin kulesini bozmaya çalışma 15-Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma 16-Reklam için duvarlara veya panolara yapıştırılan afişleri yırtma 17-Tuvalet duvarlarını defter sanma 18-Otobüs duraklarına "Ateşli sevişirim beni ara" yazma 19-Trafikte bizi geçen bir Arabayı mutlaka yakalayıp onu geçmeyi ilke sayma 20-Sinyal verir vermez şerit değiştirip, kazaya sebebiyet verdiğimizde sinyal verdik görmüyon mu deme 21-Ara yollardan ana yola çıkacak araca yol vermeme 22-Ünlü birini gördüğümüzde ona el sallama 23-Ünlü birini gördüğümüzde onunla fotoğraf çektirip çok samimiyiz havası verme 24-Yasamadığımız bir şeyi yasamış gibi anlatıp ona kendimizi inandırma 25-Otobüs durağa yanaştığında ille de ön kapıdan inmeye çalışma 26-Otobüs koltuklarını yırtma ve üzerlerine acayip acayip yazılar yazma 27-Minibüs şoförüyseniz beğenmeseniz bile mutlaka kral FM dinleme 28-Trafikte kırmızı ışıkta dururken, yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basma 29-Trafikte kırmızı ışıkta dururken burun karıştırma 30-Kimsenin herhangi bir konu hakkında bilgisi olmadığını anladığımız anda o konu hakkında atıp tutma 31-Elektrik, su, doğalgaz, vergi, trafik cezası vb..faturaları son gününde ödeme 32-Kar yağdığında eve bolca ekmek alma 33-Grup halinde bir meydana konan güvercinlerin üzerine koşup onları kaçırmaya çalışma 34-Evli olanların bekarlara sakin ha evlenme demesi 35-Ayni filme giden insanların filmden çıktıktan sonra filmi birbirlerine anlatmaları 36-Eline silah geçen birinin hemen o silahla saka yapma ihtiyacı duyması 37-Arabayla yolda giderken tanıdık birini görünce arabayı sakadan onun üzerine doğru sürme 38-Takım elbise giyince elini cebe sokma 39-Tuttuğu takım galip gelince havaya silah sıkma 40-Meslek arkadaşlarına mesleki sakalar yapma |
|
|||
|
|||
![]() @capco
![]() 41- A1 ya da A40 gibi otobanlarda - cikisi kacirip,100-50 metre geri geri gitmek.. ///// 42- Enseyi, sac modeli nasil olursa olsun jiletle "temiz" aldirtmak yani söyle ---> °\__/° 43- Baskasina ait gazeteleri okuduktan sonra, egri ve kaymis bir sekilde yerine koymak..üzerine cay dökmek.. 44- Büfeci veya Seyyar is yapan insanlarin "yaw bu adam günde 450 tane satsa..3.-€ 'dan su kadar eder" islerinin hakinda bu gibi hesap yapmak.. 45- Yeni araba alinca, ön camdan:Son kontrol,Cargo,Dagitim-Ana bayii, ve bölge bayisinin tüm nakliye cikartmalarini 2 sene kadar cikartmamak.. 46- Ayni aracin koltuklarindaki naylonu mümkünce üstünde birakmak.. 47- WC-de ayakta cis yaparken uzun hava ciigirmak.. 48- Tesadüfen Trafik Polisinin memleketinde "askerligini" yampis olmak.. 49- Askerde hic tokat yemedigini anlatip, 2 biradan sonra aksini itiraf etmek.. 50- Ekmek alirken, ancak elledigimiz 13 ya da 14 cü ekmegi begenebilmek.. |