| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Werder Bremen'in Türk kökenli futbolcu Mesut Özil Shakhtar Donetsk takımına karşı UEFA Kupası finali için, sahada tek Türk kökenli oyuncu olacağı için de büyük gurur duyduğunu ifade eden Mesut, ''Türklerden büyük destek göreceğimize ve iyi bir maç olacağına inanıyorum'' dedi.
![]() Almanya 1. Futbol Ligi takımlarından Werder Bremen'in teknik direktörü Thomas Schaaf, 20 Mayıs'ta Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına karşı UEFA Kupası finalini İstanbul'daki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak olmalarından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Schaaf, final maçı öncesinde Bremen'de düzenlediği basın toplantısında, ''Türkiye'yi, orada yıllarca yaptığımız kamp ve müsabakalardan tanıyoruz. İstanbul'da güzel bir statta final oynayacağız. Güzel bir maç olacağına inanıyorum'' dedi. Takımda oynayan ve Türkiye'de Fenerbahçe'yi tuttuğu bilinen Türk kökenli futbolcu Mesut Özil ise ''Küçüklüğümde tuttuğum takımın stadında oynayacağım için mutluyum. Ailem ve çok sayıda arkadaş ve tanıdığım Türkiye'de. Hepsi maça geleceklerini söylediler'' diye konuştu. Sahada tek Türk kökenli oyuncu olacağı için de büyük gurur duyduğunu ifade eden Mesut, ''Türklerden büyük destek göreceğimize ve iyi bir maç olacağına inanıyorum'' dedi. ajansspor.com |
|
||||
|
||||
![]() *Hadi canım daha çok beklersin*fatih terim senin oynatmatacagını bilsen bile sen o formayı giymek istemen gerekirdi....ne oldu 10 dk oynadın almanya milli takımında genc milli takıma geri yolladılar, almanların oyununa geldin ,şimdide destek istiyorsun alsana destek mesut yaz bosluk bırak 0000 elde var 00 a gönder ... ı love you luce , ı love you shaktar donetsk...
|
|
||||
|
||||
![]() Ne Sacmalik yahuv!
Ben de Ev aldim, lütfen bana da Destek veriniz: Sadakalarinizi asagidaki Banka Hesabina yatirabilirsiniz: Bank = Kasseler Sparkasse BLZ = 520 503 53 Konto: 121xxxxxx487 Hesab Sahibi: FettyReloaded "Verwendungszweck" = Hypothek Yardimi 2009 ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Kalpsiz arkadasim bir yerde senin tepkini anliyorum. Mesut'u ihanetle suclar gibisin. Ama Mesut'a ne baskilar yapildi biliyormusun? Eger Alman milli takimina cagrildigi halde gitmeseydi, belki onu külübü oynatmayacakti, Alman basininda Türklerin besledigi eli isiran Türk imaji cizilecekti ve kariyeri baltalanacakti. Fatih Terim'in istegiyle Hamit ve Halil Altintop kardesler Mesut'u ikna etmek icin elinden geleni yaptilar, ancak gönlü olmayan birisini de zorla oynatamazsin. Icinden gelmesi lazim. Buna ragmen Mesut bir Türk gencidir ve onun basarisi ya da basarisizligi istesekte istemesekte bize de mal oluyor. Dolayisiyla ona destek olmanin bir ziyani yok. Bencede Türk milli takimini secmemekle hata etti, ama artik is isten gecti.
Not: Fatih Terim, oyuncular formanda olsun ya da olmasin hep kafasinda bir takim var onu kuruyor. Fildisi Sahiline karsi oynadigimizda Halil Altintop ve iki kisi daha vardi, firtinalar gibi estik, ama adam tuttu Halil'i cikardi, top kadar boyu olan Emre Belözoglu'nu oyuna soktu. Ezici üstünlügümüz pasifize oldu, gereksiz yere gol yeyip galip durumdayken beraberlige düstük bu da yetmezmis gibi son dakikalarda titremekten vucudumuzun yaglari eridi. Bu adami ne diye Futbol Milli Takimilarinin teknik direktörü yapiyorlar anlamadim. Tamam Galatasaray'la 2000 yilindan UEFA kupasini ve Super Cup'i kazandi, ama Aslan'a da bu yakisir. Milli Takim icin en dogru secim Denizlispor'la Uefa kupasinda ceyrek finale kadar yükselen ve bu yolda Olympique Lyon (Fransa sampiyonunu) maglup eden bir takimin teknik direktörü olan Riza Calimbay gelmesi lazim. Anadolu'dan, simgesi horoz olan ve kimsenin adini sanini bile duymadigi bir takimla Türk milletine bir Avrupa serüveni yasattirdi. Fatih Terim'in ahi gitmis vahi kalmis. Yeni Teknik direktör Riza Calimbay olmasi dilegiyle ![]() Geändert von GoerenBilir (18.05.2009 um 19:25 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() İyi işde kendi fikrimi söylüyorum, benim için bir düşman değil bir yabancidir... Bu yüzden yıllarca türkiyede hocalık yapmış olan Lucescuye desteğimizi vereceğiz...
|
|
|||
|
|||
![]() Mesut özili asla simdiye kadar yaptiklarindan sonra desteklemem.sadece menfaati icin alman takimana gecti. onun icin kökleri, atalari degilde karnin doydugu yer demekki daha önemli. tabi herkes CIKARCI birazcikda olsun ama türklerin verdigi hayranligida hicbir parayla alamaz.
|