Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Umfrageergebnis anzeigen: Türkiye - İspanya maçini kim kazanir ?
Türkiye 25 59,52%
Berabere 3 7,14%
İspanya 14 33,33%
Teilnehmer: 42. Sie dürfen bei dieser Umfrage nicht abstimmen

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 31.03.2009, 17:35
Benutzerbild von kalpsiizz
kalpsiizz kalpsiizz ist offline
Erfahrener Benutzer

Frage Türkiye -İspanya maçini kim kazanir ?

İşte Terim'in kadrosu!

Semih'i neden oyundan aldı, yine aynısını yapar mı? İlk 11 ve kadro nasıl? Kimlere "sabredin" dedi, kimlere kızdı? İnancını nasıl dile getirdi, Arda'yı coşturacak neler söyledi? Sevilla'ya gidecek söylentilerine ne cevap verdi! İşte kritik İspanya maçı öncesi Terim'in en çok merak edilen yanıtları!

“YİNE OLSA YİNE YAPARDIM, HATTA DAHA ÖNCE DE..”-
- İspanya maçından sonra özeleştiri yapıp ‘şu hatayı yaptım’ dediğiniz bir olay var mı? Bunu açıklar mısınız?”
Her zaman kendimizle hesaplaşmayı, yüzleşmeyi zaten bir adet haline getirmişizdir. Ama şöyle maça baktığım zaman önemli bir şey görmüyorum. Yapmak istediklerimi yaptım. Yarın yine olsa yine aynılarını yapardım. Hatta bazı yaptıklarımın zamanını daha önceye alırdım..”

-SAHADA 11 CESUR YÜREK ARTI SEYİRCİ..-
- 60 dakika iyi bir futbola rağmen, İspanya maçından yenik ayrıldık. Ali Sami Yen’de farklı ne olacak? Rakibin tek forvete dönme planı, bizim şablonumuza nasıl yansır?
60 dakika iyi oynadık ama İspanya’nın da o süreçte iyi oynadığı dönem var. Biz 60 dakika onlardan daha net pozisyona girdik ama gol atamadık. Golden sonra da İspanya üstünlüğü vardı. Bu çerçeveyi böyle çizelim. 60 dakika karşı karşıya olan pozisyonlarımıza rağmen İspanya 40- 42. dakikalarda Torres’le tek pozisyona girdi. Ama oyun anlamında golden sonra özellikle bizden iyilerdi. Ali Sami Yen’de farklı bir milli takım göreceksiniz. Sonuna dek isteyen bir takım olmak zorundayız. İstediğinizi almak için mücadele eden bir takım göreceksiniz. Aklımızı, sabrımız ve becerimizle birleştireceğiz. Kazanmaya odaklanmış bir takım göreceksiniz burada. Oyuncularımıza sonuna dek güveniyorum. Sahaya 11 cesur yürek süreceğim. Seyircilerin de katılımı ile inanıyorum, 23 bin seyirci artı sahadaki 11 olursa öyle bir takım görebilirsiniz sahada. Ancak bu şekilde kazanabiliriz zaten.

-SABIR ŞART-
- İspanya maçından sonra fizik gücünü ekonomik olarak kullanamadığımızı söylemiştiniz. Geçen gün izlediğimiz idmanda da elinizde, üzerinde ‘Sabır’ yazan bir karton vardı. Bu maçta temel çıkış noktası sabır mı olacak?
Orada iki kasıt var. Birincisi fizik yapısını iyi kullanmak bir beceridir. Özellikle uluslararası seviyedeki maçlarda. O pankartı o kadar uzaktan görmenizi de ayrıca tebrik ederim. İkincisi ise özellikle set oyununda sabıra ihtiyaç var. Set oyununda sabır gerekir. İspanya’da acele ettik. Bir yerden açmak için başaramazsanız, başka yerden açarsınız. Bu da sabır gerektirir. İspanya’nın sahasında yaptığı bir çok pası biz yapsak ıslıklanabiliriz.. Biz seyircimizden bu sabrı da istiyoruz. Çünkü böyle de oynayacağız. Her topun final topu olduğu bir oyun olmaz. Özellikle sette sabırlı davranmamızın hem fizik hem teknik açısından katkısını düşündüğüm için bunun üzerinde durdum. Oyuncularım gole kadar taktik disiplinini iyi uyguladı İspanya'da. Golden sonraki umutsuzluk ise bize yakışmadı. Pes etmek bizim tarzımız değil çünkü. Hiç umudu olmayanın hedefi olmaz. Biz hep böyle devam etmiştik. Şimdi hem umutluyuz, hem pes etmeyeceğiz. Birkaç önemli unsur arasında sabırlı olmak da en önemliler arasında.

-“ALDIĞIMIZ EN GÜZEL HABER”-
- Milli takımın son 15 yıl istatistiğinde aynı takıma karşı üst üste yenilgisi olmadığı görülüyor.. Bu istatistiği nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bugün aldığımız en güzel haberlerden biri bu. Bunu boşa çıkarmamak için uğraşacağız. Umarım da öyle olur. Öyle de olacak, inancımız bu.

-“BIRAKSINLAR DA TAKTİĞİ BİZ YAPALIM”-
- Yine size sorulacak ve belki yarın köşe yazılarında da yazılacak bir konu bu. Bazı arkadaşlarımızın mutlu olması açısından soruyorum; Semih’i neden oyundan çıkardınız? Az önce söylediğiniz ‘geç bile kaldım’ şeklindeki ifadeniz hangi olay içindi?
Arkadaşları mutlu etme adına burada değiliz. Onlar mutlu olacak şeyler bulur. Maçtan sonra gerekli cevabı verdim aslında bu soruya. Oyuncular çıkar – girer. Tercihler benimdir ve o tercihlerin karşılığını bazen iyi bazen kötü şekilde alırız. Kimine göre doğru veya yanlış olabilir bunlar. Ben ekonomik oynamadığımızdan dolayı böyle bir hamle yaptım. İlk 11’de de böyle çıkabilirdim. Ama en taze anında Tuncay ve Arda’yı da atak oyuncu olarak düşünürsek, bu şekilde oynamak istedim. Takımın en sağlıklı durumunda tüm ataklı hepsini bir arada oynatıp bir saat içinde rakibi vurmayı planladım ve pozisyonları bulduk. Sonra sahayı parselleme adına bir tane daha orta saha oyuncusunu kullandık. O zaman sahada 3 hücumcumuz vardı ve rakip de İspanya! Bıraksınlar da taktik işini biz yapalım. O değişikliği devre arasında bile yapabilirdim. Olayı bu kadar basite indirmemek lazım. Oyun ve hazırlık için bir çok unsur varken, kim çıktı kim oynadı olayı artık konuşulmuyor dünyada. Şimdi Torres İspanya’da tek forvet çıkacak diyorsunuz.. Bizim basın orada olsa ‘İspanya tek forvet mi çıkar’ derdi. Ama o basın bu soruyu sormayacak! O açıdan amacımızın ne olduğu ortada; takımı diri tutmak. Defansa da adam alabilirdim ama orta sahaya aldım. Semih’i almayabilirdim diyebilirsiniz ama Nihat’ın oyunda olmasını istedim.

-"NEDEN YENEMEDİNİZ DENİLİYORSA.."-
- İspanya maçı ardından gelen eleştiriler; ‘neden yenemedik’ şeklinde oldu. Sanıyoruz geldiğimiz noktayı da bu şekilde açıklayabiliriz değil mi?
Türk milli takımı demek ki bir yere gelmiş ki neden yenemiyoruz diye eleştiriliyoruz. Ben bunu 20 yıl önce söylediğim için biraz ilerideyim. Bunun çok önce de söylenmesi gerekliydi. Ama bunu şimdi duymak da mutluluk verici. 30 maç yenilmemiş, dünya sıralamasında 1., Avrupa şampiyonu bir ekip karşısında 70 bin kişi önünde ‘neden yenemediğimizin’ hesabı soruluyorsa, bundan dolayı da mutlu olmamız gerekli.

-"TAKIM OLARAK BAKILMALI"-
- İspanyol gazeteci: İspanya milli takımının en güçlü ve güçsüz tarafları sizce nelerdir?
Devamlı kazanmanın veya kaybetmemenin çok önemli bir güveni var üstlerinde. Ferdi ve şahsi faaliyetleri yüksek oyuncular ama hepsine bir takım olarak bakmalıyız. Bir tarafı iyi, bir tarafı eksik demek yanlış olur. Bunu da diyecek bir düşüncemiz yok.

-“KAYBEDECEKSEK BÖYLE KAYBEDELİM”-
- Milli kadromuzda bir çok oyuncu yurtdışından greliyor. İspanya maçından sonra bir çok kişi, ‘ikinci maç için neden Ali Sami Yen’de oynuyoruz da, zemini bozuk bir sahada oynamıyoruz’ dedi. İspanya takımı çok pas yaptığı için milli futbolcularımız yoruluyormuş.. Bunu nasıl yorumlayacaksınız?
Statü gereği sahayı çok önece belirliyoruz. En az 3 ay önce söyleniyor statlar. Belçika maçını Şükrü Saracoğlu’nda, İnönü’de Bosna maçını oynadık. Şimdi de Ali Sami Yen’de oynuyoruz. İspanya bizi dünyanın en iyi stadında ağırladı. En güzel seyircisi ile. Bize de Real Madrid tesislerini vererek ağırladılar üstelik. Bu bizim geldiğimiz yerde düşünmememiz gereken şeyler. Yok, sıcak yere götürseydik, zemini kötü yerde oynatsaydık gibi şeyleri aştık. Anlatmak istediğimiz de bu. Biz en güzel şekilde onları ağırlayıp, en iyi saha soyunma odası şartlarını sağlayacağız ve bize gsöterdikleri gibi fair play’in olduğu ortamı sağlayacağız, rakibi en güzel şekilde ağırlayacağız. Böyle kazanırsak mutlu oluruz. Bunun dışında kazancı da ben kabul etmiyorum. Artık dünya liteartüründe böyle şeyler çok geride kaldı. O yüzden her rakibimiz için elimizden gelen en güzel şeylerin, kendi karakteristik özelliklerimize yakışır şekilde olacağından emin olabilirsiniz. Eğer bir kötü saha olursa, bu durum sizler için de gereçlidir.. Eğer kaybedeceksek böyle kaybedelim.

-"İSPANYA SADECE BİZLE OYNAMAYACAK"-
- Grupta son durumu yorumlar mısınız?
Bosna’nın Belçika’yı yenmesi ile 9 puanı oldu. Şimdi Bosna’da oynuyorlar. Öncelikle bu akılda yoktu. Bu puan sıralaması böyle sürprizle devam edecek ama. Burada önemli bir şey var; biz yarın kaybetmediğimiz taktirde, Bosna Hersek, Belçika'yı yine yense dahi, bizim de her rakibimizi her yerde yenme ihtimalimiz var. 5’er maçımız var daha. Ayrıca biz İspanya ile tek oynamıyoruz, herkes oynuyor. Biz de onlarla oynayacağız. Öyle de olsa, böyle de olsa umudumuzu kaybetmeyeceğiz. O puanlamada yerimizi bulup Afrika Dünya Kupası’na gitmek istiyoruz. Biz orayı arzuluyoruz ve istiyoruz. Bunu başaracağımızdan da şüphemiz yok. Orada da çok seyredilen ve güçlü bir Türkiye olacaktır.. Diğer şampiyonalarda olduğu gibi.. Puan şuan 8-9 durumunda ve 5 maç daha var. İspanya ile biz değil rakiplerimiz oynayacaklar. Ayrıca bizim için de onlarla oynayacak olmak çok önemli.

-“RAMOS YERİNE ARDA SEYREDECEĞİZ”-
- İspanya’da çok önemli oyuncular var. Ama bela bir isim Sergio Ramos. Ona önlem aldınız mı, nasıl tuttacaksınız?
Ramos son yıllarda stoper olarak transfer edilmesine rağmen Real Madrid ve milli takıma rağmen sağ bekte müthiş oynuyor.. Ramos - Arda eşleşmesi yarın çok daha güzel tecelli edecektir. Bizim de çok önemsediğimiz oyunculardan biri Arda. Orada bunun galibi Ramos olabilir. Ama ben burada Arda’ya çok güveniyorum.. İnanıyorum ki yarın sahada Ramos yerine Arda seyredeceğiz..
www.ajansspor.com
Alt 31.03.2009, 17:37
Erfahrener Benutzer

Standard

-"DÜNYA KUPASI DAHA KOLAY"-
- 2000 Dünya Kupası’nda milli takımın Brezilya gibi bir takıma karşı hırsını bile hep birlikte yaşadık. Tek vücut bir takım vardı orada.. Türk futbolcunusun nasıl mücadele ettiğini orada izlemiştik. O takım ruhunu 2002’den sonra 2010’da görecek miyiz.. Oyuncular da o ruh var mı?
Keşke 2008 Avrupa şampiyonasına gelseydiniz. 2009’deki takıma razıysan, orada da o takım olacak.. Bizimle bunu yaşamış biri olarak başka örnek vermen tatsız yaklaşım olur. Muhteşem bir takım izlettirdik orada. Biz o takımın üzerine koyarak gideriz Dünya Kupası’na.. Zaten Dünya Kupası bana göre daha kolay. 32 takım var ve 32 takım arasında bir çok da zayıf ekip var. 4’lü grupta 2 zayıf ekip mutlaka size düşüyor. Burada 16 takım var hepsi birbirinden güçlü.. 16’dan 8’e, 8’den 4’e devam edince de inanılmaz bir güç ortaya çıkıyor. 32 takımın bu avantajı var. Güney Amerika takımları var orada. Ama en az onlar kadar güçlü İspanya var karşımızda.. Umarım orada da çok seyredilen bir takım olacaktır.. Diğer şampiyonalarda olduğu gibi. Çok küçük bir misall vereyim, Avrupa şampiyonasında UEFA tarafından tutulan istatistiklerde, kat edilen mesafe ve fizik açısından her mata birinciyiz.. 5 maçın 5’inde de fizik olarak öndeyiz. Bunu ben değil UEFA diyor..

-"İSPANYA SIKIŞMAZ"-
- Del Bosque son idmanda David Silva ve Riera’yı görevlendiriyormuş.. Bu kadroyu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Sanırım deplasmanda olmak ve çabuk oyuncuları kullanmak için böyle bir tercih yapmıştır. İspanya herhangi bir ismi olmasa da bir mevkide sıkışmaz. Biri olmazsa diğeri olur, o da diğerini aratmaz. Öyle bir sıkıntıları yok yani..

-“80 MİLYONLUK KADRO”-

- İspanyol gazeteci arkadaşımız Ramos – Cassilas gibi oyuncuların kendisine ‘30 maçtır en zorlandığımız takım Türkler oldu. Çünkü çok yürekten oynuyorlar’ dediğini bize aktardı.. İspanya’yı 30 maçtır en çok zorlayan takım için yarın ne olacak?
Seyirci avantajımızın olması lazım. Bu oyunu birlikte oynayacağız çünkü. Biz sahada, onlar ise tribünde. Onların coşku ve sinerjisinin birleşmesi lazım. Hırs ve arzu ile.. Sahadaki oyuncular gibi, tribündeki seyircilerin de sabırlı olması lazım. Sabır ve coşku oyunun en önemli temalarından biri.. Oyunun bitiş düdüğüne dek gerekli coşkuyu sağlamalıdır. Orada oyun 0-0 iken İspanya seyircisi 'oley' çekebiliyor. O yüzden oyuncu ve taraftarın senerjisinin birleşmesi çok önemli. Sahadaki takım maç sonunda onları coşturacaktır zaten, ben buna inanıyorum. Bize gönül, destek veren, bizimle coşan, inanan, yüreklerindeki milli takım sevdalarını bizden esirgemeyenler, yarın akşam bizim maç kadromuz olacak. Siz sormadan ben maç kadrosunu 80 milyon olarak açıklıyorum. Bugün size isimsiz ama çok yüksek rakamlı bir milli takım kadrosu veriyorum..

-“BAZI OYUNCULAR DEĞİŞEBİLİR”-
- Ekonomik oynamadığımız için top daha çok İspanyol takımında oldu dediniz. Peki bunu önlemek adına ilk maçtaki isimlerde bir değişiklik olabilir mi?
Olabilir. Emre Aşık tereddütümüz var zaten. Son durumuna bu akşam bakılacak. İki maç üst üste 4 gün arayla oynamanın bazı dezavantajları oluyor. Bunu kaldırma adına bazı oyuncuları değiştirebiliriz.

-"ANLAYIŞTAN VAZEGEÇMEYECEĞİZ"-
- B planınız, bize 1 puan yeter mi düşünceniz olacak mı?
Her şeyi yaparsınız bazen istedikleriniz olmayabilir. Oyun içerisindeki gidişatı gözlemleyip buna göre davramak akılcı ama hiçbir zaman isteğimizden, anlayıştan, prensibimizden vazgeçmeyeceğiz. İspanyol takımına saygı duysak da, bizim daha çok puana ihtiyacımız var. O seyirciyi sağlayınca bizi o atmosfer çok yerlere taşıyacaktır. Pozisyon bulacağımıza eminim. Orada da emindim, burada da eminim. Çok kritik anlarda orada golü bulsak, burada şimdi farklı şeyler konuşurduk. İnşallah bu sefer öyle olur. Bizim her zaman hedefimiz kazanmaktır.. Bu soruya oyundaki duruma göre cevap verilebilir..

-"SON DÜDÜK ÇALANA KADAR"

- İsviçreli gazetecilerin bir yakıştırması vardı Avrupa şampiyonasında; ‘Türk takımı otobüse binmeden maç bitti sayılmaz’ diye.. Yarın ne zamana kadar maç bitti sayılmaz?
Benim son oynadığımız maçta en üzüldüğüm konu budur. Golden sonra her zaman gösterdiğimiz geri dönüşü, pes etmemeyi, umutsuz olmamalıyı, gösteremedik. Hakem son düdüğü çalana kadar bitmeyecek. Oyuncularım bunun bilincinde. Onlara güveniyoruz, güvendiğimiz için buradayız. Kaybetsek dahi herkeste iz bırakabiliyoruz. Onlar bunu hak edebiliyorlar. Yarın çok daha farklı bir konumda olacağımıza yürekten inanıyorum.

-"MARCO AVRUPA'NIN EN ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN"-
Marco’nun görev yeri ne olacak.. Savunma önünde tek oynayabilir mi?
Marco bizim çok yükümüzü çekmiş bir oyuncu. Bence Avrupa’nın en önemli orta alan oyunulardan biri.. Tek veya çift oynasa da çok iyi bir performans bekliyorum açıkçası..

-“SEVILLA SONRA..”-
- (İspanyol gazeteci) Fair play konuşmalarınızdan ötürü sizi tebrik ederim. Bazı gazetelerde ‘Bugün kazanırsak tarihe geçeriz’ diye bir konuşmanızı okudum. Bu konudaki görüşlerinizi ve Sevilla’nın sizinle ilgilendiği haberleri hakkındaki görüşünüzü alabililir miyiz?
Maçtan itibaren şu güne kadar ilk kez konuşuyorum.. Dolayısıyla böyle bir beyanım da olamaz.. Ama İspanya 30 maç yenilmemiş. 30 maçtan sonra 'Kime yenildiniz?' derlerse otomatikman Türkiye'nin adı geçecek. Yani bu söze itirazım yok.
Sevilla’ya gelince.. Şu anda herhangi bir şeyle uğraşacak halde değilim. Konsantre halde işime devam ediyorum. Sadece İspanya maçı şuandaki hedefim.. Öbür taraflar sonra..

- Dün ve bugün İspanya basınında Türkiye için “Osmanlı ekibi” ifadeleri kullanılmış. Bunun hakkında ne düşünüyosunuz?
Bunun ne manada kullandıldığını bilmediğim için bu soruya cevap veremeyeceğim.
www.ajansspor.com
Alt 31.03.2009, 17:39
Erfahrener Benutzer

Standard

Evet arkadaşlar ali samiyende oynanacak olan türkiye -ispanya maç öncesi fatih terimin basin sorularını cevapladi ve yorumlari ,ve anketimiz yeniden katilmanizi bekliyoruz ilk öncelik oy unuz türkiye olsun her ne kadar sonuc belli olsada ) 1-0 olsun bizim olsun
Alt 31.03.2009, 19:47
GoerenBilir

Standard

Zitat:
Zitat von kalpsiizz Beitrag anzeigen
Evet arkadaşlar ali samiyende oynanacak olan türkiye -ispanya maç öncesi fatih terimin basin sorularını cevapladi ve yorumlari ,ve anketimiz yeniden katilmanizi bekliyoruz ilk öncelik oy unuz türkiye olsun her ne kadar sonuc belli olsada ) 1-0 olsun bizim olsun
Ya kalpsiz sen ne bicim sorular soruyorsun ya? Bu soru da sorulur mu? Elbette ki Türkiye kazanacak. Ispanyollar Ali Sami Yen'e ayak bastigi an dizleri dingir dingir sallanacak. Bizim 20 taraftarimiz onlarin 120 binine bedelldir. ;->)
Alt 31.03.2009, 19:54
Erfahrener Benutzer

Standard

o soruyu sormanın nedenini düşünseydin abi kısaca fatih terim yüzünden soruyorum ! güven olmaz o adama tek neden o ... ispanyadaki maçda ilk yarı çok çok iyi oynadık ispanyaya top göstermedik nerdeyse 2.3 pas yapamadan presle topu kaptık hatta 2.3 net gol pozisyonu yakaladık ama bizim golcüler sağolsun atamadi,sonucunda 2.yarı oyuncu değişiklikleri ve bireysel hatalardan golü yedik maç bitti burda alisamiyende agresif sert basklı presli top oynarsak ispanyaya 3. atarız ! biz iyi takımız yeterki günümüzde olalım ve kadro konusundada akılca davranalım..
Alt 31.03.2009, 19:55
Erfahrener Benutzer

Standard

bu arada bu anket baska ev sahibi oldugumuz macın anketi lütfen oy kullanalim )
Alt 31.03.2009, 20:06
GoerenBilir

Standard

Zitat:
o soruyu sormanın nedenini düşünseydin abi kısaca fatih terim yüzünden soruyorum ! güven olmaz o adama tek neden o ... ispanyadaki maçda ilk yarı çok çok iyi oynadık ispanyaya top göstermedik nerdeyse 2.3 pas yapamadan presle topu kaptık hatta 2.3 net gol pozisyonu yakaladık ama bizim golcüler sağolsun atamadi,sonucunda 2.yarı oyuncu değişiklikleri ve bireysel hatalardan golü yedik maç bitti burda alisamiyende agresif sert basklı presli top oynarsak ispanyaya 3. atarız ! biz iyi takımız yeterki günümüzde olalım ve kadro konusundada akılca davranalım..
Zaten o adam degil mi herseyi mahveden. Stattan birini cikar ve deki, kardesim bügün milli takimi sen beliryeceksin ve inan bana Fatih Terim'den daha becerikli cikar.

Emre Belözoglu denen bacaksiz ve beceriksiz adami orda gördügümde icimden neler geciyor neler. Beni bile küfürbaz etiriyor. Zaten bu maci da kaybedersek isimiz cok zor olacak. Bosna-Herseg'i disarda yenmemiz lazim. Hicte kücümsenecek bir takim degiller. Belcika'da deplasmanimiz var. Bir kere olsun gönül rahatligiyla bir Türkiye macina bakamiyorum. Hep icimin yaglari eriyor. Söyle ezip gecen bir takimi ne zaman kuracagiz diye merak ediyorum dogrusu ama Fatih Terim'le bu cikmayiz ayin sonunda olacak. Bu kesin
Alt 31.03.2009, 20:18
Erfahrener Benutzer

Standard

işde benim sorumun geniş cevabını yazmışsın gayet net ve açık ,futbolcularımız kaliteli iyi oyuncular ama fatih hoca geri kafalı istanbul takımlarının oyuncularına takmış onlardan başka sanki futbolcu yok türkiyede illa onlar oynayacak mehmet, topuz gökdeniz , mehmet yildiz,vs sayamadigim bir sürü oyuncu milli takimda yok neden ,nedeni açik gayet ,bu maçı kaybedersek grupdan filan çıkamayız bosna bizi orda evire çevire yener,belçika maçını alabiliriz ama bosna cok zor,ispanyaya yenilelim grupdan cıkma şansımız yuzde 40 dir..
Alt 31.03.2009, 20:27
GoerenBilir

Standard

Zitat:
işde benim sorumun geniş cevabını yazmışsın gayet net ve açık ,futbolcularımız kaliteli iyi oyuncular ama fatih hoca geri kafalı istanbul takımlarının oyuncularına takmış onlardan başka sanki futbolcu yok türkiyede illa onlar oynayacak mehmet, topuz gökdeniz , mehmet yildiz,vs sayamadigim bir sürü oyuncu milli takimda yok neden ,nedeni açik gayet ,bu maçı kaybedersek grupdan filan çıkamayız bosna bizi orda evire çevire yener,belçika maçını alabiliriz ama bosna cok zor,ispanyaya yenilelim grupdan cıkma şansımız yuzde 40 dir..
Bosna'nin bizi evire cevire yeneceginden emin degilim. Bosna milli takimi takim ruhundan cok yetenikli bireysel oyunculariyla göze carpiyor. Jasmnin Spahic, Vedad Ibi$evic, Sejad Salihovic burda aklima gelenler. Onlara Hamit ve Halil Altintop kardesler basa gelebirler. Bosna'ya karsi hizli ve firtina gibi esen uzun boylu oyuncular lazim. Hangi takim o gün formdaysa o yener. Ama su da bir gercek, Hamit Altintop dünya kupasini Türkiye'ye götürmek istiyor. Bunu basarmak icin yolumuz Ali Sami Yen'den Bosna'ya düsecek ve en sonunda Brüksel Heysel stadinda galib dönülmesi gerekiyor. Yoksa yok.
Alt 31.03.2009, 20:29
Erfahrener Benutzer

Standard

hamit ispanya maclarında yok olsa iyi yararlanırdık sakatlık bırakmadı gitti onu , ama inşallah yinede kim oynarsa oynasın yarın yenelim ve yolumuza devam edelim , tek isteğimiz arzumuz bu ...
Antwort