Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 19.03.2015, 09:27
sarioglan

Standard Ne Mutlu Bize Ki ülkücüyüz

NE MUTLU BİZE Kİ ÜLKÜCÜYÜZ

Gençler soruyorlar:”45 yıl boyunca bu davanın içinde yer aldınız,Mamak’larda,diğer ceza evlerinde(Balıkesir-İvrindi Kapalı Cezaevleri vb)yattınız,işkencehanelerde zulüm gördünüz, idam isteği ile Başbuğumuz ile birlikte yargılandınız.Bu çilelere nasıl katlanabildiniz?”
Cevap veriyorum:”İnanıyorsanız,inançlarınızın çilesini taşımak kolaydır.Zor olan,beraber yürüdüğünüz arkadaşlarınızın ihanetidir.
Gençler soruyorlar:”Bunların(Hainlerin) sayısı çok mu?”
Cevap veriyorum:”Allah’a şükürler olsun ki,çok az..”
Gençler soruyorlar:”Kimdir bu hainler?”
Cevap veriyorum:”İhanet kelimesi çok ağır olabilr ama kim ki.bugün MHP’ye zarar veriyor,genel başkanına,parti yöneticilerine dil uzatıyor,nifak yaratıyorsa ihanet içindedir,ya da en azından ihanete yakın gaflet içindedirler.
Gençler soruyor:”Ama bunların içinde eski Ülkücüler de var!”
Cevap veriyorum:”Ülkücünün eskisi yenisi olmaz.Ben benden eski Ülkücü tanımıyorum.Ve hala Ülkücüyüm,hala MHP’liyim.Ölene kadar da böyle kalacağım inşallah.Dün Ülkücüymüş..Bugün hala Ülkücü değilse, onun mazisinin anlamı yok olmuştur.Asıl olan dünden bugüne Ülkücü kalabilmektir.
Gençler soruyorlar:”Yolumuz hangi yol olsun?”
Cevap veriyorum:”Ülkücü için tek yol vardır.Ölüm pahasına olsa bile MHP..”
Gençler soruyor:”Neden?”
Cevap veriyorum:”Bu davanın kurucusu Alpaslan Türkeş diyor ki;-MHP”nin dışındaki başka bir partide Ülkücülük olmaz,olamaaazz!…
Gençler soruyor:”Nasıl davranmalıyız?”
Cevap veriyorum:”Genç evlatlarımız ocaklara,büyükleri ise MHP’ye gitsin ve hizmet versin!”
Gençler soruyorüşman güçlü,”Başarabilirmiyiz?”
Cevap veriyorum:”Mutlaka başarısızsınız.En azından doğru ve Hak yolda yürüyüşünüz ile değer bulan bir yaşamınız olur.Bu da fani dünyada ebedi bir kazancınız olur.”
Gençler o zaman diyorlar ki;”Ne mutlu bize ki,ÜLKÜCÜYÜZ!…”
Ve ben diyorum ki,”Evet ne mutlu ki Ülkücüsünüz..” —

SITKI ŞEREMETLİ
Antwort