Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 02.03.2014, 18:53
Benutzerbild von manbee
manbee manbee ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard CHPnin caresi Sarigül

Başbakanı eleştirince Sarıgül'ü konuşturmadılar

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshane'de gerçekleştirilen Trabzon Günleri'ne katıldı.

Sarıgül, Ak Parti'yi ve Başbakanı kinayeli eleştirince salonda bulunan dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi. Salonda "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atılırken, Sarıgül'ün konuşmaları 'yuh' sesleriyle duyulmaz oldu.

Ajans34'e açıklamada bulunan protestocu Trabzonlular "Trabzonlular Başbakan'a laf söyletmez. Söyleyenler de ağzının payını alır" şeklinde konuştular.
Alt 03.03.2014, 10:39
Benutzerbild von manbee
Erfahrener Benutzer

Standard

Sarigüle karsi tepkiler cogaliyor.

Adayken vatandaslara saldirip döven adam ileride diktatör olup zulm eder.

Malesef CHPden su ana kadar kinama yok.
Alt 03.03.2014, 14:15
Benutzerbild von manbee
Erfahrener Benutzer

Standard

Bunlar yetmiyormus gibi bu sefer de vatandaşı azarladı Sarigülcügümüz.

Mustafa Sarıgül Eyüp'te konuşmasını yaparken kendisinin alkışlamayan vatandaşı azarlayarak "Ya alkışla ya kaybol. Ben bu alanda heyecanı olmayan bir adamı istemiyorum" dedi.

Dikkat ceken olay ise 1000 kisiyi bile toplayamayan sarigülün konusmalari karsisinda heyecanlanmayan CHPlileri azarlamasi.

Benden sarigüle tavsiye: vatandasi azarlayip kovma yerine tutkulu bir konusma yaparsan herkes alkislar.

ps. birde sunu ekliyeyim: sarigül o sokaklar babanin mali degil, sen kim oluyorsunda vatandasi kovuyorsun?
Alt 03.03.2014, 18:59
KENAN_KILICKAYA

Standard Türk Mılletı Senın Kale Gıbı Arkandadır Mustafa Sarıgül!!!!

Provokatörler is basinda! Bu oyun bilindik bir oyun! Ama bunu halkimiz yutmaz artik! Halkimiz Erdogani midesinden kusmak istiyor! Mesele bu!

Mustafa Sarıgül’den yaşanan olayla ilgili açıklama"

Feshane'de düzenlenen Trabzon Günleri'nde bir vatandaşla aralarında geçen olayla ilgili Mustafa Sarıgül'den açıklama geldi. Sarıgül "ben kimseye yumruk atmadım" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshane’de gerçekleştirilen Trabzon Günleri’ne katıldı.
Mustafa Sarıgül, AKP’yi ve Başbakan Erdoğan’ı eleştirince salonda bulunan bazı dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi.
Salonda “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları atılırken, Sarıgül’ün konuşmaları ‘yuh’ sesleriyle kesildi.
Mustafa Sarıgül, konuşmasını yarıda kesip kürsüden inmek zorunda kaldı. Sarıgül sahneden çıkış kapısına doğru ilerlerken bir vatandaşın kendisini protesto etmesiyle aralarında tartışma çıktı.
Görüntülerde, Başbakan’ı eleştirdiği için protesto edilen Sarıgül’ün, salondan çıkarken yolunu keserek kendisini hakarete varan sert sözlerle eleştiren bir vatandaşa doğru hamle yaptığı gözlemleniyor.
MUSTAFA SARIGÜL’DEN AÇIKLAMA
Yaşanan olayın ardından Mustafa Sarıgül, “ben kimseye yumruk atmadım. Bana saldırdılar, ben sadece kendimi korudum” dedi.
İŞTE O ANLAR!
Alt 03.03.2014, 19:23
Benutzerbild von manbee
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von KENAN_KILICKAYA Beitrag anzeigen
Provokatörler is basinda! Bu oyun bilindik bir oyun! Ama bunu halkimiz yutmaz artik! Halkimiz Erdogani midesinden kusmak istiyor! Mesele bu!

Mustafa Sarıgül’den yaşanan olayla ilgili açıklama"

Feshane'de düzenlenen Trabzon Günleri'nde bir vatandaşla aralarında geçen olayla ilgili Mustafa Sarıgül'den açıklama geldi. Sarıgül "ben kimseye yumruk atmadım" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Feshane’de gerçekleştirilen Trabzon Günleri’ne katıldı.
Mustafa Sarıgül, AKP’yi ve Başbakan Erdoğan’ı eleştirince salonda bulunan bazı dinleyiciler tarafından sözü kesilerek protesto edildi.
Salonda “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları atılırken, Sarıgül’ün konuşmaları ‘yuh’ sesleriyle kesildi.
Mustafa Sarıgül, konuşmasını yarıda kesip kürsüden inmek zorunda kaldı. Sarıgül sahneden çıkış kapısına doğru ilerlerken bir vatandaşın kendisini protesto etmesiyle aralarında tartışma çıktı.
Görüntülerde, Başbakan’ı eleştirdiği için protesto edilen Sarıgül’ün, salondan çıkarken yolunu keserek kendisini hakarete varan sert sözlerle eleştiren bir vatandaşa doğru hamle yaptığı gözlemleniyor.
MUSTAFA SARIGÜL’DEN AÇIKLAMA
Yaşanan olayın ardından Mustafa Sarıgül, “ben kimseye yumruk atmadım. Bana saldırdılar, ben sadece kendimi korudum” dedi.
İŞTE O ANLAR!
oc erdal sarigülün yalanini ortaya cikariyorsun

merak eden youtube'da baksin sarigülün vatandasa vurup vurmadigini.

arkadaslar adam vuruyor ve beceriksiz oldugu icin denk getiremiyor. bana saldirdilar demesi külliyen yalan. onuda videoda göreceksiniz.

sarigül vurdugu halde vurmadim diyor.
Aday iken bu kadar yalan söyleyip vatandasa siddet uygulayan yarin ne yapacagini kendiniz düsünün.
Antwort