| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() BU İŞ NASIL MÜMKÜN OLUR ?
YAZIYI OKUMADAN KAFANIZA BİR ÇİVİ ÇAKIN.. BUGÜN İÇİNE DÜŞTÜĞÜNÜZ ŞARTLARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN HAZIRLADI.. 1996 yılında Amerika topraklarnda AKP kurulduğunda;Bu partinin Türk Milletine nasıl YUTTURULACAĞI planlanmıştı.. Normalde akp'ye taban oluşturacak Milli Görüşün oy oranı tarihinde %10 u geçmedi...Bu oranın üzerine CHP çatısı altında 90 yıldır barınan kürtlerin eklenmesi planlandı(kürtlere bazı sözler verildi).. %15 oy alması muhtemel MHP'nin baraj altı kalması temin edildi.. Bu partiye ait vekiller masa başında AKP ye verildi.. Merkez sağ partilerin AKP'ye destek vermesi sağlandı...Tüsiad'ın AKP'yi desteklemesi sağlandı...Deniz Baykal ikna edildi..Chp'nin çalışmaması sağlandı... (bunlar dinci-faizi yasaklamaya kalkarlar-2 yılda düşerler,yalanına inandırıldılar) Bir sonraki seçimde Mhp'nin barajı aşmasına rağmen, Kürtlerin 20 bağımsız vekil çıkarmasına rağmen, Chp oylarını 2 milyon artırmasına rağmen, Akp'nin oyları düşmedi-yükseldi.. Çünki:6 milyon çakma seçmen üretildi.. Akp'nin 3ncü genel seçiminde ise seçmen listesini anayasaya aykırı olarak akp hükümeti hazırladı ve ölüleri seçmen yaptı.. ŞİMDİ GELELİM ÖCALAN NASIL BAŞBAKAN OLABİLİR SORUSUNA ? NAMUSLU BİR SEÇİMLE KAZANMASI ASLA MÜMKÜN DEĞİL... Recep Tayyip'in akp'den ayrılması sonucu akp içinde bulunan kürt oylar ve dtp oyları asla yeterli gelmez.. Bu oylara chp içinden destek verilmesi lazım... Akp ve chp nin seçimlerde İSTEKSİZ listeler hazırlaması lazım... Uzun lafın kısası Bugün İŞGAL altında olan TBMM'ini oluşturan 4 siyasi kendi arasında anlaşarak ÖCALAN'ı başbakan yapabilir.. En kötü ihtimal ile MHP sözde bu oluşumun dışında kalmış gibi gösterilerek Sözde ANA_MUHALEFET olabilir.. Unutmayın..!!! İŞGAL edilmiş topraklarda hiç bir gelişme SÜPRİZ olmaz... SİZ ŞİMDİDEN TARAFINIZI BELİRLEYİN-10 YILDIR TÜM SİYASİLER TARAFINDAN UYUTULDUĞUNUZU KABUL EDİN- ORTADAKİ SORUNUN SANDIKLA ÇÖZÜLEMEYECEĞİNİ KAFANIZA MIHLAYIN suna derebeyoğlu Geçtiğimiz günlerde ABD’nin önde gelen dış politika dergisi Foreign Policy’ de, Hamma Mirwaisi ve Alison Buckley imzalı bir yorum çıktı. 1962′de müebbet hapis cezası verilen Mandela’nın 27 yıl hapis yattıktan sonra Güney Afrika Cumhurbaşkanı, Martin Luther ile yıllar sonra Obama’nın Başkan oluşu örnekleri verildikten sonra Türkiye yorumuna geçiliyor. Dergideki yazı,”Türk Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, Cumhurbaşkanlığı hevesi uzun zamandır devam ediyor. Başbakan Erdoğan’la görev takası yapmaya hazırlanıyor, fakat politika üstatları ve oy kullanacak halkın, Türkiye’ye hakiki barışı getirecek Kürt lideri Abdullah Öcalan’ı Başbakan adayı olarak görme olasılığı yüksek” şeklinde bir değerlendirmeyle tüm tartışmaların da ötesine geçiyor. Görüşmelere, pazarlıklara karşı çıkan Milliyetçiler için “ehlileştirilmiş kurtlar insanlara, akıllı, yardımcı dost oluyor,sürüyü saldırılardan koruyor, yaşamının devamını sağlıyorlar. Türk liderler, hayvanlar âleminden faydalı dersler alabilirler” şeklinde garip bir yorum yapılmış. Mirwaisi ve Buckley’e göre Ortadoğu’da ekonomik bir iş birliği kurulacak,bu da bitmeyen küresel finansal krizin çözümü olacak. Dışarda nelerin konuşulduğunun daha net görülebilmesi için ABD’nin dış politika dergisinde çıkan yazıya özellikle yorum getirmemeye çalışarak büyük bölümünü almak istedim. Çünkü Türkiye’de “barış, süreç, jest” gibi kulağa hoş gelen sözlerden fazlası konuşulmuyor. Konuşulamıyor belki de… Ancak herkesin sorduğu, cevap alamadığı soruyu tekrar etmekte fayda var. ”Bitmeyen küresel finans krizin çözümü” için İmralı-PKK hattında ne konuşuluyor, ne alınıp ne veriliyor? Nuran Wolfschwenger.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() korkuyla insan yönetebilme zamani degil artik.
eskiden bu tür oyunlar iyi isliyordu, artik insanlar bunlari yemiyor. sizin istediginiz cahil kesim yok artik türkiyede. ps. AK Parti 2001'de kuruldu, yine caktin lastosch. daha bir sürü yanlis var metinde ama bunlari düzeltmeye bile degmez ![]() |
|
||||
|
||||
![]() az ve öz su kadarini söyleyeyim:
kürtlükmüs,kardeslikmis,demokratiymis hepsi palavra. gördük iraka gelen demokratiyi. iraktan sonra sira iran ve sonra suriyedeydi.afganlar zaten isgalde. maksat gazaya destek veren ülkelerin güclerini kirmak, sebep olarak kürtlere destek gözükmek ama arkasina da büyük bir tekme atmak. görmedikmi ingilizlerin, fransizlarin araplara osmanlilara karsi yardimini? biraz tarihle ilgilenince bütün bu senaryolar nicin cok kolay anlasilir.suanki türkiyeyi bölüp, bir parcasini yunan, ermeni, ve önce kürdistan altinda sonrada kücük lokmalarla orada yasayan asil hiristiyan aramlara vermek. bu benim görüsüm |
|
|||
|
|||
![]() Millet bu bu AKP'nin oyunlarini cok iyi görüyor. Mal degil ya insan bunlar! En sigiri bile AKP'nin ne mal oldugunu görecek..
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
AK Parti yillardir bu oyunlara karsi savasiyor. Öcalanin mesajinda emperiyalistlerin oyununa gelmeyelim diyor. Disisleri Bakani Ahmet Davutoglu'nun kitabini okumus olsan bunlari cok net görürsün ve orada anlatildigi gibi isliyor bu gidisatlar. Sana tavsiye ederim "Stratejik Derinlik" kitabini oku. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() bak sevtap düsüncelerini ifade ediyor ve onunla tartisma zevk veriyor ama sen hepsi palavra diyerek bu tartismaya hicbir sekilde katkida bulunamiyorsun.
biraz daha aciklayici seviyeli sekilde yazsak burada cok güzel fikir alisverisi olabilir. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() aslinda cok fazla laf salatasindan hoslanmam. ben senin her actigin konuya,iki cümle ile cevaplandirmistim,ama sen anlamakda zorlaniyorsun.sen zorlaniyorsan benim sucum ne? ![]() simdilik hoscakal |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ben bekletenleri hic sevmem. tabi sen haklisin sen dogrusun. ben anlayamiyorum.... tek sen anliyorsun.... |