| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Cogu AKP'lilerin her ne anlama geliyorsa artik, ama bende eski AKP'li MHP Keciören Belediye Baskani Turgut Altinok deyimiyle "könkünktür" geregi AKP'de olduklarini ispatliyor.
AKP'de artik dananin kuygrugu koptu ve dagilma süreci basliyor. Zayif bir muhalefete ragmen. Istanbul Barolar baskani Ümit Kocasakal'in CHP genel baskani Kilicdaroglu'nu zayif ve beceriksiz muhalefetten dolayi istifaya cagirdi. Yakinda zaten CHP'nin basina bu sorunlar basedecek insanlarin gelecinden emimin. MHP'ye ne demeli? Koray Aydin gibi adam varken, ne idigügü belirsiz, karisiz, coluksuz, cocuksuz Devlet Bahceli bu partinin basina hic yakisiyor mu? Zaten MHP tamamiyla bitecek bu gidisle. Tek gül yazi getirmiyor malesef. Tek adamlik AKP iktidarinin da miladi doldu.. CHP artik secimlere hazirlanmasi lazim. Artik AKP'yi tarihin cöplügüne atmanin zamani geldi!! http://sozcu.com.tr/2013/gundem/akpd...rtici-suc.html AKP’de yüz kızartıcı suç Mart 19, 2013 | AKP ilçe yöneticisi, esrar satıcılığından tutuklandı. SÖZCÜ ANKARA- Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Güzar, esrar sattığı iddiasıyla tutuklandı. Yozgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü, uyuşturucu satışıyla ilgili bazı kişilerin telefonlarını mahkeme kararıyla dinledi. Bu kapsamda, Boğazlıyan AKP İlçe Yönetimi’nde iki dönemdir görev yapan Güzar’ın telefonları da dinlendi. Uyuşturucu kaçakçılarıyla işbirliği içinde olduğu telefon kayıtlarıyla saptanan Güzar’la birlikte 7 kişi Boğazlıyan Cezaevi’ne konuldu. Güzar ifadesinde uyuşturucu satmadığını, içici olduğunu öne sürdü. Yönetim istifa ettirdi Güzar, tutuklanmadan 5 gün önce yönetim tarafından istifa ettirildi. AKP Boğazlıyan İlçe Yöneticileri, Güzar’ın tutukluluğunu gizli tutuyor. Güzar’ın ayda bir toplantıya geldiğini, şu anda da nerede olduğunun bilinmediğini söylüyorlar. Geändert von the_last_time (19.03.2013 um 16:02 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Insallah artik su bölücü, teslimiyetci, dolandirici din tüccarlarindan kurtulur bu millet! Yoksa makarnaya, kömüre ve oduna daha cook muhtac olacak!
|
|
||||
|
||||
![]() o benim amcam, ve ben dogru hikayeyi biliyorum
|
|
||||
|
||||
![]() lalekiz, yüce yargi kararini elbette verecek.
uyusturucu ile isi varsa ceker cezasini. camur atmak icin bir kere ellerine koz gecti hemen kullanmaya calisiyorlar. bir ilce yönetim kurulu üyesi esrar kullanmista bunlara batmis ![]() kimsenin özel hayatina karisamayiz. nasil sulu raki icenler varsa esrar icenlerde var. rakisina özel hayatina karisilmasini istemyenler niye baskalarin özel hayatindan cikmazlar? ps. bu olay ögrenildiginde o kurul üyesi partiden cikartilmistir. |