Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 06.06.2010, 17:45
Benutzerbild von Sandalye
Sandalye Sandalye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Gandhi Kemal´s auftritte

Kemal Kilicdaroglu hic kendinden emin bir görünüm sergilemiyor.
Imaj koclari gecen 400 Dollarlik cirkin gömlegi giydirdikleri gibi,belliki ses tonunuda gürlesdirmesi talimatini vermisler Lider olunmaz Lider Dogulur ve bunu Gandi kemalde görmüyorum ! Konsepti olmamasi gerekki eski baskaninin cizgizinden gidiyor hala isi gücü Basbakani taslamak.Onun hesabini Halk verir sen Türkiye`yle ilgili plan ve Projelerinden haber ver kemal.

Ne kadarda yirtinsa cekingenligi her halinden belli Liderden fazla uyumlu iyi bir baris elcisi baris aktivisti humanist faliyetleri olabilir.Ama ne bir Partilideri nede Basbakan sifati yakisacak bir Tip degil.

Dedimya Lider olunmaz Lider dogulur !!!
Alt 06.06.2010, 18:09
Virtual_Reality

Standard Basbakan Kýlýcdaroglu

Zitat:
Zitat von Sandalye Beitrag anzeigen
Imaj koclari gecen 400 Dollarlik cirkin gömlegi giydirdikleri gibi,belliki ses tonunuda gürlesdirmesi talimatini vermisler Lider olunmaz Lider Dogulur ve bunu Gandi kemalde görmüyorum ! Konsepti olmamasi gerekki eski baskaninin cizgizinden gidiyor hala isi gücü Basbakani taslamak.Onun hesabini Halk verir sen Türkiye`yle ilgili plan ve Projelerinden haber ver kemal.

Ne kadarda yirtinsa cekingenligi her halinden belli Liderden fazla uyumlu iyi bir baris elcisi baris aktivisti humanist faliyetleri olabilir.Ama ne bir Partilideri nede Basbakan sifati yakisacak bir Tip degil.

Tam dersine lider dogulmaz, sartlar ve gerekler insani lider yapar. Liderler ancak arap kralliklarinde ve seyhliklerinde dogulur! Ama re$it insanlarin yasadigi özgür demokratik toplumlarda fikir ve cözüm üretenlere liderlik görevi verilir... Recep beye bakarsan onun karizmasi bir kamyon söförünün karizmasindan iler degil! Bu adama mi Türkiye devredilir! Ama siz etmeye gayret edersiniz cünkü kaliteniz ancak o kadar!
Alt 06.06.2010, 18:16
Erfahrener Benutzer

Standard

Virtual sonucda hepimiz gercegi biliyoruz burda kemali koruma mehanizman harekete geciyor tabiki.

Ihr müssst an kemal festhalten ansonsten habt ihr ja nix wo ihr euch halten könnt

Artik isiniz Gandiye kaldiysa Allah sonunuzu hayir etsin
Alt 07.06.2010, 16:33
metin07

Standard

Öfke bir hitabet sanatiydi, degil mi? Bagirip cagiran, etrafindakilere cemkirenleri lider saniyorsan, yapacak bisey yok. Müstehaktir.

Zitat:

Alt 08.06.2010, 20:50
Virtual_Reality

Standard Gecenin en karanlik vakti, mehtaba en yakin olanidir!

Zitat:
Virtual sonucda hepimiz gercegi biliyoruz burda kemali koruma mehanizman harekete geciyor tabiki.

Ihr müssst an kemal festhalten ansonsten habt ihr ja nix wo ihr euch halten könnt

Artik isiniz Gandiye kaldiysa Allah sonunuzu hayir etsin

Umut zügürgün yemegidir galiba! Affiyet seker olsun! Ben medyatik isimlere önem vermem. Ona gandi diyenler var, ama ben ona Kemal Kilicdaroglu demeyi yeglerim! Aslinda onun gelisi sizin tayfanin gidisinin baslangicidir! Türk Silahli Kuvvetlerine tavsiyem, bordo bereli komando tugaylariyla sandiklari korusunlar. Yoksa olabilir, tessaddüf dedigin yok mu, Ankara'da yerel secimlerde oldugu gibi, tam secimlerin bittiminden 30 dakika sonra cereyenlar kesilebilir ve yine 550, tekrarliyorum, besyüzellibin oy, demokrasiyi amac olarak degilde arac olarak görenlerin araclarinda kaybolup gidebilir... Artik Israil'le danisikli sulu kule dögüslerinizinden ve diger suni yapay gündemlerinde size faydasi olmayacak! Ama su kesin, bu sefer yer yerinden oynar! Türk Milleti sabirliydi sizi 8 sene boyu cekti ama bu sefer ipinizi ceker böyle bir calma ciprma olursa! CALMAYACAKSIN!

Geändert von Virtual_Reality (08.06.2010 um 20:53 Uhr).
Alt 08.06.2010, 20:57
Erfahrener Benutzer

Standard

Virtual bak az evvel yine haberlerde gandiyi izledim,bak buraya yaziyorum bu karizmayla uzun tutunamaz !

Hal tavir ve hareketler mimik vs bunlar cok önemlidir,bir durus sergilemiyor.

Sanki dersini ezberlemis konusuyor gibi bi hali var,spontan tavirlari yok... buda Halka yansiyor !

Lider bir Tip degil,der kommt nicht weit !!!
Alt 08.06.2010, 20:58
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von metin07 Beitrag anzeigen
Öfke bir hitabet sanatiydi, degil mi? Bagirip cagiran, etrafindakilere cemkirenleri lider saniyorsan, yapacak bisey yok. Müstehaktir.
Sen hayvanlar alemindeki kommunikasyondan mi bahsediyorsun? Ama haklisin insanlar konusarak, hayvanlarda koklasarak anlasirlarmis! Senin tarif ettigin tür hanzolar dagdan gelmee ayidir ne lider? Lider kim onlar kim?
Alt 08.06.2010, 21:04
Virtual_Reality

Standard Sartlar bir insani lider yapar! Iktidara yolun acik olsun Kemal Kilicdaroglu

Zitat:
Virtual bak az evvel yine haberlerde gandiyi izledim,bak buraya yaziyorum bu karizmayla uzun tutunamaz !

Hal tavir ve hareketler mimik vs bunlar cok önemlidir,bir durus sergilemiyor.

Sanki dersini ezberlemis konusuyor gibi bi hali var,spontan tavirlari yok... buda Halka yansiyor !

Lider bir Tip degil,der kommt nicht weit !!!
Aceba? Cok gürleyipte hic yagmayanlar mi lider oluyorlar? Liderin spontan bir tavri da olmamasi lazim. Öylelerine Impulsmenschen derler, yani maymun gönüllüler! Dün yandigina bügün dönenler öyledir. Ve dönegin her türlüsünden korkacaksin Lider dedigin birinci adimi atmadan yolda bininci adimda ne gelecegini sezenlere derler! OKUYANLA OKUMAYAN HIC BIR OLUR MU SANDAYLE! Küresell dünya Recep Aga'nin pardon Recep beyin kasimpasaligini kaldiramaz. Medeniyet ister! Yoksa ortadogunun o ellerinde makineli tüfeklerle hava kursun sikan o "babayigit" liderlerinden cok ne var! Ama Bati türkürse o "babayigitler" icinde boguluyor, neden aceba? Cünkü tatli dilli olmak demek sIkI yumruklu olmamak demek anlamina gelmiyor...
Alt 08.06.2010, 21:29
Erfahrener Benutzer

Standard

Alternativi olmayan bi grup olmussunuz ,sizide anliyorum
Ya Basbakanimiz sayesinde Saniniz su son yillarda ücüncü dünya ülkelerinin sinirlarini asdi. Itibariniz yükseldi dünyada sesiniz duyulmaya basladi,Türkiye bi cok konularda muatap alinmaya baslandi.

Erdogan gider Arinc gelir ,Arinc gider Davutoglu gelir,Davutoglu gider Babacan gelir vs vs

Kilicdaroglundan sonra kim gelir acaba ?

aaaaaa sorryyyyy unutdum Kamer Genc vardi dimi,yeni partinize gecdi hehe

Den hab ich ja ganz vergessen
Alt 09.06.2010, 00:56
metin07

Standard

Zitat:
Zitat von AssiToni Beitrag anzeigen
Önder Sav babalari var, o kirli senaryolarla istedigi marionetleri getirir CeHePenin basina.
Iste bu sanal alem yitikleri böyledir.

"marionete" ne yahu?

'Kukla' yazacak kadar dilbilgisi bile yok. Zaten daha önce de düzgün Türkce yazmasi icin seni ikaz etmistim bu zati.

Kendi bilgisizliklerini, egitimsizliklerini, insanliktan nasiplerini almayislarini gözümüze sokarlar, ama siyaset ve hayat hakkinda beylik laflar etmekten de kendilerini alikoyamazlar.

Iste, en altta olanlara has bir davranis bicimi icin harika bir örnek bu kisi.
Antwort