| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Kemal Kilicdaroglu hic kendinden emin bir görünüm sergilemiyor.
Imaj koclari gecen 400 Dollarlik cirkin gömlegi giydirdikleri gibi,belliki ses tonunuda gürlesdirmesi talimatini vermisler ![]() Ne kadarda yirtinsa cekingenligi her halinden belli Liderden fazla uyumlu iyi bir baris elcisi baris aktivisti humanist faliyetleri olabilir.Ama ne bir Partilideri nede Basbakan sifati yakisacak bir Tip degil. Dedimya Lider olunmaz Lider dogulur !!! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Virtual sonucda hepimiz gercegi biliyoruz burda kemali koruma mehanizman harekete geciyor tabiki.
Ihr müssst an kemal festhalten ansonsten habt ihr ja nix wo ihr euch halten könnt ![]() Artik isiniz Gandiye kaldiysa Allah sonunuzu hayir etsin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Öfke bir hitabet sanatiydi, degil mi? Bagirip cagiran, etrafindakilere cemkirenleri lider saniyorsan, yapacak bisey yok. Müstehaktir.
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Umut zügürgün yemegidir galiba! ![]() Geändert von Virtual_Reality (08.06.2010 um 20:53 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Virtual bak az evvel yine haberlerde gandiyi izledim,bak buraya yaziyorum bu karizmayla uzun tutunamaz !
Hal tavir ve hareketler mimik vs bunlar cok önemlidir,bir durus sergilemiyor. Sanki dersini ezberlemis konusuyor gibi bi hali var,spontan tavirlari yok... buda Halka yansiyor ! Lider bir Tip degil,der kommt nicht weit !!! |
|
|||
|
|||
![]() Sen hayvanlar alemindeki kommunikasyondan mi bahsediyorsun? Ama haklisin insanlar konusarak, hayvanlarda koklasarak anlasirlarmis! Senin tarif ettigin tür hanzolar dagdan gelmee ayidir ne lider? Lider kim onlar kim?
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Alternativi olmayan bi grup olmussunuz ,sizide anliyorum
![]() Ya Basbakanimiz sayesinde Saniniz su son yillarda ücüncü dünya ülkelerinin sinirlarini asdi. Itibariniz yükseldi dünyada sesiniz duyulmaya basladi,Türkiye bi cok konularda muatap alinmaya baslandi. Erdogan gider Arinc gelir ,Arinc gider Davutoglu gelir,Davutoglu gider Babacan gelir vs vs Kilicdaroglundan sonra kim gelir acaba ? ![]() aaaaaa sorryyyyy unutdum Kamer Genc vardi dimi,yeni partinize gecdi hehe Den hab ich ja ganz vergessen ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
"marionete" ne yahu? 'Kukla' yazacak kadar dilbilgisi bile yok. Zaten daha önce de düzgün Türkce yazmasi icin seni ikaz etmistim bu zati. Kendi bilgisizliklerini, egitimsizliklerini, insanliktan nasiplerini almayislarini gözümüze sokarlar, ama siyaset ve hayat hakkinda beylik laflar etmekten de kendilerini alikoyamazlar. Iste, en altta olanlara has bir davranis bicimi icin harika bir örnek bu kisi. |