| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ..........
Geändert von fosfos (21.12.2012 um 16:38 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() glaub mir mal, die deutschen sind mehr schnäppchenjäger als wir türken.
hic aldi posetiyle,veya posetle, ucaga binmedim,ama,binsemde,bricht es mir auch kein bein;-) futbolu,bilemem,,, kaslar tekmi? hmmm,,,ich dachte immer das gilt eher für kurden. handy satisi mi? hmmm,,,bunuda ilk defa duyuyorum,, hem ,egelenebilirsin,hem evlenebilirsin,bende ikiside mevcut;-)) Geändert von ot (01.04.2010 um 10:41 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
senin kasin yani simdi tekmi? benim degil sadece milli maca bakarim ondada alman arkadaslarla birlikte mangal yaparak (ocak ayi olsada) ikinci el araba bir defa aldim oda libanonluydu bizde handyleri hep almanlar satiyor (sen duisburgtami oturuyorsun yoksa?) simdi sen evli degilmisin? evlenmezlerse bütün türkler evlilik disimi cogaldi |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
yazayim bari,, mesela ben ve ailem,bogazimiza cok düskünüz,yemek icin bayaga ugrasiriz, misal "manti" cigköfte.;-) cogu türklerdede bunu gördüm;-) mercedes e, bmw ye, binmeyi severiz,, evet aldiden bende alisveris ediyorum, ama,zengin olsam bile,ucuz ve kaliteyi tercih ederim;-) ama sokaklarda cekirdek citlatip,türk kadinlarindan degilim;-) cay icmesini severim,ama demlemeye üsenirim;-) kimden bahsettigni bilmiyorum ama,,ben ve ailem,hic aldi posetiyle,ucaga binmedik;-) yoksa seninkiler bindi mi?;-) evet ama 1kez babam tv götürdü türkiyeye,das war mr schon etwas peinlich;-)))) |