| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() her$ey nasip kismet. bugün cok sevdigim bi amcanin cenaze namazina gitmek istedim. i$den erken ayrildim, tam caaminin önünde arabayi park ederken, bi bisikletici bana carpti. ambulans polis derken, namaza te$rif etmem maalesef kismet olmadi. Ba$imdan gecenleri dü$ününce aklima gelen a$agidaki bu ho$ hikayeyi sizinle payla$mak istedim
adamin biri cok huysuzmu$. ak$am evde yemegi yedikten sonra e$ine: " cekedimi getir, kahveye gidiyorum" diye seslenivermi$. e$ide: "bey. öyle deme, NASIP KISMET olursa, kahveye gidecem" deyiver,KISMET OLURSA´, kahveye gidersin" diye seslenmi$. adamda "ulan kari, ne geveliyorsun sen, cabuk cekedimi getir" diye e$ine bi osmanli tokadi yapi$tirmi$. adam tam kapidan di$ari cikmak üzereyken, kapi calinmi$. kapiyi calan asker: "sava$ cikti, seni alip götürmemiz gerekiyor" diyerekten, e$inin $a$kin baki$lari arasinda adami götürüvermi$ler. iki sene sonra gece vakti gene evin kapisi calimmi$. terredüt ederek kapiya kadar yana$an kadin: kimdir o?? diye soruvermi$. ben geldim karicim, NASIP KISMET OLURSA, $u kapiyi aciverde, iceri gireyim. |
|
||||
|
||||
![]() Manches muss MANN eben erst am eigenen Leib erfahren, um zu verstehen...
![]() |