| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() türkiyede sigara yasaklaniyor, vatandasin tepkisi su:
-sigara icemiyceksem, kahveye neden gideyim?? oha, çü$$ yani, ne alaka babacim??! bu kadar esiri olunmaz bu meretin! bir babaeskili olarak, her ne kadar kendimde icsem (tiryakisi degilim) kapali ortamlarda sigaranin yasaklanmasini iyi buluyorum! yolda, sagda solda sigara icip'te, izmaritini yere atanlarin para cezasi ile carptirilmalarinida iyi buluyorum! ayriyeten yapilmasini istediklerim: - yere tükürende cezalandirilsin istiyorum! - duvar dibine iseyende - sokaga cöp atanda bir cam sise dogada 4000 yil, plastik 100 yil, metal 80 yil, sigara izmariti 4 yil süre ile yok olmaktadir! halkimizi bu dogrultuda yeterince bilinclendiremiyoruz, cok egitimsiziz ve cahilligin yanisira vurdumduymaziz! neyse, umarim bu vesile ile sigara üreticilerinin tekerine ufakta olsa bir comak sokmus oluruz!!! son olarak devlete bir cagrim var: MADEM KAPALI ORTAMLARDA SIGARA TÜKETIMINI YASAKLADIN, VATANDAS BUNU SOKAKTA ICECEK! HER KÖSE BASINA BÜYÜK BIR KÜLLÜK KOYMAZSAN, IZMARITINI SEN TOPLARSIN!!! calistir kafayi, inzibat gibi görelim her kösede küllüklerini! saygilar.. |
|
|||
|
|||
![]() nargilede yasaklaniyormus dogrumu?
|
|
|||
|
|||
![]() Das können sie niemals durchsetzen. Die rauchen doch alle und übreall.
|
|
|||
|
|||
![]() evet, maalesef! keske nargile serbest kalsa idi..
nargile sonucta bir kültürdür, ne biliyim 7 tepeli $ehrin yaz ak$amlarinda bogazi seyrederek, nargile fokurdatmanin, kahvede 51 oynarken icilen sigaradan bir farki oldugu kanisindayim! hatta bariz bir farki var bence, ucurumlar var arada!!! |
|
|||
|
|||
![]() @babo..nargile, margile hepsi ayni. Duman cigere girdikten sonra , o isch yasch isch! ben severek icitim bu mereti 20 yil! Zibenkkk diye biraktim
![]() 17.08.1983 de arkadasim Ramazana "bi firt virsene.." diyerek baslamisim. 23.07.2003 de -- ölüyom..harrkt tuuhh diye plajda, nezle olmus bir halde, son paketi denize attim. Gicik plaj - seküriticisinin bakislari altinda.. 100.000.sigara=5000 Paket x 3,5 € ~ = 17.500 - al sana yeni golf 6-(klimali..) |
|
|||
|
|||
![]() Bir teori: Bence "seni seviyorum" demek te yasaklansin, ayrica "bulasiklari yikamak " ta yasaklansin, bak nasil "madem yasak ben de yaparim" effekti ve sinercisi oleyo..herkes birbirinin severek bulasiklarini yikeyo.ähm häh... (sanirim aya ayak basma ayagina gece gec saate kadar tv izlemek bana yaramiyor...)
Edwin "Buzz" Aldrin, aya ayak basmadan evvel (2.ci..sahis, birinci kaybeden) ne yapmistir? a) Dua etmistir b) Cisini yapmistir c) hicbiri ne bu yaa ciddiyetten gecilmiyor... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() haha ist doch wirklich witzig.. kaum zu fassen! das ist jetzt also die größte sorge, die wasserpfeife! meine güte.. daha neler görecegiz!
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
haci bende 97'da biraktiydim 7 ay, sonra rummelplatz'a gittik, dövüs cikti, gaza geldim yaktim bi caara, yakis o yakis! o gün bugündür günde max. 5 caara iciyorum, bazen hic icmiyorum, cok keyifli oldugum günlerde muhabbet iyiyse yarim paket icebiliyorum ama sonra 3 gün bogazlarim agriyor, kaldiramiyorum, bin zu schwach für diese scheisse! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() pek ise yarayacaginin düsünmüyorum bu yasagin. mekan sahibi kisi polise veya kontrolü yapan müfettise kistirir üc bes kurus o da görmemezlikten gelir oldu bitti is. türkiyedeki türkler kadar cok sigara tüketen halk görmedim valla üstelik cok genc yasta olanlar ve bayanlarda asiri olarak göze batiyor. hic sigara kullanmamis biri olarak zaten kesinlikle bu tür yasaklardan tarafim, almanya da zaten zar zor onaylandi hatta yeniden bu secimlerde bir kac parti oy toplamak icin bu yasagi hafifletmeyi düsündüklerini söylüyorlar ki türkiyede daha zor dur hele ki bizdeki kahve ve nargile kültürü olunca.
|
|
|||
|
|||
![]() Sigara kullanmak - bir yandan cok komplike altyapisi olan, öte yandan da bircok baska
özelligi olmayan tip insanlarin da tek meziyeti ve marifetidir. Maalesef bu fenomen böyle oldukca da, ne herhangi bir yasak, ne de zamli fiyatlar fayda edebilir.Ileriki jenerasyonlarin beyninde yer etsin diye simdiden böyle uygulamalar bence cok iyi oluyor. Icin icin! Son sigara gelecekte... |