| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Der 71-jährige Holding-Mogul heiratet die 17-jährige Nazlýcan Tagizade.
------------------------------------------------------------------- ich finde es einfach ekelhaft. was sagt ihr denn dazu? |
|
|||
|
|||
![]() Bu ihtiyar ya bunamis yada ahlak edebini unutmus.
Su pis para insanlari ne kadar basitlestiriyor hayret ediyorum. Ya o kiz Halisin torunlarindan kücük. Halis bu adiligi yapti ya ama buna destek veren o kizin aileside bence Halis kadar adiler. |
|
|||
|
|||
![]() neden olmasin?
1. 71 yasindadir ama sanildigi gibi ya$ yetmi$ i$ bitmi$ degildir. 2. mok gibi para var herifte, 17likte alir, 27likte! bizi baglamaz, alan memnun, satan memnundur aslinda ama haliyle biraz siradi$iliga kactigi icin böyle bir konu ba$ligi acilmistir ve bizde yorum yapariz. bence halis efendi kizcagizin babasina yüklü miktarda ba$lik parasi vermistir. haliyle kizda bi nevi kendi rizasi ile varmistir bizim oglana. zira artik onu rahat bir hayat bekliyordur. sonuc, halis efendi suan 71 yasinda. 10 bilemedin 20 yil sonra hakkin rahmetine kavusur ve kücük hanim mirasinin bir kisminin üzerine konar. karakter meselesi. ben $ahsen yapamazdim. 17 yasinda olucam ve 71 yasinda bir teyze ile evlenicem.. mümkünati yok! yinede, gelin hanim henüz re$it olmadigi icin, ana baba rizasi ile TC evlilik kanunlarina göre nizami bir evlilik yapmislardir. bizlere, onlara ersin muradina, biz cikalim kerevetine, demek dü$er. fazla takilmamak lazim konuya. fuzuli i$lerle ugrasmamak lazim.. THE END Geändert von babaeskili (30.07.2009 um 16:48 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Allah hic kimseyi bu kadar düsürmesin ve para icin kendini sattirmasin.iki tarafta düsük.sanki bu adam kendi yasinda hic yoktan 50 yasinda bir bayanla evlenmis olsa bile hala kendi cocugu yasinda birisiyle evlenmis gibi. bence pädophil.
umarim parasiz ailelere örnek olmazlar. |
|
||||
|
||||
![]() kinderficker
|