| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() - 30 yashini görmüschtür
- e-plus, o2 ve t-com icin promosyon yapan elemandir - ayda 100€ cep harcligi ile gecinebilendir - saci agarmischtir - kicindaki killar kadayif olmuschtur - 35ine geldigi halde hala 19da yashadigi hikayeleri anlatir durur - sadece diplomanin hicbir zaman insani adam edemeyecegini anlayandir - her tanischtigi kischiye mutlaka ve mutlaka diplomali oldugunu anlatmaya meyilldir...*bana bir kilo patetes...abi söylemischmiydim benim diplomam var?*... - ish hayatina baschladiginda ayda 2000€dan fazla maasch alamadigina üzülendir...hale diploma ne icin alinir ögrenememischtir - bilhassa bayanlarda görülen bir olay: diplomali bir bayan eschinin illaki ve mutlak diplomali olmasi icin cabalar ve ugraschir...ögrenirki sonra, kafasi calischan adamin zaten universiteye gitmeye ihtiyaci yoktur, o kafasini calistirir ve diplomali elemanlar alir altina... *please complete* |
|
|||
|
|||
![]() Istisnalar kaideyi bozmaz.
Ayrica okuyan bayanlar her zaman okumus adam tercih etmiyorlar. Üniverstede kac tane arkadasim evli... eslerinin mesleklerinide söyleyim: Taksici, selbständig, Kiosk sahibi, Bakkal sahibi ![]() ![]() Geändert von gelincik02 (06.05.2009 um 12:20 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Herkesi memnun etmek cok zor bir is.Iki ucu ...lu degnek.
fos (asimileyim ama evliyim) |