Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Umfrageergebnis anzeigen: Son Zamanlarda Ülkemizde Ekonominin İyi mi Yoksa Kötü mü Yönetildiğini Düşünüyorsunuz
Iyi yönetildigini düsünüyorum 1 33,33%
Kötü yönetildigini düsünüyorum 0 0%
Fikrim yok/Cevap yok 2 66,67%
Teilnehmer: 3. Sie dürfen bei dieser Umfrage nicht abstimmen

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 29.11.2014, 13:54
Beyazguel60

Standard "Son Zamanlarda Ülkemizde Ekonominin İyi mi Yoksa Kötü mü Yönetildiğini Düşünüyorsnz?

Türkiye'nin Nabzı Kasım 2014:"Son Zamanlarda Ülkemizde Ekonominin İyi mi Yoksa Kötü mü Yönetildiğini Düşünüyorsunuz?"

Alt 29.11.2014, 14:34
Beyazguel60

Standard

Zitat:
Zitat von CakaBeyy Beitrag anzeigen
Sizler de bilirsiniz ki bunu kontrol etmek zor. her taraf farkli rakamlar veriyor. kimse de kolay kolay güvenmedigi zihniyetin verdigi rakamlara itibar etmez. herkes kendinden yola ciksin ne demek istedigimi anlar

Gücün yetecegi, toplumun parayi nasil harcadigini duymaktir. duyduklarimiza göre toplum ayda 200 tl fazla kazansin hemen 200 tl fazla harcayacak yer buluyormus, cogu kisinin elinde Almanlarin bile satin almadigi telefonlar geziyormus....

Cogu Alman parasini gelecege, daha fazla para yapacagi seylere yatirirken Cogu Türk eline 200 tl fazla gecince gidip Zenginlerin kullandigi Cep Telefonunu aliyorsa sonrada parasizliktan sikayet ediyorsa burada suc kimin?
Bazi Insanlar iyi seylerden geri kalmak istemiyor ama yanlis....Bazi Cep Telefonlarini, Arabalari, Televizyonlari herkes alamaz ama maalesef aliyorlar. nefsinin kölesi olan insanlar....
Was willst du kontrollieren ???

Ist doch eine einfache Frage

Geändert von Beyazguel60 (29.11.2014 um 18:20 Uhr).
Alt 29.11.2014, 15:11
CakaBeyy

Standard

Zitat:
Zitat von Beyazguel60 Beitrag anzeigen
Was willst du kontrollieren ???

Ich doch eine einfache Frage
iyi basit bir soruysa basitlestirenler yürütsün konuyu. ben mesajimi geri sildim...
Alt 29.11.2014, 15:42
Beyazguel60

Standard

Zitat:
Zitat von CakaBeyy Beitrag anzeigen
iyi basit bir soruysa basitlestirenler yürütsün konuyu. ben mesajimi geri sildim...
Nein, das meine ich nicht, ich habe deinen Gedankengang nicht ganz nachvollziehen können...
Warum löscht du denn gleich ???
Antwort