| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() bildiginiz üzere Alman toplumu Almanya'da Almanca bilinip bilinmemesine dikkat ediyor, sürekli dile getiriyor, zaman zaman dert yaniyor, belkide (hepsi degil) Almanca bilmeyenler gitsin istiyor..
siz bu konuda ne düsünüyorsunuz? Yani ayni bizim ülkemizde olsa nasil tepki verilecek veya verilmeli? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ben Türkiyeye karismak istemiyorum, ama almanyada hakkini savunman ve araman icin almanca bilmen gerek yoksa ciddiye alinmiyorsun. hep de Tercumani nerden bulcan??? Cocuklarin toplumum bir parcasi olmasini istersen de onlar icin sen almanca bilmem gerek cünkü sen bunu onlara ögreteceksin. Bence almanyayla TR karsilastililamaz. TR´de oldum olasi degisik diller var. ![]() ![]() ![]() .................................................. .......................... |
|
||||
|
||||
![]() Almanya'da yasayanlarin almanca ogrenmesi lazim, kayiplari olmaz. Oradaki Turkler ''gunu kurtarayim bana yeter'' derdindeler.
Yabanci dilleri dogru duzgun bilmediklerinden dolayi almanya'da 2.5 milyon Turk yasamasina ragmen lobi faaliyetleri yok. Etkisiz eleman gibiler. Fransa'daki 3-5 ermeni kokenli insan fransa'da hukukun ermeni diasporasi lehine o kadar karar cikariyorken. Guclu olmak icin almanya'daki Turklerin almanca bilmesi ve girisken olmasi sart. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|