Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 03.09.2013, 15:56
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Evlendirme dairesinden ciftlere seriat kitapcigi

Evli ciftlere bilgi

Bugünkü Türkiye'de.

Erkek 4 kadin da alabilir, dövebilir de, sevebilir de.

Güzelce topluma yerlestirsinler 7. yüzyil yasam tarzini.
Angehängte Grafiken
Dateityp: jpg belediyeden hediye edilen kirap6.jpg (61,2 KB, 7x aufgerufen)

Geändert von benekalice (03.09.2013 um 15:58 Uhr).
Alt 03.09.2013, 22:58
Benutzerbild von sive
sive sive ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Bunu kabullenen her kisi ellerine kina yaksin ve utansinlar .Insanlar kacinci yüzyilda yasiyor, ve nelere imza atiyor.Malesef bizim insanlarimiz battikca balciga daha da batiyorlar.

Bin einfach sprachlos, außer verurteilen , kann ich leider nichts anderes tun
Ich schäme mich einfach, was gerade Alles so dort passiert, denn es ist unserer Zukunft.
Zukunft unserer Kinder .
Alt 05.09.2013, 11:03
Cakabeyy

Standard

Bu tür haber cok ama böyle bir sey neredeyse hic görülmüyor, ne tuhaf degil mi??

Komunistlerin coguyla sohbet ediniz aldatma konusunu dahi nasil alaya aldiklarini ve yaparim derken hic yüzlerinin kizarmadigini acikca görebilirsiniz...

Sadece yaparim demezler, cogu yaparda..Utanmadan, ayni günde 3 farkli erkekle aldatirim diyenleri bile göreceksiniz.
bu tip insanlar nasil '' kötülediklerinden '' daha üstün olabilirler ki? Siz yeter ki etrafi iyi gözlemleyin, ondan sonra bizim bir seyler dememime dahi gerek kalmayacak..
en iyisi zaten kendinizin görmesi degil mi!

Ayrica, keske sadece komünizmciler olsa. Türkiyede dindarlara tas atanlarin cogu ne yazik ki kendilerinden yola cikarak bu tür haberler yayinliyorlar..
Alt 05.09.2013, 12:00
Erfahrener Benutzer

Standard

Zaten senden baska birsey beklemiyordum Cakabey.

Ama artik karanlik cagda yasamiyoruz.

O gavur ve komunist dediklerinin sayesinde tüm teknolojiye sahibiz.

Isteyen gözünü acip okur, istemeyen de kendi kafasini kuma gömerken, baskalarina camur atmaya calisip, onlarin kafalarini da kuma gömmesini ister.
Alt 06.09.2013, 00:47
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Zaten senden baska birsey beklemiyordum Cakabey.

Ama artik karanlik cagda yasamiyoruz.

O gavur ve komunist dediklerinin sayesinde tüm teknolojiye sahibiz.

Isteyen gözünü acip okur, istemeyen de kendi kafasini kuma gömerken, baskalarina camur atmaya calisip, onlarin kafalarini da kuma gömmesini ister.
Nereden uyduruyorsun '' gavur '' kelimesini? ben gavur yazmadim ki! ( iste, bunlar sahtekar deyince, dedin oluyor! ) görüyorsunuz arkadaslar hersey acik ve net ortada. demedigimiz sey'i bile '' dedi '' diye yaziyor...

Ayrica, Islamiyette ilim ve teknige tesvik vardir, kim yaparsa yapsin, o Islamiyetin malidir.

Rusya temiz diye temizlik Rusyanin mali degildir. Islamiyet'e aittir!

Ben yazimda aldatma konusundan, bunu rahatca anlatanlardan rahatsizlik duydugumu ifade ettim ama sen gidip Teknolojiyi katiyorsun, biz Teknolojiye karsi degiliz ki?

Ayrica, Teknolojiye Komunistler sayesinde mi sahibiz?

Sen Teknoloji meselesini yanlis biliyorsun sanirim. cahillige ne zaman son vermeyi düsünüyorsun?
Alt 06.09.2013, 07:44
Erfahrener Benutzer

Standard

Tarikatci oldugunu gizlemiyorsun, dinci olmayan herkez onlarin gözünde gavur ve koministtir.

Ayrica tarikat seyhlerin ellerine cok paralar gecer, Amerika ve Arap ülkelerinden destek görürler. Onlarda bu yüzden para akar. Tabiki teknolijiye karsi olmazlar bu paralarin sayesinde herseyi alabilirlerse. Insanlari bile satin aliyorlar, beyin yikama makimnelerine soykuyorlar.

Sen kendini ikilime düsüyorsun.
Bundan bir kac gün önce artik buralara girmeyecegini, umdugunu bulamadin demistin, simdi gelmissin yine masalciklarini post edip, yakama yapismaya baslamissin. Sen de yani dönek misin simdi?

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
Nereden uyduruyorsun '' gavur '' kelimesini? ben gavur yazmadim ki! ( iste, bunlar sahtekar deyince, dedin oluyor! ) görüyorsunuz arkadaslar hersey acik ve net ortada. demedigimiz sey'i bile '' dedi '' diye yaziyor...

Ayrica, Islamiyette ilim ve teknige tesvik vardir, kim yaparsa yapsin, o Islamiyetin malidir.

Rusya temiz diye temizlik Rusyanin mali degildir. Islamiyet'e aittir!

Ben yazimda aldatma konusundan, bunu rahatca anlatanlardan rahatsizlik duydugumu ifade ettim ama sen gidip Teknolojiyi katiyorsun, biz Teknolojiye karsi degiliz ki?

Ayrica, Teknolojiye Komunistler sayesinde mi sahibiz?

Sen Teknoloji meselesini yanlis biliyorsun sanirim. cahillige ne zaman son vermeyi düsünüyorsun?
Alt 06.09.2013, 08:18
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Tarikatci oldugunu gizlemiyorsun, dinci olmayan herkez onlarin gözünde gavur ve koministtir.

Ayrica tarikat seyhlerin ellerine cok paralar gecer, Amerika ve Arap ülkelerinden destek görürler. Onlarda bu yüzden para akar. Tabiki teknolijiye karsi olmazlar bu paralarin sayesinde herseyi alabilirlerse. Insanlari bile satin aliyorlar, beyin yikama makimnelerine soykuyorlar.

Sen kendini ikilime düsüyorsun.
Bundan bir kac gün önce artik buralara girmeyecegini, umdugunu bulamadin demistin, simdi gelmissin yine masalciklarini post edip, yakama yapismaya baslamissin. Sen de yani dönek misin simdi?
Sen öyle kafana göre, bu milleti '' gavur '' görüyor diyemezsin! burada bana karsiysan dürüstce karsi ol, iftira veya camur atarak degil.
artik görelim nice dürüstsünüz?

Hayir bende öyle degil. demek ki ben, senin söylediklerinden degilim.

Hem dinci oldugumu kim söylüyor, dindar ile dinci arasinda büyük fark vardir ama senin gibi karaktersiz insanlar sürekli '' dinci '' derler. yalanmiyim?

Ayrica niye herkese komunist diyeyim ki, Hitler, Stalin, Lenin zamaninda bu kisilere karsi savasan Hristiyanlar, Yahudiler de vardi. bunu bilen kisi, Komunist ile Komunist olmayanlari niye ayiramasin ki?

Teknoloji'ye, Islamiyet tesvik ettigi icin karsi degilim. bunu söyledim ama yine de, illa kendi görmek istedigin gibi görmeye ve göstermeye calisiyorsun!
hani diger insanlara saygin var idi?? nerede hani göster, laf ile degil davranisin ile göster de görelim artik su anlayisliliginizi ve sayginizi...

Bunun döneklikle alakasi oldugunu düsünmüyorum, cünkü gelmeyecegim diye söz vermedim. söz verseydim gelmezdim..
Alt 07.09.2013, 13:48
Erfahrener Benutzer

Standard

Siyasi islam, yani seriat üzerine kurulmus bir politik sistem, hep de bir dikta sistem olarak yasaniyor tüm islam ülkelerinde, 21. yy'da, ortaçağ kurallarıyla çökmeye mahkum bir ideolojidir.

Inanç Allah ile kul arasındaki özel iletişimden çıkıp, bazı insanların baskı, zorlama aracı olarak kullanılırsa, bu dinin özünede aykırıdır.

Dünyada şeriat yüzünden, yani politik islam yüzünden, islam dini korkunç ve terörist bir din olarak ortaya cikiyor.

Bir tek Türkiye'de Atatürk ve laik sistem sayesinde kimsenin dinini kurcalamiyorlardi.

Ama Tayyo artik hizli adimlarla insanlarin tüm özel yasamlarina, Bakanliklar'i, tarikatlari ve Diyanet yoluyla darbeler vurmaya calisiyor.

Diyanet, "feminiz'min" ahlaksizlik bile oldugu cüretini göstermis Türkiye'de. Ama kadin haklari organizasyonlari sagolsun, uyumayip buna büyük elestiri getirmislerdir.

AKP'lilerin maskeleri düstü.

Geändert von benekalice (07.09.2013 um 13:53 Uhr).
Alt 07.09.2013, 16:12
Benutzerbild von turkogluturkiye
turkogluturkiye turkogluturkiye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Yeryüzünde alternatifi olmaya tek ideal sistem Islam seriatidir.Bugünkü gerici arap rejimlerinin uygulamalarina bakip Seriat hakkinda laf etmeye calisan bagnazlar, Antik cag uygulamariyla yasadiklarinin farkindami acaba..
Bir aksamda 10 kadini alip satmaya müsaade eden beseri cürümüs sistemler , piyonlari Islamin sartlara bagli cok evlilik sistemine dil uzatmasi cehaletin degilsa ihanetin belgesidir.
Batili gelismis ülkelerde insanlarin % 70 babasinin kim oldugundan bile süphe duyarken

Islam seriati, soy, namus, mal can güvenligini garanti altina almis, hertürlü somuruyu, haksizlik ve adaletsizlige sözde degil özde careler getirmis alternatifi olmayan yegane hayat nizamidir.
sömürgece devletler cürümüs sistemlerini ayakta tutmak icin
seriati ocu olarak gösterirler, gerici rejimleri ve bazi kuklalarini seriatci olarak lanse edip halklari bu degere mesafeli kalmaya calissalarda,Batida binlerce entelektüel bilginin islamla sereflnmesi raslanti degildir..
bizdeki bazi lümpenler sömürgecilere tetikcilik yapmaya devam etse neyazar
Alt 07.09.2013, 17:35
Erfahrener Benutzer

Standard

Mädels, Ihr dürft mitmachen... Haut auf die Tasten!

Wenn die Scharia, die Du so hoch lobst, den Frauen auch gewisse Freiheiten gewährt, dann bitte:

Frauen sollten dann auch 4 Männer erlaubt sein, natürlich auch nur unter der Bedingung, dass diese Frauen der Meinung sind, dass sie den 4 Männern gerecht werden können. Sonst wäre es ja auch unfair gegenüber den Männern

Dann sollten bitte auch zwecks Gleichberechtigung, die Frauen ihre Männer mit einem 3 mal Bosch ol, bosch ol, bosch ol (also, Scheide Dich, Scheide Dich, Scheide Dich) los werden können.

Die Frauen, sollen auch ihre Männer manchmal etwas verhauen dürfen, wenn diese unartig sind und es verdienen. Aber nicht zu dolle, nur sanft, dass sie dann mal zur Vernunft kommen. Das wäre sonst nicht zu fair :-(

Und wenn einer ihrer Männer mal nicht zeugungsfähig ist, dann darf sie den Mann auch auswechseln.

Und wenn eine Frau einen Mann vergewaltigt, dann darf diese auch freigesprochen werden, wenn sie sich bereit erklärt, den geschändeten Mann zu heiraten.

Mir fallen bestimmt noch Argumente ein....

Ich glaube, so könnten Frauen vielleicht mit Scharia einverstanden sein.

Wirklich, hört sich doch gut an.

Was ist Deine Meinung dazu turkogluturkiye.... Schade, eigentlich hättest Du Deinen Nick

ARAPogluARAP oder ähnlich

nennen sollen.

Geändert von benekalice (07.09.2013 um 18:41 Uhr).
Antwort