| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() BEN DE KATILYIORUM TABII KI
HAYIRLI RAMAZAN AYINDAN SONRA MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. SAYGI-SEVGI VE HERKESE YETERINCE SEKER VE KOLONYA. FOS 2009 rajonu! 2-6 yas arasi 5 eyro 7-10 as arasi 10 eyro 11-13 yas arasi 15 eyro ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bendende her üyeye cani yürekten Sizin ve aileleriniz bayrami Mubarek ve hersey gönlünüzce olsun diyorum ve diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ich wünsche den Juden ein frohes Rosch haschana.
|
|
|||
|
|||
![]() Geride bıraktiğimiz ayı ilahi bir fırsat bilip, oruç tutarak geçirenlerin RAMAZAN BAYRAMINI kutlar ve hayırlara vesile olmasını dilerim.
|
|
|||
|
|||
![]() Hangi Yahudi gelip bayraminizi kutladi? Aferin ona Vallaha!
|
|
|||
|
|||
![]() Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ............... |
|
||||
|
||||
![]() und ich wünsche uns Menschen eine
bessere Verständingung innerhalb der verschiedenen Kulturen und mehr Frieden auf unserer einmaligen Erde ! |
|
||||
|
||||
![]() Bayramınız kutlu olsun
Şekerden tatlı tebessümünle ![]() |