| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|
||||
|
||||
Atasözleri - vaybeerelevant!
Mein Lieblingsspruch, den einige Leute hier echt mal beherzigen sollten:
Biliyorsan Konuş Ibret Alsınlar Bilmiyorsan Sus Adam Sansınlar :-) Geändert von rhizome (28.06.2009 um 03:17 Uhr). |
|
|||
|
|||
osurmayan *öt kokmaz..
kuru bok *öte yapismaz.. it boku acindan yer.. adam bildim esegi, altina serdim dösegi / yüz verdik ali'ye sçti haliya.. (ayni mana) |
|
||||
|
||||
Allah-allah, baba, ne güzel konusuyorduk sen geldin mok muhabbetine cevirdin.
ayip, ayip. :-) |
|
|||
|
|||
Allah insana niye iki tane kulak ve bir tane dil vermis? Cünkü bir kere konusmadan önce iki kere dinlesin diye
|
|
|||
|
|||
:)
Zitat:
siz güzel güzel konusmaniza devam edin, hic rahatsiz olmayin, ben birine baktiydim, cikicam hemen.. kli$ele$mi$ler sözlerimizdendir: birine bakip cikicam.. genelde bu durumlarda seni diskoya sokmazlar, sende bidaha girdimmi nasil olsa bulamazlar düsünecesi ile sürekli ayni cahilligi yapar bazen sopa bile yersin.. |
|
|||
|
|||
Akíllí, söylemeden düshünür, akílsíz düshünmeden söyler.
Adam adamdír, olmasa da pulu; eshek eshektir, olmasa da culu. |
|
|||
|
|||
Kör cehalet çirkefleştirir insanları !
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var... Lakin bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım Adam mı diye! Mevlana Mevlananin cogu sözleri uyuyor aslinda : Muhabbet ve merhamet, insanlığın; hiddet ve şehvet de hayvanların sıfatlarıdır. ....... Cahil olanların merhameti ve lütfu azdır. ------- Körler çarşısında ayna satma; sağırlar çarşısında gazel atma. ------- Bunuda cok severim: Hic günes üflemekle söner mi, deniz köpegin agzindan kirlenir mi?" ;-) Geändert von gelincik02 (30.06.2009 um 19:39 Uhr). |
|
||||
|
||||
Sicti Cafer bez getir, curu sicti tez getir.
|
|
||||
|
||||
Her horoz kendi cöplügünde öter
|