Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 25.02.2015, 18:48
Benutzerbild von Kuzey2013
Kuzey2013 Kuzey2013 ist offline
Neuer Benutzer

Cool Sanal olmak yada olmamak....Tartisalim :)

Hep dikkat etmisimdir. Odalarda gecen diyaloglara siz de bir dikkat edin.

Küfürmü var ? Aman canim sanal alem....Biri ile tartistiniz mi ? Ben takmiyorum canim, bura sanal burda olur....Asik olursunuz, ask mi ? Burasi sanal ask nasil olacakmis, zirvalamayin.....Bir de su vardir ; power dügmesine bastimmi burasi biter yasananlarda biter....

Pekiiii... O halde bir bakalim... Madem sanal, neden küfürlere tepki var? Anne ve bacilara edilen sözlere neden tepki duyuluyor? Madem sanal, biri ile tartisinca moralimiz neden bozuluyor? Madem sanal, buradaki ikonlari neden kiskaniyoruz? Power dügmesine basiyorsun ve yasananlar bitiyorsa neden dünkü konuyu bu gün tekrarliyorsun?

Bana göre bizler; bir zamanlar Japonlarin cikardigi o sanal bebeklerden degiliz... Komutlarimizi birileri hazirlayip, yerlestirmiyor bellegimize... Baskalarinin bellegimize yerlestirdiði gibi hareket etmiyoruz... Burada egleniyor, geriliyoruz... Yüregimizden geceni, parmaklarimizla aktariyorsak sanal denen olgu yok bence...

Ya size göre internette yapilan sohbetlerde yasananlar sanal midir? Hayal midir?

Bence düne kadar belki´de farkli düsünüyordum ama bugün daha degisik düsünüyorum !

Düsüncem sundan ibaret...

Sanalda yasananlar ve kisiler hepsi bir gercektir yani realdir.Hayal yoktur bence. Sadece bir Türkiye´yi düsünelim.72,5 millet varsa burayida o devlet gözüyle görürsek iyiside kötüsüde cikacaktir.Kisiler burasi sanal sallaaaa diyip bir takim kötü cümleler ve kendi karakterlerini sergiliyorlarsa realide aynidir yada real hayatinda bu konusma türleri aliskanlik olacaktir,Realinde iyi efendi bir insan sanaldada aynidir.Cünkü klawyeye basan parmaklari yöneten bir beyinleri vardir,bu beyinler sanalda da ayni realde de aynidir bence diyorum!

O YÜZDEN HAKARETE KÜFÜRE SONNNNNNNNNNNN!!!!

http://www.chatcity.cc/forum/topic.asp?id=16243

Geändert von Kuzey2013 (25.02.2015 um 19:25 Uhr).
Alt 25.02.2015, 19:17
MrsJones

Lächeln

Birde su Copy Pasteler olmasa :-)

Alt 25.02.2015, 19:19
Benutzerbild von Kuzey2013
Kuzey2013 Kuzey2013 ist offline
Neuer Benutzer

Standard

Evet copy ettim hosuma gitti bende benim eserim demedim ki ))) Ama gercekleri yazmis sanirim...
Alt 25.02.2015, 19:20
Benutzerbild von T9
T9 T9 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von MrsJones Beitrag anzeigen

az degilsin kiz
Alt 25.02.2015, 19:30
Benutzerbild von T9
T9 T9 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

kuzey kardes,
almanyanin en tuhaf forumuna hosgeldin.

burada her türlü insanlarla tanisip seviyeli sekilde her türlü samimiyeti kurabilirsin.

bunu yapabilmenin tek sarti klavyeyi iyi kullanmaktir.

mrsjones, mümkünse diger arkadaslarida buraya toplayip buranin seviyesini chat seviyesine yükseltmektir.
Alt 25.02.2015, 19:30
MrsJones

Standard

maksat copy paste etmekle bitmemis ki :-) 1 zu 1 copy edilmemis, diger kommentarlari birbirine karistirip kendince birseyler karalmissin :-) ve bu gösterir ki " das, dass auf keinem Fall dem entspricht was du denkst darüber, aber gut jeder kann tun und machen was er will :-) ben sadece gercek Linke yöneltmek istedim Arkadaslari " emege saygi"

... Viel Spass noch

Zitat:
Zitat von Kuzey2013 Beitrag anzeigen
Evet copy ettim hosuma gitti bende benim eserim demedim ki ))) Ama gercekleri yazmis sanirim...
Alt 25.02.2015, 19:34
MrsJones

Standard

Mümkün degil cancagizim MÜMKÜN degil anladin sen beni :-*

Zitat:
Zitat von T9 Beitrag anzeigen

mrsjones, mümkünse diger arkadaslarida buraya toplayip buranin seviyesini chat seviyesine yükseltmektir.
Alt 25.02.2015, 19:58
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Sevgili kuzey,

öncelikle sizin gibi birisini (ipneyi) sanal da olsa tanimak benim icin büyük bir kazanim. sizin basariniz ve samimiyetiniz ve bu tutumlarinizin genel özeti yani ipneliginiz benim gercekten cok hosuma gidiyo.

dediginiz gibi sanal, evet bazi seyleri SANAL diyerek ciddiye almamaksizlik yapan cok. cünkü sanali bir iletisim araci olarak görmeyip, onu sadece sadist duygularini tatmin etmek anlaminda kullanan milyonalrca katilimcimiz var ve hal böyle olunca, sanalda ciddiye alinacak insanlari bu türler arasindan ayiklamak neredeyse imkansizlasiyo.
yani söyle anlatmaya calisayim, bir erkek nick olarak yaklasik 1,5 senedir burdayim ve onlarca insanla tanistim ve bunlarin bir cogu ciddiye alinmayacak kadar ruhsal anlamda sorunlu kisiler. kendisini sir gibi onlarca sene sanalda saklayan kisilere web cam actirdim veya görüstüm. evet belki tipimce veya tarzimca degiller ama insandirlar ve onlarin denginde yine onlarca insanlar vardirlar. simdi hal böyle olunca, saklanarak birer fare gibi sanal yasayip, burayi ciddiye almadigini söyleyip sirf küfür eden veya sanalda yarattigi yalanlarla yarattigi karakterin esareti altina giren maalesef milyonlarca insan var ve durum böyle olunca sevgili dostlar, bu insanlar birer canavar, potansiyel tehlike ve bagimliliga karsi psikolojik destege ihtiyac duyuyor. bir cesit esaret yani.. neyse mk chate gidiyom ben, skerim sizin az da olsa ciddiyet iceren themalarinizi.
Alt 25.02.2015, 20:04
Beyazguel60

Cool

Zitat:
Zitat von MrsJones Beitrag anzeigen

Bende dedim aynisini, ya bu Kuzey´se benim tanidigim Kuzey´e noldu ... ?!

Geändert von Beyazguel60 (25.02.2015 um 20:06 Uhr).
Alt 25.02.2015, 20:11
Benutzerbild von T9
T9 T9 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Beyazguel60 Beitrag anzeigen

Bende dedim aynisini, ya bu Kuzey´se benim tanidigim Kuzey´e noldu ... ?!

seninde tanimadigin yok
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche