| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() https://www.youtube.com/watch?v=UOwfm4PzBNo
Kardeşim sen hürsün - ahi ente hurrun Kardeşim sen parmaklıklar arkasında da olsan özgürsün Kardeşim sen prangalara vurulsan da özgürsün Sen Allah'a bağlandığın zaman Sana kölelerin tuzağı ne zarar verebilir ki Kardeşim karanlığın(küfrün) ordularını kökten sileceksin Ve bununla yeryüzünde bir fecr doğacak Sen ruhunu fecrin doğuşuna teslim et O zaman fecrin bizi uzaktan karşıladığını göreceksin Kardeşim muhakkak ki ellerinden kanlar akmıştır Ve zillete mahkum olmaktan yüz çevirmiştir Muhakkak ki bir gün o şehadet aşıkları Ebediyet kanı ile cennete yükselecektir Kardeşim sana ne oluyor ki savaştan bıkmışsın Ve omzundan silahını atmışsın Söyle bana kim fedakarlık edecek ve yaraları saracak Ve yeniden sancağımızı kim dalgalandıracak |
|
||||
|
||||
![]() https://www.youtube.com/watch?v=5Zas6nOg-VE
BENİM ADIM FİLİSTİN !!! ADI TÜM MEYDANLARDA YAZILAN FİLİSTİN BENİ SARAN VE KUŞATAN FİLİSTİN RUHUMUN EN DERİNLİKLERINE İŞLEYEN FİLİSTİN TOPRAKLARININ BENİ TANIDIGI BENİMDE ONU TANIDIGIM FİLİSTİN ONU DEĞİL BENİ PARÇALAYIN DEDİDIM VATANIM GEÇMİŞTEN BENİ HER AN ÇAĞIRAN SELAHATTIN BENİ BİNLERCE ESIRI VE MAHKUMUYLA HER ZAMAN YARDİMA ÇAĞIRAN MESCİD-İ AKSA ÜMMETİN İLK KIBLESI SİYONİSTLERİ KAHREDEN EDANLA PARAM PARÇA ET !! SİYONİSTLERİN RUHUNU SONDUREN AKŞAM GOKYÜZÜNU FİLİSTİN BAYRAĞIYLA DONAT !!!FİLİSTİNİM....FİLİSTİNİM...FİLİSTİNİM !!! |
|
|||
|
|||
![]() Son 1 hafta içerisinde Telafer'den kaçan Türkmenlerden en az 10 çocuk açlıktan öldü. RTE 1 defa olsun neden bunu dile getirmez?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ekmekci ekmeleddin niye dile getirmedi? davutoglu bu konuyu dile getirdi cahil erdal. iftira atmadan bilgi edin yoksa hep böyle rezil olursun. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
trollük yaparak daha hakli olmuyorsun. gelelim konun izahina. burak erdogan israil ile ticaret yapmiyor, sadece tasimacilik yapiyor. diger gemi tasimaciligi yapan özel sirketler gibi o da isini yapiyor. türkiye israile karsi embargo koymadigina göre bu tasimacilikta bir sorun yoktur. lütfen bir daha anlamadigin ve bilgin olmadigin konular hakkinda yazi paylasma. basimiza ne geliyorsa cehaletin yüzünden geliyor. |
|
|||
|
|||
![]() Dünya tuhaf bir yer; biri aci ceker, digeri o acinin fotografini ceker ve milyarlarca insan o aciyi sadece izler.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|