| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() yemeler dilerim... OT herif iste...
Medeni bir sekilde Abinle laflayamadigin zaman hakaret ile cevap veriyorsun.... olabilir herkesin harci degildir benimle medeni bir sekilde sohbet sürmek.... Isin enteresant tarafi.... son zamanlarda nedense Hiristiyanlardan Stadyumlarda kelle keseni görmedik..... ama kendisini müslüman sayan mahlukatlardan fazlasiyla gördük... Afganistan Irak, Iran, Saudi Arabien..... Gelmis birde ötüyorsun adam gibi... Seninde onlardan farkin yok.... ayni kafayi sende kesersin.... cünkü ruhunda BUHRAN icindesin... Senin kurtulusun artik yok... |
|
|||
|
|||
![]() sen bana Kuranda recm sapikligini göster bakalim...
Sen kimden baskalarinin dalgasinin amiriligi hakkini aliyorsun.... ???? Ben seni Müslüman saymiyorum....... simdi senin sisteminde yerim ne olacak ve yukaridaki sorumada cevap ver bakalim...... ne belali dinmis seninki.... insanlari kesip uzatiyor.... kasap dinimi yoksa ??? |
|
|||
|
|||
![]() Allah veriyormus..... o halde git Allah sana Mekkede para yagdirsin.......
Ne ariyorsun buralarda...... ?????? Yoksa senin Allahin sana Mekkede rizik vermeyecekmi ????????? Bu seninkisi Müslümanlik degil.... keine Ahnung was es ist |
|
|||
|
|||
![]() Alle Islamischen Länder leiden unter Minderwertigkeitskomplexen.... da sie mit der restlichen Welt in nichts aber absolut nichts mithalten kann.....
Weder mit Ihrer Vergangenheit, Gegenwart oder in absehbarer Zukunft.... Das eizig Demokratische Islamische Staat bzw. 99% Islamisch besiedelter Staat der Welt ist die Türkei und auch die Weitentwickeltester..... Und das auch nur deswegen, weil wir die KARA HOCAS verbannt haben aus unserem Leben..... Den Religion ist für die Seele.... wenn man den Leuten erlaubt, dann kommen sie auch in deinem Schlafzimmer usw..... Die gefährlichsten Menschen auf der Welt sind die möchte gern Moslems... |
|
|||
|
|||
![]() Wenn ich dir beweise, mit Ayets usw....... das RECM in dem Buch der juden steht ne yaparsin o zaman....... ???? merak ediyorum
Yehudi düsmanligi yapiyorsun ama adamlarin kitabina ibadet ediyorsun.... bu nasil istir.... RECM olayi Tevratta yazar Kuranda degil...... hat dir das niemand beigebracht oder hast du auch den Kuran nicht gelesen?????? scheint so |
|
|||
|
|||
![]() yazacagim.... bir göz at istersen
Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() Kim korkuyormus senin Islamindan..... bak ben kokmuyorum... ABD kokmuyor.... TR hele hele sadece Allahatan korkar.....
Was jetzt.... ne yapabildiniz simdiye kadar ausser das man euch als Terrorosten beschimpft hat... NICHTS.... und das wird auch dabei bleiben |
|
|||
|
|||
![]() göremiyorum ve Karadenizli ve EGE gibi Türkler Türkiyenin hic bir yerinde yoktur.......
Bana birisi Lazoglu dersede sempati duydugundan der.... ama sana birisi Kiro derse galiba semapatiden degil baska seyden olsa gerek...... Kalkmis burda hava gazi basiyorsun....... Forumun anasini belledin...... Du hast Minderwerigkeitskomplexe........ Kirolouk sana yaramamis.... ama bana bak Lazlik acayip yaramais...... Weiss zwar nicht was Laz sein soll.... aber egal.... bizim markamiz halina gelmis..... Kirolukta sizlerin markasi.... Biri üst düzeyde yönetici birisde üst düzeyde Terörist... Bak sen su Allahin isine |
|
|||
|
|||
![]() etsin.....
Bizler yillardan beri isci cocuklari olarak Almanyada calisiyoruz.... annelerimiz babalarimiz buralarda clistilar..... büyük serveltler kazanip Türkiye aktardilar ve Türkiyenin refah durumunu yükselttiler.... Her yil yaklasik 3-5 Milyar Euro Almanyadan Türkiyeye döviz akmakta..... und das seit 30 Jahren......... Hem adamin ekmegini ye, hemde kafir mafir küfür et...... EY VAHIL MAHLUK SENI..... SEN NASIL EKMEK YEDIGIN ELE TÜKÜRÜRSÜN......... VARMI BÖYLESI ISLAM DININDE ?????????????? Yok efendim ben hakkimi aliyorum yada rizkimi Allaha veriyor........ YOK ARKADAS ALLAHA FALAN VERMIYOR...... SEN ALLAHIN ADINI KULLANARAK ALLAHA MECAZ ANLAMDA TECAVÜZ EDIYORSUN............. Allahin adina ancak Resüller konusabilir...... insanlar degil..... Kaldiki Allah gökten yagmur gibi para yagdirmiyor.... ALLAh bir mekanizmanin kurucusudur..... Sünnetullahin essiz bucaksiz kurucusudur..... Tabi Sünnetullahin ne oldugu 100 de 99 bilmez cünkü Kurani okumamislarki...... Sen rizkini Allahin cebinde degil kurdugu Sünnetullah sisteminde arayacaksin.... --------------------------------------------- Tek kelimeyle söyle söyliyelim....... "Eger Almanlar kafirse...... gidin o zaman Mekkede kamp yapin ve orada yasayin..... nede olsa sizin Allahiniz size para pul, san, söhret, rizik herseyi verecek......... ne halt ariyorsunuz Almanyada........ burasi kafirler diyari......" Naaaaaaa Ihr seid immer noch da....... WIE KOMMT DAS ????? |
|
||||
|
||||
![]() teline bastin..ama ikiyüzlü hepsi..esas kafir bunlar
|