| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ama acayip cok sevindim
insallah ispanya gelir finale,,,rövansi aliriz ozaman |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() her gün hep dört"er tane resim ekliyecegim ziyaret defterime...
isteyen bakabilir [copyright] ? scheiss drauf ,,cekin kopye ![]() not. zevkli macti.. ama bu sefer cok stressliydi.. cok fanatik taraftarlar vardi.. futbolcularimizin birkac kere canini kurtarmaya mecbur kaldim ![]() ne ter akittim beee..oyuncular/security bile tsk etti bana ![]() evet en fanatik taraftarlar bizde var..bunu bugünden itibaren bende kabul ediyorum ![]() Serkan Murat Hacioglu Önder Servet Selcuk Deniz Van Hooijdonk Tuncay 2x Kemal herkezin imzasini almisimdir ![]() tüm takimininda elini sIkmI$ImdIr ![]() hat sich voll gelohnt hele skor 1:6 ! ![]() sadece forma kapamadim.. ama arkadas kapti ya sag olsun ![]() mac da en iyi not alan bence Servet ve Aurelio yoydu freu mich schon auf den fc köln hoscakalin gencFB |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Futbolda, Avrupa Þampiyonlar Ligi 1. ön eleme turu rövanþ maçýnda Letonya"nýn Skonto Riga takýmý, deplasmanda Galler"in FC Rhyl takýmýný 3-1 yendi.. Letonta temsilcisi Rhyl"i kendi evinde 4-0 yenmiþti.
Letonya"da oynanan ilk karþýlaþmada da rakibini 4-0 yenen Skonto Riga tur atladý ve Trabzonspor"un 2. ön eleme turundaki rakibi oldu. Trabzonspor ile Skonto Riga arasýndaki Avrupa Þampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçý, 28 Temmuz Çarþamba günü Letonya"da yapýlacak. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ozaman
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Trabzon muss das Spiel erst nehmen, wenn sie weiterkommen wollen.
Aber so wie ich die kenne, schaffen die das! |